Над година война в Украйна, но Русия не била започнала да действа сериозно

Доставката на оръжия от НАТО можело да протоки конфликта
327
Над година война в Украйна, но Русия не била започнала да действа сериозно
Снимка: БГНЕС

Руският посланик в Лондон предупреди, че войната в Украйна може да ескалира, тъй като Великобритания и западните страни продължават да доставят оръжия на украинския президент Володимир Зеленски, предаде ДПА.

Андрей Келин каза пред журналистката от Би Би Си Лора Кюнсберг, че действията на страните от НАТО и "особено" тези на Великобритания създават риск от това войната да се проточи и да възникне "ново измерение" на военните действия.
Той допълни, че Русия разполага с "огромни ресурси“ и въпреки че сраженията продължават повече от година, неговата страна все още не е започнала да "действа твърде сериозно". 

Още по темата

"Русия е 16 пъти по-голяма от Украйна. Разполагаме с огромни ресурси", подчерта Келин.

"Рано или късно разбира се тази ескалация може да придобие ново измерение, а ние не се нуждаем и не искаме това. Може да постигнем мир още утре", каза още руският дипломат.

Запитан относно широкоразпространените и увеличаващи се доказателства за руски военни престъпления, Келин отговори, че Украйна е тази, която извършва военни престъпления.

След това той смени курса и заяви, че ООН няма правомощия да разследва военни престъпления, отбелязва ДПА. /БТА, Николай Велев/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


327
Още по темата: Русиявойната в Украйна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
225
1
 
1
 
! Отговори
Не ми излиза преди 11 месеца
в тълковния речник. Някой няма ли да ми отговори най-накрая какво означава думата "пфу "? Много хора в този сайт пишат тази дума. Искам да знам какво означава. Ще съм ви много благодарен.
224
0
 
3
 
! Отговори
Думата преди 11 месеца
пфу какво означава? Опитах се да проверя в талковния речник не ми излизна.
223
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
*** ин е враг номер едно на община Полски Тръмбеш!
222
2
 
2
 
! Отговори
Със сигурност преди 11 месеца
путино пите КЪТ е аут! руша е аут! Европа и останлият свят ще продължат да се развиват, докато плешундерът от красний мегданчик ще гние в небитието!
221
2
 
1
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
До Хе хеКакто сам споменавате за историческите събития... русия води войната за да завземе Крим - през 19-ти век... А аз титлата "украинска ***" с която ме удостоявате - ако проследите коментарите ми, ще забележите, че никъде не съм написал дори един път досега "Украйна" - никога не съм твърдял че Крим е украински. А само че НЕ Е руски. Това за уточнение...
220
0
 
0
 
! Отговори
Добре преди 11 месеца
някой няма ли да ми отговори какво означава това пфу?
219
0
 
1
 
! Отговори
Добре е преди 11 месеца
...това да се приеме сериозно и отрезвяващо.
218
1
 
0
 
! Отговори
Гудков преди 11 месеца
Аа Лари Жонсън ли така каза, тоз чувак всичко знае , на него извънземните му говорят, щом така е казал, няма начин да не е така.
217
1
 
1
 
! Отговори
Само да питам преди 11 месеца
това пфу какво означава?
216
2
 
2
 
! Отговори
Докато руски глупаци преди 11 месеца
проливат кръвта си за Путин, 50 000 руски сътрудници за последните 5 години започнаха работа на Запад ! КОЙ КАКВОТО ИМА, ТОВА ИЗПОЛЗВА ! КРЪВ или МОЗЪК !
215
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ДО 216 Гудков - Не според руски сведения, тия данни ги побликува Лари ДжонсъН - бивш антитерорист, ветеран на ЦРУ
214
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Путин ще миряса га избие всички деца на Русия!
213
3
 
1
 
! Отговори
Българин преди 11 месеца
До АнонименИ триста удивителни знака да сложите Крим пак няма да стане руски. Крим никога не е бил руски - само завзета територия, непризната от никой, акт на варварщина в 21 век който показва истинското грозно лице на руския империализъм. Въведената от петър първи мечта да притежават незамръзващо пристанище ще се превърне в причината за края на тази държава. Нещастни недорасли мегаломани ...
212
1
 
0
 
! Отговори
Бръмзов преди 11 месеца
Крим е руски засега, спор няма, но не знам как се променили залозите в букмейкърските къщи, смятам че преди 24.02.22 едва ли някой е смятал че украйна може да си го вземе. Сега аз лично бих заложил че ще го вземе. Явно това допускат и някои топ чиновници които изнесоха семействата си от там.
211
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
преди петнайсет години срещнах един руснак в Испания Той ми каза - Тук погубвам живота си.Без война няма да се размине. Та такива ми ти работи.
210
2
 
4
 
! Отговори
Руска преди 11 месеца
Руска кръв се е Ляла за Крим! Ще се Лее пак, но Крим ше остане Руски!.
209
2
 
6
 
! Отговори
Крим преди 11 месеца
Крим Е Руски!!!!! НЯМА И буква, че е бил Украински. Руската Империя е Платила с Кръв за Него. И няма да го даде Доброволно.
208
1
 
2
 
! Отговори
Гудков преди 11 месеца
Според родните таушанки в Бахмут е унищожена почти цялата украинска армия. Еми тогава да чакаме Киев пак да падне след 3 дни?
207
0
 
4
 
! Отговори
Милена преди 11 месеца
Съгласна съм. Русия си измисля врагове, за да оправдае съществуването си. Тя има нужда да мобилизира населението си, да му посочи врага, за да не обръщат вниомание масите на жалкото си съществуване, заради чудовищната корупция. Това е жалката истина за тази жалка държава/територия.
206
1
 
3
 
! Отговори
СЕРИОЗНА ДЕМЕНЦИЯ преди 11 месеца
ГИ ТРЕСЕ ДЪРТАЦИТЕ В КРЕМЪЛ !