Над година война в Украйна, но Русия не била започнала да действа сериозно

Доставката на оръжия от НАТО можело да протоки конфликта
327
Над година война в Украйна, но Русия не била започнала да действа сериозно
Снимка: БГНЕС

Руският посланик в Лондон предупреди, че войната в Украйна може да ескалира, тъй като Великобритания и западните страни продължават да доставят оръжия на украинския президент Володимир Зеленски, предаде ДПА.

Андрей Келин каза пред журналистката от Би Би Си Лора Кюнсберг, че действията на страните от НАТО и "особено" тези на Великобритания създават риск от това войната да се проточи и да възникне "ново измерение" на военните действия.
Той допълни, че Русия разполага с "огромни ресурси“ и въпреки че сраженията продължават повече от година, неговата страна все още не е започнала да "действа твърде сериозно". 

Още по темата

"Русия е 16 пъти по-голяма от Украйна. Разполагаме с огромни ресурси", подчерта Келин.

"Рано или късно разбира се тази ескалация може да придобие ново измерение, а ние не се нуждаем и не искаме това. Може да постигнем мир още утре", каза още руският дипломат.

Запитан относно широкоразпространените и увеличаващи се доказателства за руски военни престъпления, Келин отговори, че Украйна е тази, която извършва военни престъпления.

След това той смени курса и заяви, че ООН няма правомощия да разследва военни престъпления, отбелязва ДПА. /БТА, Николай Велев/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още по темата: Русиявойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И целия Европейски съюз ще плаща изгнилите англосаксонски амбиции на зеления наркоман . Ако москва искаше жертви лесно можеше да премаже улеите . Само дЪнбай върти манивелата и печати хартийки и никой не забеляза поредния дефолт. ...
264
1
 
1
 
! Отговори
Холмс преди 10 месеца
боя се , че това е истина ..
263
0
 
2
 
! Отговори
до края на 2023 преди 10 месеца
всички хуни вън от Украйна
262
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Двеста тъйсяч сдохли москали,сдохли москали,сдохли москали !Двеста тъйсяч бели жигули,бели жигули,бели жигули!
261
2
 
4
 
! Отговори
Анатема преди 10 месеца
Антихристът Путин втора година пали и граби Православни земи!Да гори в Гейената ВоВеки!
260
2
 
5
 
! Отговори
СМЕХ... преди 10 месеца
АМИ РУСНАЦИТЕ НЕ УБИВАТ В УКРАЙНА "НА СЕРИОЗНО"---САМО ЗА ПОЛИТИЧЕСКО "ЗАБАВЛЕНИЕ НА ПУТИН И КГБ"....ха,ха,хаааааааааа....ВЕРВАМЕ ТИ БЕ , ВЪШ ЛЬО.....!!!!!!!!!!!!!!!
259
3
 
6
 
! Отговори
ВЕРВАЙТЕ ИМ преди 10 месеца
Според американските генерали Русия пази цивилното население, и не действа сериозно във войната. Аз вярвам на американските генерали не на нпопсевдоамерикнаските *** и пропаганда и цензура. Учете езици, за да не ви будалкат тука мутросороспиитее-перачи и на които борбата с корупцията няма да им е приоритет...Е как ще ти е приоритет, като требе сам да се хванеш, по-добре да съсипят и прокурорите политбоклука не е шега работа.
258
3
 
3
 
! Отговори
KartoffelFuhrer преди 10 месеца
2021 руската армия втората най-голяма армия в света2022 руската армия втората най-голяма армия в Украйна2023 руската армия втората най-голяма армия в Русия2024 руската армия вече я няма
257
3
 
2
 
! Отговори
Руски Цирк преди 10 месеца
не била започнала да действа сериозно....СИГУРНО ЧАКАТ ПОМОЩ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ РУСУФИЛИ....
256
2
 
4
 
! Отговори
Тошо преди 10 месеца
Да не би да казва, че неговата страна е несериозна...!?И като такав,а не е необходимо да и се обръща сериозно внимание !?Моля за извинение, но не разбирам как може да боравиш с оръжие, несериозно !?
255
1
 
3
 
! Отговори
Хахааа преди 10 месеца
Верно ли бе ***? То цяла година слушам такива глупости.Колко сте смотани рашките.Жалко че обричате народа си.
254
2
 
3
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 10 месеца
СЕРИОЗНО ЛИ , БЕ...??!!!!
253
4
 
4
 
! Отговори
Лъже ! преди 10 месеца
"Може ли да постигнат мир още утре"...??? Някой връзва ли им се на Тия? Ако наистина искаха мир, те щяха да са държат по съвсем различен начин! Както казва Виктор Суворов, не е имало случай, някой да се върже на номерата на болшевиките от Кремъл, и накрая да не е бил излъган! И така е от времето на Ленин!
252
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
СССР също бе 16 пъти по-голам, на се срина. Русия ще се разпадне сама, въпрос на време.
251
9
 
8
 
! Отговори
Паню Баирски преди 10 месеца
Подкрепата за Украйна ще продължи от целия демократичен свят и руските убийци ще бъдат поставени на колене!
250
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Във Великобритания обявиха скорошния край на подкрепата за Украйна в американското общество. Това се казва в материал на британското издание The Guardian. Както отбелязва авторът на материала, военната помощ за Киев изостря опасенията на Белия дом, тъй като американската обществена подкрепа за Украйна отслабва. В същото време той обръща внимание на факта, че основните републикански съперници на президента на САЩ Джо Байдън през 2024 г., бившият американски лидер Доналд Тръмп и губернаторът на Флорида Рон ДеСантис, не възнамеряват да оказват помощ на Украйна.
249
4
 
6
 
! Отговори
ЦРУ преди 10 месеца
В момента истинската война не е в Украйна, тва е за медиите и простолюдието. Докато пиша това се водят кървави битки в северен Юкон а това променя нещата..... в медиите нито дума разбира се ;) инак 80% от америка ще се върнат към родните места бухахах
248
2
 
3
 
! Отговори
Бог преди 10 месеца
Аз не забравям. В момента, не само се саморазправям с оттрепките предатели от хибридна украйна а вече монтирам военни инсталации в Нунавут и от там право на долу баце, без спирка, без милост докато температурите станат 38 през Декември бухахаха
247
1
 
1
 
! Отговори
протоки конфликта преди 10 месеца
За кого отново вият сирените?
246
2
 
4
 
! Отговори
Официално преди 10 месеца
Относно "Време ви е" - в момента мнение номер 261 - скриншот е направен и отправен в прокуратурата на Република България.