Мартин Димитров, ПП-ДБ: Предстои оздравителен и честен разговор с хората

Има вътрешни проблеми, които трябва да бъдат решавани
Обновена: 23 юни 2024 09:59 | 22 юни 2024 19:45, Инна Ангелова
38
Мартин Димитров, ПП-ДБ: Предстои оздравителен и честен разговор с хората
Снимка: БГНЕС

Мартин Димитров, депутат от ПП-ДБ сподели, че предстои “оздравителен” разговор, който може да върне избирателите на коалицията.

"Ние трябва да проведем един честен вътрешен разговор по въпросите, които хората поставиха, по въпросите, които тези 300 000 наши избиратели, отдръпвайки се, поискаха от нас. Този разговор ще бъде оздравителен и ще ни покаже по-добрият път оттук нататък. Това е седмият мандат, който Бойко Борисов получава последните 4 години. Той е опропастил предишните шест, плюс е свалил две правителства", каза Димитров пред БНТ.

Според него правителството на Денков е паднало, защото ПП-ДБ са поставили на масата темата за регулаторите.

"ГЕРБ и ДПС ще направят всичко възможно, за да не изпуснат властта. Христо Иванов взе най-моралната позиция след тези избори - пое отговорност, подаде оставка и от лидерския пост на "Да, България" и напусна Народното събрание. Има вътрешни проблеми, които трябва да бъдат решавани и трябва да бъдат поставени и той това прави в момента. Например завоят надясно, който той обяви не беше направен до край, а от това има нужда България. Само десните политики ще изведат България на по-високо ниво", категоричен е Димитров.

"Съмнявам се, че третият мандат ще дойде при нас, тъй като на Радев му харесва тази ситуация на несигурност, която Борисов и Пеевски създават, той се възползва от нея", коментира още народният представител.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от Политика
Рашидов: Няма нужда от театър, ще има правителство
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
2
 
! Отговори
Руя преди 4 дни
Тоя политикант колко партии обиколи.Много глупости изприказва откакто се е появил.Гадост.
34
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
ПП са пълен провал. Дори партията им беше фалшива като купиха партията Волт и смениха името. Абсурдно е такива да управляват. Как може да не могат да си направят собствена партия а в същото време да имат претенции да управляват. Българския избирател трябва да се научи да ги разпознава и отсява такива.
33
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Борисов се провалял, а вашите избиратели ви напускат? Как стават тези фокуси? Значи сте по-зле и от "проваления", дето ви бие на всички избори !
32
1
 
3
 
! Отговори
У бре преди 5 дни
Соп.оланко,Борисов ви гледаше като писани яйца,но тези от ПП направо ви разказаха играта! На такива паветни демократи така ви се пада - още по-големи некадърници да ви прекарат...
31
1
 
4
 
! Отговори
СССР гази фаши бълхи преди 5 дни
Защо ги наричате "десни"?
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Малтине, защо подкопаваш партията която те издигаше?? Ти и Раданка излязохте големи мекерета. ПП/ДБ трябва да ви изхвърлят.
29
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Че много бързо ги превзе "инфекцията" ? Каква задружност беше там! На власт - купони,пици с кристали,лимузини... А сега какво предстои - опозиция,хляб и градски транспорт!
28
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Костов още управлява чрез подставените си лица Атанас Атанасов, Мартинчо.
27
1
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 5 дни
Това охранипо се момченце предало Българската атомна енергия е за затвора заедно с И. Иванов. Те бяха най-отявлените противници на АЕЦ Белене и заедно с Паси са просто ПРЕДАТЕЛИ.
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
ППДБ след като се задавиха в опита си да погълнат цялата власт, сега искат да са шумна, гръмогласна, забелязваща се опозиция. Обаче - греда - няма да има правителство. А като им паднат още процентите на следващите избори и останат с 25 депутата, колкото и да са кресливи, няма да са особено забелязващи се.
25
0
 
1
 
! Отговори
до преди 5 дни
Да, ама после ще излязат пред него.Те са бандити, ако не крадат вътре обявяват стачка, а медиите са техни.Да си стоят вътре.Под контрол.
24
2
 
5
 
! Отговори
Рендето преди 5 дни
Още няколко поредни Избори и Парламента може да се изчисти от ненужната смет!!! -))))
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
За ППДБ на тези избори беше като национално преброяване на хомос.....те.Съжалявам, но е точно така.Останалото бяха като допълнение от бандитите и далавераджиите из София и страната.Нормални и честни хора вече не може даже да излъжете.
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ъ-ъъъ Tцъ Hanpaвo ga cu nopъчвaт втopu фaйтoн!
21
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
ДБ стана всеядна, бутикова столична партия, "нема леви, нема десни", пристана на платените от черепа и организираните от Радев шарлатани, които яхнаха протеста през 2021, и с тях тръгна да громи Борисов, и ГЕРБ. Само че удари на камък. Не само че не унищожиха Борисов, но го направиха по-силен. Сега ДБ е обезличена и загубила себе си, в прегръдката на доминиращата ПП. ПП искат винаги да доминират, без основание, разбира се.
20
2
 
8
 
! Отговори
Гледах преди 5 дни
предаването, и не е казвал това. Това е изопачено заглавие на днес. Лъжци!!!
19
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Твърде късно е за този "вътрешен разговор". В отровната коалиция с шарлатаните, случайниците и наглите неможачи от ПП, ДБ олевя и се натовари с негативните им. Сега всички ги свързват с тях.
18
4
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 дни
Не знам Бойко да е опропастил нещо, поне няма доказателства, но има доказателства, че вие опропастихте една хубава държава и я натикахте в тресавището.
17
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Ще се разцепят многократно щото имат по малко дупитати . Тоест няма хранилки за всички хрантутници и това ще им го нацепи аааа разцепи . Така е като падаш от високо с много ясли аааа... дупитатски заплати . Политиката е просто бизнес в ЕС . Нищо лично .
16
5
 
12
 
! Отговори
Ббб преди 5 дни
Герб е дясното, това е.