"Величие" поиска "главата" на Николай Марков

Виктория Василева също да се оттегли
4 юли 2024 17:30, Инна Ангелова
129
"Величие" поиска "главата" на Николай Марков
Снимка: БГНЕС

Ръководството на партия “Величие” излезе с официално съобщение, в което призовава Николай Марков да освободи поста, който заема - председател на парламентарната група. Допълва се още, че Виктория Василева също доброволно да се откаже от поста заместник председател на Народното събрание.

Решението е взето на извънредно заседание на Централния съвет на партията, допълва в-к “24 часа”.

Останалите народни представители са призовани да се разграничат от тях и да излъчат нов председател на групата и нов зам.-председател на парламента от квотата на "Величие".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още по темата: НСпредседателПГ
Още от Политика
Гуцанов остава оптимист за създаване на правителство
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
119
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Ей сега е момента Гошо от почивка да възпее апогея на Величие! Даже се чудя защо Цанов не му е платил вече за такава творба? До колкото знам, не взема много пари, а ще останат в историята, защото творчеството не умира! И оня изтипосания гей Етиен може да я пее на събрание на партията/сбирката.
118
0
 
1
 
! Отговори
Трудно начало преди 2 дни
Непроверени хора. Дали ще оцелее партията им, ще видим.
117
0
 
1
 
! Отговори
правописа преди 2 дни
До АнонименМного си неграмотен.
116
0
 
5
 
! Отговори
Реалист преди 2 дни
Хубаво е хората да знаят истината за величие, най вече тези които са гласували за тях. Това ще им е от полза на предстоящи избори. Но надали ще се разберем цялата истина, както и за много други неща досега. Всички ще са невинни.
115
1
 
8
 
! Отговори
Ха ха преди 2 дни
Тези пък, кога се пръкнаха и вече някой иска да ги убива, а вчера ги избраха и набутаха в Парламента?? Смахната работа, всякакви и***диоти никнат като гъби след дъжд!
114
3
 
8
 
! Отговори
dmx преди 2 дни
Величие е първата автентична селска партия и защо не, хайде стига с тая гражданя. Някакви претенциозни човечета си играят на елит. На село също живеят хора и Ивелин Михайлов изглежда, говори и се държи като тях. Николай Марков не става за нищо, той е поредният се самозабравил се милиционер. Има още няколко дни да буйства като депутат и после ще се кротне в кръчмата
113
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Големите надувки изкараха едим месец ,гадове вън от НС,
112
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Пирамидии ,Фараонии и Дволичие за милиони . Тебе чака НАПп.. Тебе чака НАП и боко не мой та спасии :))) и Киро брейка дории :)))
111
2
 
13
 
! Отговори
Банкеръ преди 2 дни
Полковник къде е кръста?Предателите кръста от Атон ги изгаря в Ада.Може да е всякакъв Киро Брейка ама ако призове последователите си да дойдат пред Парламента ще те разжалват публично.Редно е да се оттеглиш от кумова срама.
110
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Кво бе, ша го уволняват ли полковника или само ша го разжалват до ефрейтор?
109
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ивелинчу, шъ го стъпчат, сдъвчат и изплюят... Продавай и бегай, Ивелинчоу, дорде не съ тъ "Асфалтирали"!
108
1
 
7
 
! Отговори
Кръчматъ преди 2 дни
ЕООД "Падение" пропадна..., нема го, загуби съ у мъглатъ... и сал един "Полковник" остана да броди в Парламента!!! - )))
107
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Освети КАК СЕ СПИРА НАП С РАЗГОВОР НА ЧЕТЕРИ ОЧИ С ТИКВАТА А НЕ С ПРЕГОВАРЯЩИ ОТ КОИТО НЕ МОЖЕШ ДА ИСКАТ МИХАЙЛОВ ДА НЕ ПЛАЩА ДАНЪЦИ ;)Те за това беше големия зор да говори с тиквата на четири очи а не с преговарящите ;)И като не мина номера Михайлов ги инструктира -Никога с герб.Да ама Марков по всички телевизии говореше че иска да говори с тиквата на четири очи как Марков да обърне палачинката ?То не става днеска така утре обатното.Нали го даваха по телевизорите как се моли за разговор с боко
106
5
 
15
 
! Отговори
Ала бала преди 2 дни
Може гласувалите за величие и да са се прецакали, сега са наричани балъци и какви ли още не, но поне са го направили с надежда към по добро. Ами тия където гласуват за баце и шиши за да ни минават с 200 вече колко години, какви са.
105
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
До Анонимен 104, не успях да разбера, какво точно освети той?
104
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ники Факличката изгоря за да освети ка стаа работата с оная работа от задкулисието .
103
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Полковника се наака, много помия се изля за едни десет дена. А онези които не гласуваха за него, пак имахме надежда. Много жалко че целия цирк е бил само за пари и власт.
102
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Яжте му главата на подполковника! Мухахахаха
101
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Вярно ли билет за да разгледаш Историческия парк на Ивелин Михайлов струвал 50 лева? Муахахахаа.....маааалоумници много.
100
5
 
9
 
! Отговори
Капитанът преди 2 дни
НАП след време ще свали запорите от пирамидата "Исторически парк" , както днес съда реши ,че Подпорната стена тип Хотел на плажа е законна