Ройтерс: Байдън нарече Путин "луд кучи син"

Винаги съществува ядрена заплаха, но значимата заплаха за човечеството си оставал климатът
22 фев 2024 06:01, Елка Василева
313
Ройтерс: Байдън нарече Путин "луд кучи син"
Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Джо Байдън е нарекъл руския държавен глава Владимир Путин "луд кучи син" (в оригинал crazy SOB, абревиатурата, използвана от Байдън - бел. ред.) по време на прием в Сан Франциско, щата Калифорния, за набиране на средства за предизборната си кампания, предаде Ройтерс.

Още по темата
Освен това Байдън предупреди, че винаги съществува ядрена заплаха, но значимата заплаха за човечеството си остава климатът.

"Това е последната екзистенциална заплаха - климатът. Ние имаме един луд кучи син като този човек Путин и други и винаги трябва да се притесняваме от ядрен конфликт. Но съществената заплаха за човечеството е климатът", е заявил американският президент в тесен кръг от финансови благодетели според Ройтерс.

Агенцията припомня, че Байдън не за първи път нарича някого "кучи син". През януари 2022 г. той е бил хванат да употребява обидния израз по адрес на репортер за Белия дом на телевизия "Фокс нюз".

В началото на тази информация Ройтерс прави изричната уговорка, че в нея може да има съдържание, което би обидило някои читатели. Байдън е претендент за президентската номинация на Демократическата партия за изборите през ноември тази година.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
18
 
! Отговори
Справедлив преди 6 месеца
Когато откачени папардаци се поставят на власт,няма как да очакваш мир и разбирателство,напротив- озлобяване и приближаване с бързи темпове към неизбежен световен конфликт.
73
14
 
9
 
! Отговори
Путю Пиздата преди 6 месеца
С гордост нося американския стр апон и пак ме обиждат. Защо не обижда Кимчо , защото Кимчо ще му го върне тъпкано и не е обратна резба като мене.
72
12
 
26
 
! Отговори
Към Психиатър преди 6 месеца
Действията и думите на Бай Дън доказват че точно той е с увиснало пишле и го е яд на целия свят. Факт. А под Ботоксово джудже имаш предвид Зеленски нали ? Защото той е по нисък от Путин. Също факт.
71
10
 
27
 
! Отговори
баба мара преди 6 месеца
защо изобщо се обръща внимание на този много болен чиляк наи голямата и богатадържава е станала за смях по света
70
17
 
6
 
! Отговори
Случаен минувач преди 6 месеца
Естествено, че ще го нарече "*** син", все пак, Путин лично убива сина му по време на корейската война... Такива неща не се прощават.
69
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе той Байдън едва ли помни кой е този путин.
68
10
 
17
 
! Отговори
До 68 преди 6 месеца
Имаш предвид Зеленски. Нали ? Защото той е по нисък от Путин и се въобръзява на Наполеон
67
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мале малеее що руссофилистик получил полюциии и хукнал да защитава кървавото джудже и мама си Раша.Как да се оправи тая държава с толкова путтлерасти,те в БГ-то повече отколкото в самата Рассия...отчайваща работа.
66
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 92, абе да yмреш дано бе! Това че не ти харесва не значи че не е вярно бе копейко прокълната! Потърси информация в нета! Да yмре Русия, да yмре и Путин!
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Американците нямаха ли пресантиман към " кучите синове " , да не излезе , че те са го направили Путин Путин по един или друг начин , въпрос на философия.
64
14
 
10
 
! Отговори
Психиатър преди 6 месеца
Комплексираното ботоксово кремълско джудже се е родило с малко пишле и затова го е яд на половината свят.
63
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 94 Възраждане се върнаха още преди 4 дни от Москва ве, кравар и вчера Костадинов в НС от трибуната им каза на ПП-ДБ и ГЕРБ във връзка с посещението им в Москва " Нас поне ни канят, вас даже Съединените щати не ви канят" Муахахахахахаха...
62
5
 
13
 
! Отговори
6 преди 6 месеца
Човекът отдавна живее в два свята!А кой прави цветните революции,кой разширява НАТО на изток...?Я да се поогледат тези дето му пишат речите !
61
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Хахах, руските тpoлове откачиха от зор! Ами вярно е копейки прокълнати! Мpъсен дърт глyпaк е ла*йното Путин, всеки го обижда, кълне и прави на май*муна! Мpъсния из*род се надяваше да го запомнят като голям държавник и завоевател, а ще го запомнят като обикновено ****но, което ще бъде яко подигравано
60
6
 
22
 
! Отговори
Пиян залян преди 6 месеца
Този склеротик вече е забравил какво е казал и за кого е говорил ...
59
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
На дъртела му стягат новите маратонки, които са му дали вместо обувки да не се спъва на равното.Този изкукал глухар, всъщност е имал предвид собственият си корумпиран син.Според неговите имиджмейкъри, той винаги е имал предвид нещо друго.
58
1
 
12
 
! Отговори
бай Бай преди 6 месеца
да де, ама не става ясно кога РолингДжо е казал това: преди да се здрависа с "него" в виртуалата си реалност, или после?
57
20
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Байдън ще изправи путин пред съда.
56
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Браво на сладкото деденце!Когато е прав-прав е!
55
19
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ескортите на Путин копейките върнаха ли се или отседнаха за постоянно в Расия?