Къде в София няма да има вода на 27 февруари, вторник?

Причината строително-ремонтни дейности
26 фев 2024 10:00, Елка Василева
1
Къде в София няма да има вода на 27 февруари, вторник?
Снимка: "Софийска вода"

На 27 февруари (вторник) 2024 г. във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. 5004, НПЗ-Изкър се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи на:
 
ул. 5004

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. 5004, пред бл. 2.

На 27 февруари (вторник) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по бул. „Д-р Петър Дертлиев“, ж.к. „Люлин“ 7 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:
 
ул. 326 и бул. „Джавахарлал Неру“ от бул. „Д-р Петър Дертлиев“ до ул. „Ганчо Георгиев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. 326 на кръстовището с ул. „Д-р Петър Дертлиев“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Гост преди 1 месец
И"С"кър се пише със "С"Срсмота!!!