Кремъл: Ако Западът достави на Киев тежки танкове, зле за Украйна

Страните от НАТО все повече се включвали в конфликта в Украйна
20 яну 2023 15:32, Елка Василева
580
Кремъл: Ако Западът достави на Киев тежки танкове, зле за Украйна
Снимка: архив, БГНЕС

Ако на срещата между министрите на отбраната на западни държави в авиобазата на САЩ Рамщайн в Германия бъде взето решение на Киев да се доставят тежки танкове, последиците за Украйна ще бъдат "със знак минус". Това заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, информира ТАСС.

Още по темата
"Последиците ще бъдат със знак минус, това е еднозначно. Неведнъж сме казвали, че подобни доставки по принцип няма нищо да променят, но ще добавят проблеми на Украйна и украинския народ", каза Песков.

Конфликтът в Украйна се развива по възходяща спирала, а страните от НАТО се включват в него все повече – косвено, а понякога и пряко, заяви днес прессекретарят на руския президент Владимир Путин Дмитрий Песков, цитиран от ТАСС.

Той прикани Германия, Франция и Украйна "да се разкаят заради своя цинизъм през последните осем години", когато по думите му тези страни "са играли на "тука има – тука няма" с Минските споразумения. Западът трябва да вземе под внимание опасенията на Русия, каза Песков, запитан какво трябва да се направи, за да се възпрепятства по-нататъшна ескалация на конфликта.

Изминалите две години от управлението на Джо Байдън в САЩ бяха много лоши за двустранните ни отношения, които в момента са вероятно в най-ниската си точка в исторически план, отбеляза говорителят на Кремъл. Москва не храни надежди за подобряване на отношенията с Вашингтон в обозримо бъдеще, добави той.

Президентът Путин засега няма планове за контакти с генералния директор на Международната агенция за атомна енергия Рафаел Гроси. С Гроси продължават да разговарят руските "дипломати и (руската държавна корпорация) "Росатом", съответните ведомства", съобщи също Дмитрий Песков.
(БТА, Андрей Шарков)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


580
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
391
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама не бе,защото в началото беше денацификация.После като разбра Путин,че са го подлъгали неговите и преоблечени в украински униформи наемници са тормозили руснаци в Донбас,извика шефа на разузнаването и го направи на тръътка по телевизията,цял свят го видя.Каква е новата цел да продължава тази война?!
390
14
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До431Нещо си се объркалЗа какво строителство бълнуваш и за какъв бизнес в УкрайнинатаРусия ще я изравни със земята и ще създаде буфер между запада и неяА тези територии които ще ги съсипе ще са само купчини отпадаци,радиация за век най-малко"като ЧернобилТолкова си ***,че се опасявам да не се побъркашЩели да строятСАЩ дори не мислят да дадат и цент за възстановяване защото това за тях е полигон на който си пробват оръжията но още не са стигнали до атомаИ силно се съмнявам дали след това ще гиима
389
27
 
26
 
! Отговори
До Боби преди 1 година
В Украйна няма нито един американски воник, просто Втарая армия в Украине се оака!
388
6
 
10
 
! Отговори
Нито преди 1 година
Един маниак не е прокопсал.
387
14
 
25
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Анонимен "Това безумие няма ли да спре вече?За какво е тази война,каква е целта и?!" ДА СЕ ПРИНУДИ САЩ ДА ЗАПОЧНЕ ДА ЗАЧИТА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА ОСТАНАЛИТЕ СТРАНИ като максимум. Като минимум да се натрие носа на САЩ и да се докаже че срещу съвременен противник и то мотивиран независимо да ли си Руснак или Афганистанец няма да е твоето ако ще трета световна да стане.
386
2
 
2
 
! Отговори
Пич преди 1 година
До 448 - Честно казанони аз не разбрай, но е машко рано да приключва.
385
12
 
9
 
! Отговори
Боби преди 1 година
До Striker Стингър - Има видео в нета как РФ хеликоптер щурмува ВСУ летище. По него пуснаха 16 стингъра почти от упор и чак последния уцели. Хеликоптера излезе от боя отлетя настрани в полето и кацна. Екипажа се евакуира. След малко от тази БАЗА са изпратили спасители и охрана за поразенат амашина. Да защитата се осигурява от системата "Дипломат" А джавелин се пъже от ИЧ капан. На края на шнорхела слага китайски дизелов калорифер(5000рубли) и джавелина лети да порази тази играчка.
384
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това безумие няма ли да спре вече?За какво е тази война,каква е целта и?!
383
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 440 - Не. Трябва ли?
382
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 440 - Да. Всички сме играли Fallout 4 като деца.
381
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Колко от вас знаят,че Хитлер беше минирал цял Париж и бе готов да го изравни със земята,въпреки че бе в съюз с колаброционистите французи,ако руснаците времено заобиколят Берлин за да стигнат до Париж.А истината е че англонаглите дебаркираха на френския бряг за да изпреварят Руснаците да не влизат в Париж отново.И само защото Сталин съжали французите Париж остана непокътнат но пък срина Берлин не без авиацията на съюзниците разбира се.Те пък не жалеха никой а срутваха наред.
380
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боли ме фара за животите им ... Важни са ресурсите им, бее!
379
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 437 - Хич не ми пука за тея човеци
378
4
 
1
 
! Отговори
КУРтев преди 1 година
До спорде мен: Представяш ли си живота на това дете което никога в своя живот няма да може да види слънцето и да вдиша чист въздух!
377
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пазете батериите.
376
8
 
21
 
! Отговори
спорде мен преди 1 година
Боя се, че ако Байдън продължава да се води по акъла на наркоманизирания джендъро-фашистки клоун, то внучката му ще трябва да ражда в подземен противоядрен бункер!
375
16
 
26
 
! Отговори
КУРтев преди 1 година
До КРИМ Е РУСКИ: Грешката на руснаците е, че допускат САЩ да си развява коня в украйна! Още при първата доставка на американско оръжия, Вашингтон трябваше да бъде превърнат в радиоактивна пустиня негодна за обитаване от нищо живо в следващите 400 години!
374
14
 
20
 
! Отговори
КРИМ Е РУСКИ преди 1 година
Ако САЩ продължават да нападат Руската федерация, ще бъдат превърнати в радиоактивана пустиня!
373
6
 
2
 
! Отговори
Пич преди 1 година
Слаби стее. Юниго слаби. Меки китки и жени.
372
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе за тия западни оръжия не трябва ли и персонал да ги обслужва и използва...