Кирил Петков: Без нас Борисов не може да стане премиер

На това се надявал лидерът на ГЕРБ преди изборите
Обновена: 15 юни 2024 15:13 | 15 юни 2024 10:27, Елка Василева
427
Кирил Петков: Без нас Борисов не може да стане премиер
Снимка: архив, БГНЕС

Без нас Бойко Борисов няма да е премиер, написа лидерът на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков във фейсбук.

Още по темата
„Имам една добра новина за избирателите на ППДБ: Без нашето участие в консултациите Борисов не може да стане премиер, както се надяваше преди изборите. Няма да е премиер“, казва Петков.
 
„Всеки ваш глас за ППДБ беше глас срещу "Борисов-премиер". Това е ваша победа!“, обръща се партийният лидер към избирателите.

„Откакто се появи "Продължаваме промяната" - млада партия, само на три години, Борисов така и не успя да влезе в любимата си роля, колкото и да му се искаше. Така че има смисъл! Продължаваме напред!“, заключава Петков.

Преди два дни лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов даде заявка за кабинет с първия мандат, доминиран от ГЕРБ във важните министерства - на външните работи и на отбраната. Той заяви, че правителство ще има, ако премиерът е от ГЕРБ и подчерта, че самият той няма да се кандидатира за министър-председател, за да се успокоят възможностите за преговори.

От своя страна Кирил Петков каза, че независимо какво правителство предложи Борисов, ще бъдат ясна опозиция. Според Петков ПП ще бъдат ясна и конструктивна опозиция, като ще подкрепят всички политики, които са "за" Европа и "против" корупцията.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


427
Още от Политика
Свиленски: Нинова подаде оставката на цялото Изпълнително бюро на БСП
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
291
8
 
28
 
! Отговори
Loyko преди 1 седмица
Това момче видимо не е добре.Хората около него къорави ли са и защо не му казват.Ами той не спря да бълва небивалици.Интересно е.че има и балъци които му вярват.Народе....бива ли толкова да оглупееш.
290
9
 
32
 
! Отговори
Ристо преди 1 седмица
Тоя канадски идиотттт явно е слънчасал!!!
289
10
 
37
 
! Отговори
Егати Палячото! преди 1 седмица
Това ли му е големият "успех",и на цялата партия, че пречели Борисов да е премиер? Хвалби за успеха на масата ,която се е излъгала да го подкрепи, или гавра с избирателите, които са гласували доверие към Борисов! Това захилено като пъпеш недоразумение ,никога няма да влезе в час!
288
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
с ботуш подкован с желязо, як шут по *** и обратно в канада с линдата където новия ред вече реалност :)))
287
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
УБИ ЧОВЕК И СЕ ХИЛИ КАТО НАРЪПАН ДОМАН ПОЗОР СИ
286
7
 
25
 
! Отговори
Киреее, Кире преди 1 седмица
Без нас, кои сте вие бе паляч чо,ти , Гея, кумо , любовницата, баджанака,Наско умнотоИ създателя на верото за миене на чинии,нали без ДБ щяхте да се борите с ИТН кой да бъде последен и предпоследен
285
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ДО 286 НЕ СЪМ ОТ НИКАКЪВ ГЕРБ 286 ШАРЛАТАНИТЕ 3 ГОД РУШАТ ГРАБЯТ САБОТИРАТ АЛА БАЛА РАЗДЕЛЯТ СЕЯТ ОМРАЗА ЛЪЖАТ УБИ ЧОВЕК КИРО ФАЛШИФИЦИРАТ ДОКУМЕНТИ 286 ТЕЗИ СА В КАНАЛА БЪЛГАРИЯ НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА САМО СОБСТВЕНОТО ЗАБОГАТЯВАНЕ СВЪРШИ ОБЛАЧНИТЕ ЖАЛКО ЗА БЪЛГАРИЯ ОТ 3 ГОДИНИ НЕИСТОВА ОМРАЗА КЪМ БОРИСОВ БЕЗ ДА И ПУКА ЗА БЪРГАРИЯ 286 ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ
284
5
 
27
 
! Отговори
Хан Крум преди 1 седмица
Тоя изгря на парапета , но хората бързо, бързо го изритаха от там ! Ако тръгнес след бръмбар , може да те отведе само до л..но ! ( народна мъдрост)
283
5
 
31
 
! Отговори
Хахаха преди 1 седмица
Някой може ли да ми разтълкува този пост на кирето??До колкото знам и прочетох Банкянския каза ясно че няма да се кандидатира за премиер Кви ги говори този човек че без тях не можел да стане ББ премиер ??? За мен е загадка.
282
4
 
30
 
! Отговори
Далай Лама преди 1 седмица
Само погледнете самодоволната и нагла мутра на гелосания пуяк ! Такива твари завряха България в *** отвор и не се знае дали ще излезем от него !
281
6
 
24
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 седмица
Пълно ку ку е този.На Борисов му е все тая дали ще е премиер или някой друг от ГЕРБ ще е премиер.България наистина има нужда от промяна най-вече в Съдебната система.но с тези дечица от ПП няма да стане.
280
25
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Величие ще смачка и ПП и ГЕРБ.
279
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Герб бавно, но сигурно върви към своето изчезване/заличаване/ и Кирил Петков носи главната заслуга за това. Колкото и на феновете на Бойко да им е трудно да го повярват и да ненавиждат ПП, това е факт. Нищо вече няма да е същото и Промяната е неизбежна. ПП пак ще управляват.
278
5
 
27
 
! Отговори
Ямболски цървуль преди 1 седмица
Този нахилен kpeтен,няма ли някоя снимка,на която да е сериозен?
277
6
 
15
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Никога не съм бил за тия жендъри някой друг е ползвал никът ми
276
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Гешев сложи вратовръзка на републиканската партия. Пеевски не хареса стилът му на обличане и прати Пинокио лодкаря, да му иска оставката и обявиха край на съдебната реформа.
275
7
 
10
 
! Отговори
Кирил петков преди 1 седмица
Бойкоо, ако ни дадеш да крадем още кешовица от митниците пак ще сме ти патеричка ;) :* ГЕРБ ПОБЕДА!
274
2
 
5
 
! Отговори
До 272 преди 1 седмица
Сега сектанти ли стана? До вчера беше за, ПП ДБ БСП
273
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Киро, Борисов беше премиер 12 години, а преди това и 4 години кмет на София. Теб те изритахме само за 6 (месеца) от премиерския пост и ти никога повече няма да бъдеш премиер.
272
5
 
18
 
! Отговори
Майната Ви преди 1 седмица
Кирцата спечели за пореден път наградата "Виц на деня". Нагрдата е употребявана клечка за зъби от Путин. Ще я връчи лично пРезидента Радев довел Кирцата и баща му от далечното отделение на ДС в Канада.