Главчев: Актуална заплаха за страната ни към момента няма

Съветът е обсъждал потензциални опасности
2 окт 2024 19:03, Нели Христова
46
Главчев: Актуална заплаха за страната ни към момента няма
Снимка: БГНЕС

"Актуална заплаха за страната ни към момента няма. Обсъждаме потенциални такива и как да бъде противодействано на тях", това заяви служебният премиер Димитър Главчев след Съвета за сигурността към Министерския съвет, който беше свикан заради напрежението в Близкия изток.

Служебният премиер е направил предложение България да призове за деескалация на конфликта. Това е в синхрон с европейската позиция по въпроса.

"Имаме ниско ниво на заплаха така, че към този момент нямаме постъпили данни за застрашаване на средата на сигурността. Независимо от това сме взели всички превантивни мерки. на всички", каза служебният вътрешен министър Атанас Илков.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от Политика
Запрянов: Няма изгубени данни от черната кутия на падналия самолет край "Граф Игнатиево"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Единствената заплаха за България са нейните продажни управници.
26
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
До Главочев Те комунистите отдавна масово се пребоядисаха на евроатлантици, някои и на националисти. Като цяло искаш да изчезнат, ама то трябва да останем без политици. Навсякъде са бивши членове на БКП, хора на ДС или отрочетата им. Ако има някой да не е от това котило, той е минал подборка и е подсигурено да има компромати да е зависим. Същото е в цял ЕС и затова и гласуват под строй в ЕП, после обясняват на хората, че е лошо, ама е решено вече. Затова и вече няма програми- еднакви са.
25
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Вярно към момента няма, защото поне видимо НАТО се отказа от лудия план да атакува Русия. Няма и в момента точно опасност откъм Близкия изток за нас, защото САЩ и НАТО не са влезли официално във война. Утре или след месец никой не знае. Политиците в САЩ и ЕС живеят в свой балон, където ни им пука за народа, ни дали ще вкарат война, атом или не. Важното е да си прокарват плановете и да викат "В името на ценностите сте длъжни да търпите. Решено е вече и като част от колектива ще следваме.".
24
0
 
2
 
! Отговори
Актуална преди 1 ден
''Актуална'' заплаха за страната ни ''към момента'' няма. - Какъв изказ само!
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Има нема,море как да нема ,има една българска народна песен))
22
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Днес каза че има ,а вечерта нямало заплаха
21
0
 
4
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 ден
Куклата на конци Главчев да вземе да осигури честни избори,понеже най - голямата и дебела мутра в страната може и премиер да стане.Това е най-голямата заплаха за България.Само,че като знам от коя партия идва,едва ли.
20
1
 
1
 
! Отговори
Aaa преди 1 ден
За сега няма, а утре -ще видим. Напълнихте държавата с мюсли, сега докарайте еврей - и ще чакаме под юргана спокойно да видим как ще се развият нещата.
19
2
 
7
 
! Отговори
Главочев преди 1 ден
Най-голямата заплаха за България винаги са били българите комунисти, те са генетическа грешка и колкото по-скоро изчезнат, толкова по-бързо ще се оправи държавата.
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тоя е тооолко мъничък в сравнение с играчите в конфликтите, че както всеки български политик може само панически неподготвен да говори.
17
0
 
7
 
! Отговори
Главанака преди 1 ден
Ето ни включени във войната !!! Министерският съвет прие Решение, с което одобри подписването на Споразумение за сътрудничество в областта на сигурността между Република България и Украйна и присъединяването на страната ни към Компакт за Украйна
16
0
 
6
 
! Отговори
Абе преди 1 ден
Преди 2-3 г цял кораб св блъсна около Калиакра и се оказа че никой не е разбрал кога е влязъл в нали води, кога е наближил скалите и кога се е блъснал. Човека казва че няма проблем ама ще установят проблема едва като вече е наличен. За съжаление при нас никога няма превенция,а винаги след дъжд качулка. Дано да се разминем бвз проблеми. Ама тръгне ли народа да бяга от войната милиони ше минат и никой няма да може да ги спре. Ние няма нито толкова армия нито полиция. Бежанците ще са стотици пъти п
15
3
 
3
 
! Отговори
Все недоразбрал преди 1 ден
Кака да има заплаха с/у труп?
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Държавата е със заплаха отвътре, Иван Костов и неговите сектанти от ППДБ, шокова инфлация да ви говори нещо? Не се усетихте пак и отново ви лъжат!
13
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Няма актуална заплаха, но те ще направят всичко възможно да има.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Бонго БонгоКрадев е невидимата заплаха!
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
A в cлegвaщuя мoмeнт?
10
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Викаш няма заплаха. А когато се появи заплаха, за два дни ще обучим армия и ще се справим със заплахата. Понеже в момента армия нямаме.
9
0
 
12
 
! Отговори
хммм преди 2 дни
По голяма заплаха от вас има ли, не съм сигурен кой трябва да ни пороби за да сме по-зле? Политиците не защитават интересите на държавата, депутатите крадат, изнасят ни златото и платината чрез чужди компании, младите от които става нещо и не могат да търпят бягат навън, остават безволевите и пиянките, трепят ни по улиците, плащаме най-скъпата храна в Европа и взимаме най-малко и тн и тн. Какво може да стане още? Кого успокояваш бе алоооооо????
8
0
 
6
 
! Отговори
BG преди 2 дни
Тоз как разбра . На боб или как.