Мелони разкритикува руската атака срещу Украйна

Снимките на болните деца са ужасни
Обновена: 9 юли 2024 15:15 | 9 юли 2024 15:15, Инна Ангелова
115
Мелони разкритикува руската атака срещу Украйна
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Джоржа Мелони, италианският премиер, остро разкритикува руското нападение срещу детската болница в украинската столица Киев, съобщава италианската новинарска агенция АНСА.

“Снимките на болните от рак деца по улицата след бомбардировката на детската болница в Киев ми изглеждат ужасно“, заяви Мелони, цитира БТА. “Когато цивилни са атакувани така стръвно, когато нападат деца, пристигащите сигнали са коренно различни от тези, които руската пропаганда се опитва да отправи“, допълни тя, имайки предвид твърденията на Москва, че иска да постигне мирно споразумение.

В момента Мелани е във Вашингтон за срещата на върха на НАТО. Тя сподели, че това е специален момент, а именно 75 години от създаването на Алианса. Мелони допълни, че трябва да се изпрати сигнал за единство и за адаптивност в променящия се свят.

Като премиер на Италия Мелани каза, че страната ѝ гарантира, че “необходимото ще се обърне на южния фланг на алианса, което в момента е включено в заключенията на срещата на високо равнище“.

“Очевидно се очаква и подкрепа за Украйна“, заключи тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: войнаНАТОмелони
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
6
 
12
 
! Отговори
неутрален преди 2 месеца
Ама как сая хванали на кадър! Става за вещицата, която плаши децата! :-)
55
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Американците маправили некъв чаркалък, ама важен е крайния продукт !! Що американците не направят компютър, ми щото не могат !! Крайния продукт е важен ! ------------ Ти на какво пишеш в момента? На руски компютър ли? Или на хартия с молив?
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"До 46, копейка, да ти припомня ли че вчера арестуваха шефа на Русофили " Знам, че се намираме на територия, в която царят диващина и беззаконие.
53
4
 
3
 
! Отговори
Хи хи до 50 преди 2 месеца
Американците маправили некъв чаркалък, ама важен е крайния продукт !! Що американците не направят компютър, ми щото не могат !! Крайния продукт е важен !
52
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 46, копейка, да ти припомня ли че вчера арестуваха шефа на Русофили - Пловдив?!? Май забравихте че все още сме НАТО-вска държава?
51
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тая пак се изказва неподготвена вече всички разбраха че хохлите сами си удариха болницата дори си го признаха ама тая пак не разбрала, тя да пита зельо защо военен завод склад с боеприпаси и ПВО са точно до детската болница?!?!
50
4
 
2
 
! Отговори
до Хи хи преди 2 месеца
Всички компютри са китайски комунистически, направени от руски суровини ! ----- А процесорите какви са? Американски. Хи-хи. Хуавей щеше да прави някакви свои, ама санкции и ... хи-хи. Дотам с правенето. Няма откъде да вземат литографско оборудване, че е американско. хи-хи. Руснаците, като са толкоз могъщи, да си направят. Ама вече 35 години минаха и едно голямо нищо на квадрат. Хи-хи
49
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 47, aбе ще видим подкрепа на тероризма, дали минава за "свобода на словото"... Между другото, ако наистина можеше да ми видиш IP-то, щеше да знаеш че съм близък роднина на един голям български олигарх, иначе казано с мен да не се закачаш много - много
48
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А украинците срещу руска болница!?
47
2
 
2
 
! Отговори
бананa преди 2 месеца
Абе гледам тук някви спорят за IP-та - май-пита. Като спец да ви кажа, .... мноогоо малко хора влизат с реално IP, всичко е NAT, еле пък ако е от телефон. През едно IP могат да пишат хиляди хора. Второ, който иска да прави золуми ще ползва VPN през виентам, или ще се логне през free wi-fi то на отсрещното кафене, и пак ще го хванете за шнура.
46
2
 
3
 
! Отговори
до 43 преди 2 месеца
По конституция и закон всеки има право на свобода и волеизявлението. тероризъм се доказва с действия. Докато вербални заплахи за саморазправа и физически увреждания и вербална заплаха са по НПК.Хитрец -а видим, А?
45
3
 
4
 
! Отговори
Хи хи преди 2 месеца
Всички компютри са китайски комунистически, направени от руски суровини !
44
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 40, ще те съдя и за набеждаване, никъде не съм те плашил с "убийство" руски ЛЪЖЕЦО!
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Тоя Зеленски, е го одерат жив заради тоя терористичен атентат. И то среу деца.
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 41, никой не ти се извинява бе пръдльо, казвам ти да не преиначаваш думите ми! А иначе и аз съм направил скрийн-шот на глупостите ти, и ще го пратя на компетентните органи, за да отговаряш за подкрепа на тероризма, и избиването на украински деца! Все още сме евро-атлантическа държава
41
1
 
2
 
! Отговори
АзъКанъАзъ7112136860 преди 2 месеца
До 29. И в двата случая-еврейският и руският -няма никаква параноя. Истина е,че евреите и руснаците предизвикаха икономическият край на Германия преди Втората Световна Война,но с уточнението,че престъпниците бяха от свитата на Хитлер,тоест сефаради,а не Ашкенази. Седарад беше и Сталин. Така че,много моля да се прави разлика между испанцо-кавказци иберийци и човешки същества. За доброто на обективизмът ни е.Предварително благодаря.
40
2
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 2 месеца
Не се извинявай, страхливец! извинението е второ нахалство. ще обясняваш на компетентните прокурорски органи.
39
2
 
5
 
! Отговори
бананa преди 2 месеца
Къде били Руските компютри, перални, и т.н. Ами където са и френските, италианските, и британските компютри, перални, и т.н. Панимаеш?
38
2
 
3
 
! Отговори
до 36 преди 2 месеца
Опаа, още една заплаха от същото IP. вече си готов засечен.
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 35, аз ще дам написаното от теб като подкрепа на тероризма! А никъде не съм те плашил с "убийство", казах че ще плачеш - което на *** български значи че ще ядеш шамари