Украйна отпадна от Евро 2024 с равни точки с първия

Четири отбора завършиха с еднакъв актив
26 юни 2024 21:15, Александър Попов
129
Украйна отпадна от Евро 2024 с равни точки с първия
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Словакия и Румъния завършиха 1:1 в последна среща от група Е на Европейското първенство по футбол, а резултатът беше до голяма степен очакван, тъй като класира и двата отбора към втората фаза. Куриозното е, че всичките четири отбора в групата завършиха с по 4 точки, но румънците се оказаха на върха по допълнителни показатели. Така те очакват един от третите отбори във втория кръг, като според крайното подреждане очаква някой от групите А, В, С или D.

Украйна и Белгия направиха равенство 0:0 в мач от група "Е" на Евро 2024. "Червените дяволи" се класираха напред в турнира, заемайки второ място в крайното класиране в групата с актив от 4 точки. Воденият от Доменико Тедеско състав ще се изправи срещу Франция в осминафиналите.

Украинците отпадат от турнира с 4 пункта, като заемат последно място в група "Е".

Всичко за Евро 2024 и развоя на двубоите четете тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още по темата: УкрайнаБелгияЕвро 2024
Още от Спорт
ЦСКА-София победи Крумовград с два "български" гола
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
1
 
! Отговори
gg преди 1 ден
вън укрите! нали са във война?! всички на фронта!
120
1
 
1
 
! Отговори
Готино! преди 1 ден
Много готино!
119
2
 
3
 
! Отговори
ЛейбаБронщайн преди 1 ден
Футболистите на Румъния и Белгия са хибридни руски агенти, на които Путин е дал 4000 лв. в евроцентове. Резултатът с Румъния да се върне в границите на 10 мин., Германия веднага да даде 4 гола в полза на Украйна и това нямаше да се случи, ако Англия, Франция и Германия не бяха отказали да се включат на страната на Украйна в мачовете.
118
1
 
3
 
! Отговори
Стилиян преди 1 ден
До Слава Украйнистан: да си смениш дилъра явно ти дава кофти материал що пишеш такива глупости. Само дрогиран пиян или мозъчен инвалид може да мисли така, а да не забравя и ЕВРОАТЛАТНИК ИЛИ ЛБГДПТ ли ква беше тая *** де ра ска общност
117
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Русия трябва плавно и доброволно да се разпадне на съставни части, за радост на САЩ и люзерите по света
116
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Съчинението "Грузия се класира, а Украина отпадна с по 4 точки" бе написано от кавкаските басмачи от Дебилиси, наричани Кавкаските УКЕРинци. Точките за Дебилици бяха писани от група съдии. Точките за Укерасите ги сътвориха всички играчи от тяхната група. Да са 4 и точки и да са последни. По нахално и подло до сега отбори или отделни играчи на състезания от подобен футболен ранг не бяха давали даже на Олимпиядата в Берлин'1936.УКРасите бяха подстригани и обръснати.Дебиласите с терористки бради
115
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Истинските украинки са не тези по сцените и стадионите, а жените които се бият по улиците на Украина с военкомите за да запазят бащите, братята, синовете си и съпрузите си от безмислената насилствена мобилизация. Поклон пред тези майки, сестри дъщери и съпруги. Нисък поклон.
114
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Ние българите сме били генетичен ***, а украинците велик народ! Това пише някакъв ***, който го е страх да си напише името! Този антибългарин като е толкова зеленясъл, що не отиде на фронта и без това там са на свършване! В същото време в Германия по стадионите са хиляди млади украинци-дезертьори!
113
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Как може да отпаднат в групите? Мислех, че немците ще им дадат цялото първенство тази година ((
112
2
 
22
 
! Отговори
Лоша поличба преди 2 дни
Лошо! Укритие отпаднаха на футбол. Уж отлично играят,всички ги подкрепят,а губят. Така ще е и с войната. Очаквам до края на годината синьо-жълтия флаг да избледнее до бяло. Жалко за избитите момчета,не заслужаваха президент като Зеле....
111
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Украйна те успя,за разлика от Рассията, която се класира за осминафиналите в Магадан...
110
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Като не стават за футболисти, да заминават на фронта! Да има някаква полза от тях!
109
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Защо някой трябва да подкрепя украйна след като хунтата и избива хора .
108
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
Очаква се протестен плач на зеления и нови милиарди евро подарък плюс световна титла на укрите на европейското по футбол в Германия
107
3
 
31
 
! Отговори
До Слава на Усрайна преди 2 дни
Нацистки oлигoфpени, зачистването тепърва предстои. И как може да подкрепяш бандероските уpoди след като изгориха живи българи в Одеса?
106
3
 
15
 
! Отговори
колко милиарда преди 2 дни
струва таа футболна сапунка ,де дърво не докастрено ,нали в Африка немаше жито кво праат половин стадион укри дизертьори да си гледат мачовете ,,Путин е прав да си пази държавата от тия пеераги
105
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
"Украйна отпадна от Евро 2024 с равни точки с първия" - една отлична новина за днес :))))
104
3
 
3
 
! Отговори
ебни атлантици преди 2 дни
на другото европейско Авганистан ,машшалахх
103
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 дни
България Гърция Швеция Финландия Исландия Ирландия Люксенбург Русия Беларус Армения Азербайджан Кипър Малта Босна и Херцеговина и СМ. Защо са елиминирани ?!?
102
33
 
3
 
! Отговори
Слава на Украйна преди 2 дни
Украинците се вдигнаха след загубата от Румъния, показаха характер и се бориха мъжки. Отпадат, но се представиха достойно. Ние, българите, не сме дорасли да коментираме велик народ като украинския. И не ми обяснявайте какво е било някога си: днешният "българин" е генетичен оттпадък, който няма нищо общо с великите истински българи от едно време.