Протест срещу присъдата за смъртта на Ани и Явор

Той ще бъде от 19 часа
8 юли 2024 08:10, Стела Стоянова
10
Протест срещу присъдата за смъртта на Ани и Явор
Снимка БГНЕС, архив

Протест ще се състои на бул. „Сливница“ за изразяване на непримиримост към войната по пътищата и чувството за безнаказаност.

От 19:00 ч. на пешеходната пътека при кръстовището на бул. „Сливница“ и ул. „Русе“ Фондация „Ани и Явор: Ключът е любовта“ и Инициативен комитет „Заедно срещу безумията по пътищата“ организират протест за изразяване на непримиримост към войната по пътищата, чувството за безнаказаност и в подкрепа на всички, чиито семейства и близки са жертви на пътно убийство, ранени и пострадали в ПТП.

Протестът ще завърши с мирно шествие до кръстовището на бул. „Сливница“ и бул. „Константин Величков“, като после ще се завърнем обратно в началната точка на шествието – пешеходната пътека на бул. „Сливница“ и ул. „Русе“, пише БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Лудост преди 2 месеца
Как може да осъдят някого на 6 години затвор за два погубени живота?!! То не е за коментиране! Дават по 3 години за отнет човешки живот? България е рай за престъпниците!
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До JJIvanov Douser Тц, тц, тц, ти откога си така?
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Като започнат да трепят децата на съдиите, чак тогава ще се сетят, че нещо не е както трябва. На никой не му пука за другия, всеки гледа себе си. Това е причината за разпада на цялото ни общество.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До пияница мистик Явно си на 50 + , минимум!
3
0
 
5
 
! Отговори
Хора преди 2 месеца
Потъналата в корупция, пари и лукс съдебна система се подиграва с хората.А какво ще стане ако народа започне дасе подиграва с същите и търси възмездие ?!
2
3
 
4
 
! Отговори
Fiat преди 2 месеца
Разбира се че шофьора е виновен и трябва да изгние в затвора, но на булевард с 4 и повече ленти в посока, без светофар, да нарисуваш пешеходна пътека си е предпоставка за смърт.
1
0
 
7
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 месеца
"Клан-клан-недоклан". Имаше навремето една такава приказка от Ран Босилек :))) Та и нашите джурналисти така. Писали-писали, недописали. И каква е присъдата бе?