Хакерска атака или истина? Михайлов зове "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ

Страната имала нужда от национално обединение
Обновена: 1 юли 2024 12:33 | 1 юли 2024 12:30, Петър Бойчев
98
Хакерска атака или истина? Михайлов зове "Величие" да подкрепи кабинета на ГЕРБ
Снимка: БГНЕС

Кабинет с първия мандат на ГЕРБ-СДС се задава на хоризонта. И докато политическите формации в НС обявяват дали ще подкрепят или не подобен кабинет, съобщение в социалната мрежа Х от Ивелин Михайлов препоръча на депутатите от парламентарната група на "Величие" да подкрепят проектокабинета с първия проучвателен мандат. Появи се обаче и съмнение, че профилът му всъщност е хакнат.

"Въпреки че съм само обикновен член на партията, ще препоръчам на депутатите от "Величие" да подкрепят кабинета, предложен от Росен Желязков и ГЕРБ", пише в съобщението.

"Моментът е такъв, че трябва национално обединение. "Величие" вече управлява с ГЕРБ във Ветрино, най-красивата, богата и просперираща община в България, където се завърнаха хиляди българи от чужбина".

"Няма причина да не можем да постигнем същото и за цяла България", пише още в съобщението.

Веднага обаче след публикуването на съобщението се появи информация, че профилът на Михайлов всъщност е бил хакнат. На този етап от "Величие" няма официална информация за случилото се.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от Политика
Прави ли зявка за нови избори проектокабинетът "Желязков"?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
ако величие подкрепят герб можем да забравим спокойно за тях, вече няма да ни трябват.
33
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Брао Лувър Лувър!! *** *** !! Работа работа работа!!
32
1
 
6
 
! Отговори
пантеф преди 4 дни
Хан Аспарус се изходи и подкрепи Бойко. В чест на кабинета ще направи мистерия на българскте ханове - конна езда, бабаитлък с джулезни дрънкилки, и ако има време - озлочестяване на сгодни моми. То сичко туй в крак с времето.
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Величка и тя калинка на ГЕРП се оказа.
30
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Не е нито атака, нито окончателна позиция. Това е сигнал към Бойко, че трябва да удовлетвори поисканото му от Марков, за да получи подкрепа. Явно Бойко не е сколонил още.
29
3
 
8
 
! Отговори
Ивелин Михайлов преди 4 дни
МАФИЯТА ВЕЧЕ ПРИБЯГВА ДО ОТЧАЯНИ МЕРКИ!
28
2
 
6
 
! Отговори
ъ преди 4 дни
Ако толкова трябваше "стабилно управление", Посолството щеше да нарита ГЕРБ, ДПС и ППДБ да го направят. По-точно, нямаше изобщо да допусне разглобяването на сглобката. Всъщност, играта е на ГЕРБ и ДПС, а целта - да се изритат ППДБ от управлението на държавата. До преди 1 година сигурно щях да съм радостен да го видя. Но напоследък Боко и Дебелян станаха твърде големи евроатлантици, като за моя вкус. Но ако величията са решили да изкарат някой лев, няма лошо. Тъкмо ще се види кой кой е.
27
1
 
15
 
! Отговори
Онли бизнес преди 4 дни
До Купиха го Той Брейка две компаньонки от ромски произход не можа да управлява в Испания ти искаш държава да управлява.
26
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Никаква подкрепа за ГЕРБ!!
25
4
 
7
 
! Отговори
Бау преди 4 дни
Днес защо не ме питате защо не ходя да гласувам...!? Най разбрано казано, защото има достатъчно бунаци, които ще свърат тази жлака работа вместо аз!
24
4
 
4
 
! Отговори
Хамстер преди 4 дни
Избори докарто чакаме Радев да се накани да прави партия АБВГ или 3 Март или Тих бел Дунав или квото е там след 2-3 години ли искате... В момента едни и същи 5 ти поредни избори нема смисъл.
23
13
 
13
 
! Отговори
Купиха го преди 4 дни
И Ивелин се продаде. Само Киро Брейка ни остана. Брейк, поведи ни!
22
1
 
6
 
! Отговори
Хахаха преди 4 дни
Еййй...пасолстовото се изложи...хакнаха един от профилите на кремъл
21
3
 
4
 
! Отговори
до мдаа преди 4 дни
И къде ще излезе веднага? Нали са му хакнати профилите? Те ей така седят на полусъединител 3 телевизионни екипа с камери пред тях и чакат. Русофилке пий си хапчетата
20
1
 
2
 
! Отговори
до 14 преди 4 дни
Защо пък точно по лясковски? Не е ли по банкянски, дръндарски и ветрински? Демек, по софийски.
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Намирисва на ченгеджийска постановка. Доста малоумно и пошло изпълнение. Този път няма да мине номера. Михайлов трябва незабавно да вземе отношение.
18
2
 
6
 
! Отговори
Хахахха преди 4 дни
На лугав го направиха този Ивелинчо "Мътния Поглед"
17
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Най-корумпираните сега ще загреят телефона на Борисов обещавайки подкрепа срещу """дребна""" сума.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тия, дето слагат минуси на 11, да се прехвърлят в съседната тема. Там броят имотите на политиците. Да отиват да ги броят, щото е по-интересно, отколкото да заработи тая държава. Харесва ми, не ми харесва, това е положението - Герб е все на първото място. Да намират общите точки и да почват да работят всички. Щото както си се дърлят, така си вземат заплатите, а ние лапаме мухите.
15
1
 
11
 
! Отговори
Мдаа преди 4 дни
Ако му беше хакнат профила щеше ВЕДНАГА да излезе и да каже - няма такова нещо, това е хакерска атака НИЕ НЕ ПОДКРЕПЯМЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ. Факта, че не го прави, показва, че поста е истински от Ивелинчо.