Ройтерс: Байдън нарече Путин "луд кучи син"

Винаги съществува ядрена заплаха, но значимата заплаха за човечеството си оставал климатът
22 фев 2024 06:01, Елка Василева
313
Ройтерс: Байдън нарече Путин "луд кучи син"
Снимка: архив, БГНЕС

Американският президент Джо Байдън е нарекъл руския държавен глава Владимир Путин "луд кучи син" (в оригинал crazy SOB, абревиатурата, използвана от Байдън - бел. ред.) по време на прием в Сан Франциско, щата Калифорния, за набиране на средства за предизборната си кампания, предаде Ройтерс.

Още по темата
Освен това Байдън предупреди, че винаги съществува ядрена заплаха, но значимата заплаха за човечеството си остава климатът.

"Това е последната екзистенциална заплаха - климатът. Ние имаме един луд кучи син като този човек Путин и други и винаги трябва да се притесняваме от ядрен конфликт. Но съществената заплаха за човечеството е климатът", е заявил американският президент в тесен кръг от финансови благодетели според Ройтерс.

Агенцията припомня, че Байдън не за първи път нарича някого "кучи син". През януари 2022 г. той е бил хванат да употребява обидния израз по адрес на репортер за Белия дом на телевизия "Фокс нюз".

В началото на тази информация Ройтерс прави изричната уговорка, че в нея може да има съдържание, което би обидило някои читатели. Байдън е претендент за президентската номинация на Демократическата партия за изборите през ноември тази година.
(БТА)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 147:Ти пишеш срещу пари и мислиш,че и другите са като теб.Взимал си преди време копейки,а наричаш другите така хаха.То на теб ще ти приседне салама и ракията.Бай Дрън е мозъчно деградирал и всеки го виждат.Като нищо ще унищожи планетата с ядрени взривове.Пращайте го на Марс да си се бори с Глобалното затопляне там докато не е унищожил Земята!
93
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Няма чак толкова русофили в България. Тука пишат 2-3ма с по 100 поста. Измряха дъртите им поклонници. Младите имат Интернет и бързо ще се ориентират ,че от Азия нищо хубаво не е дошло тук. Там вече е тоталитарната държава. Чакаме официално да бъде казано. руският народ пак ще живее като преди 89та. Ама тяхна си работа , като страхливи никой неможе да им помогне.
92
5
 
6
 
! Отговори
Да преди 6 месеца
До Ко стаа ОБЛАДАНИ? Като чета тук, там из интернет, виждам че в България има повече путинофили/не мога да ги нарека русофили/ на глава от населението, от колкото в Русия! По форумите наричат Путин "Бункерния".
91
5
 
7
 
! Отговори
Копейката преди 6 месеца
До Анонимен Добро утро копейки заработвате ли заработвате ли ще изкарате и днес за ракията и салама дано ви преседне..... Добро утро и на тебе байдънско ибриче. Заработваме.. Заработваме... Има и за ракийка , има и за салам. ТИ как си ? Научи ли се вече да се храниш със слънчева светлина ? Наближава ли датата ти за смяна на пола ? Не те питам за салам или ракия и не ти пожелавам да ти приседнат щото знам че господарите ти дъъртите евреи ПАРИ НЕ ДАВАТ. Пак са те убедили да им работиш за без пари.
90
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Байдън да си гледа неговото куче, което изпохапало всички в Белия Дом. Да не му изяде таш*ците някой ден, без да иска....!!
89
7
 
11
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 6 месеца
АВДЕЕВКА ИНСУЛТ ! ПАЗЕТЕ ДЕДО !
88
5
 
6
 
! Отговори
КуКлус преди 6 месеца
Сигуракис че е за Путин ? Може за баба си да е говорил !?
87
3
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 6 месеца
Никой не знае дали Байдън е искал да нарече така точно Путин.........може да е имал в предвид всеки ...
86
9
 
4
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 6 месеца
Право, куме, та, в Очи!
85
10
 
5
 
! Отговори
CRAZY BG SOB преди 6 месеца
СИТЕ ПУТИНОФИЛЕ...
84
12
 
4
 
! Отговори
Сливейков преди 6 месеца
Обладана копейка да се наричам мамо, първа радост е за мене
83
14
 
8
 
! Отговори
Ко стаа ОБЛАДАНИ? преди 6 месеца
Вижте ги мазните гнусни pycopoби които в крайна сметка не са никви 'русофили' ами просто робчета на Путин и нищо друго. Как па един не беше за Навални който реално иска да подобри живота на руснаците ама нашите къси *** тука искат да бъдат обладани тотално отзад и да им се спуска на готово кво да мислят и говорят без никога да си правят труда да мръднат и едната си мозъчна заспала гънка. Няма по-жалко и долно нещо от гнусен обладан pycopoб.
82
5
 
4
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 6 месеца
ФАШИЗКА РУСИЯ НАПРАО УТЕПА САВЕЦКИЯ ДЕДО !
81
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Добро утро копейки заработвате ли заработвате ли ще изкарате и днес за ракията и салама дано ви преседне.
80
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От устата на такъв, като бай Дън, това звучи като комплимент! Едва ли този субект, в твърде съмнително физическо и ментално здраве, може да прави оценки за когото и да било. Още повече морални...Да се вгледа първо в себе си и собственото си семейство.
79
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Путично късия ми говори за няква измислена история на "Русия" направо умрях от криндж. По тая логика дай и ние да се върнем назад в историята и да си върнем всички Българии вкл. и Волкжа България която освен татари, монголи и ква ли не пaплач, руснаците също нападат няколко пъти. Та, в крайна сметка ние имаме много по-стара и богата история на това нещо наречено Москва шот не е и Русия дори името се краде, там не са дори и славяни
78
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не е луд , комунист е. А те разбират само от бой. Приготвяйте армията на НАТО да го нарита. С приказки няма да стане. Времето за приказки свърши.
77
9
 
16
 
! Отговори
USA SUPER КИРО НОФ преди 6 месеца
АВДЕЕВКА МУ ИЗЕДИ И ПУСЛЕДНИЯ ПАМПЕРС !
76
12
 
19
 
! Отговори
Яд го е преди 6 месеца
Бай Дън е безсилен! Добра новина!
75
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До ***: ако земята се управлява от такива луди, по-добре да си опаковаме багажа и да бягаме на марс...