Пеевски: Русия печели днес

14 от депутатите на ДПС не подкрепиха правителството
Обновена: 3 юли 2024 16:35 | 3 юли 2024 16:35, Нели Христова
200
Пеевски: Русия печели днес
Снимка: БГНЕС

България пропусна да има евроатлантическо правителство, така председателят на ДПС Делян Пеевски коментира решението на НС да не одобри Росен Желязков за премиер.

"Русия печели днес. Какво значи? Пропуснахме да имаме правителство. Видяхме, че ДПС има 30 евроатлантически депутати и те ще бъдат депутати", каза Пеевски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе, направо Медведев да става Премиер! Единствения вакантен пост!
128
3
 
30
 
! Отговори
Какъв е изборът преди 3 месеца
Делян Пеевски все се опитва да се представя за голям евроатлантик, защото знае, че в България най-лесно се прави корупция под знамето на евроатлантизма. А всъщност изборът е за или против моделът на ГЕРБ-ДПС за управление. А този модел накратко е : корупция, некадърност и слугинаж.
127
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
пеевски се радваше, втора политическа сила, а 1/3 против него, вече е пътник, като нинова
126
4
 
23
 
! Отговори
Шефкет преди 3 месеца
Сега Путин трябва и мюфтия да назначи!
125
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Когато разваляха сглобката, големия политик Пеевски, какво очакваше?
124
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
с помощта на 1/3 от ДПС, ще ги изключва ли и тях, като нинова
123
3
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 месеца
тоя само до преди няколко дни твърдо се изципваще,че дпс ще подкрепи "правителство" на гроб...Беше много наперен..Тоя резултат обаче за какво говори?...-Ами за това,че тоя ПРОТИВЕНЕНИЧЕР не се припознава от турчеещите се като техен "водач"..А като знаем кой определя нещата в дпс ,можем да направим един извод:..-Или Доган е превъртял окончателно и го е натиснала деменцията,или..това е некакъв "тънък политически ход"..Във всеки случай е трагично..Или комично..Зависи кой как гледа на нещата..
122
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Отговори 146
121
1
 
0
 
! Отговори
До 146 преди 3 месеца
Слабо мислиш ! Опитай пак !
120
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Путин===Този грухтящ свинчок днес в сградата на Парламента го пазеха въоръжени гавази!!! Отделен въпрос е,че уж "народните избраници" превърнаха Народното събрание в селски хоремаг,караха се,плюха се,размотаваха си мръсното бельо,извадиха на показ част от злините,които са причинили на народа ни,злорадстваха,тропаха,викаха!!! Отвратително тъжна и гнусна картинка,предизвикваща единствено тотално ОМЕРЗЕНИЕ и безгранично ПРЕЗРЕНИЕ!!!
119
2
 
3
 
! Отговори
До 143 преди 3 месеца
А другите партии при активност 30%,са с по 2,3%...какво да кажем за тях?
118
2
 
13
 
! Отговори
НИМРОД преди 3 месеца
ШИШИ, Мислиш ли, че с този ход ще излъжеш йезуита от Козяк 16??? Представлението с разцепването на ДПС може да мине в някоя селска кръчма, но то няма да спаси Борисов от опита му да не състави правителство. СЛУЖЕБНОТО правителство е на ГЕРБ и ДПС, Всичко е тяхно. ЗАСЕГА!! Как ще е когато Борисов се срещне с Трактора е вече друг въпрос с друг отговор!!
117
3
 
13
 
! Отговори
Емигрант преди 3 месеца
Цитиращият улични изрази намагнитеняк започна да използва Русията за плашене, същият *** като Копейкин който пък плаши с "посолство" ! Това ви са политиците мутри, мафиоти, измамници, шарлатани и каквито още си "поръчате" на изборите, но не и почтени и отговорни ЧОВЕЦИ ! Срамнa политическa иzмет ! Оная пък Тиква каза, че не било честно малка партия да вземе мандата и да управлява, но видите ли неговата може с 30% активност и от тези 30% остават 8% за неговите измамници от 100% население ?
116
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
оня ден говореше, че Русия си избрала патриарх, но Българският Патриарх Даниил беше поканен в американското посолство, лично посрещнат и поздравен от самия посланик, но вратите на американското посолство са затворени за пеевски, защото е осъден за корупция с подписа на американския президент и няма право да стъпва на американска територия, каквото е посолството
115
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Абе,само аз ли като виждам кой мрази Русия,някак започвам да я харесвам...!?
114
1
 
11
 
! Отговори
Ха, ха,ха СПОКО ,БЕ. преди 3 месеца
...ДО КОЛЕДА --ВСЕ НА ИЗБОРИ ЩЕ СИ ИГРАЙКАТЕ....ХА,ХА,ХААААААААА....А ОТ НОВА ГОДИНА ----"НОВ КЪСМЕТ" НА ИЗБОРИТЕ....!!!
113
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тъпо парче е тоя , къде му е влязла Русия , та му не слиза от езика ?
112
8
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 месеца
ДПС чрез Доган е руски проект.
111
0
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 месеца
тая торба хернии така и не може да схване,че колкото и да се подлага на Кравария,намагнитването му няма да изчезне,защото ония държат на думата си..Ако го беха иклимисали за "премиерин",по примера на Тиквата можеше да бутне неколко милиарда народна пара за.."Бог да прости американците",можеше и да има некакъв ефект..За сега е на скамейката..
110
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
хахахах нали дпсарите където ти си председател гласуваха против ве майна. Нормален ли си, *** ли си. Щом ти не знаеш какво става в партията, която ръководиш, аз ли. Не ставаш за лидер и това е!