Нинова няма да си тръгне, смята Ваня Григорова

Лидерът на "Солидарна България" не очаква президентски проект
13 юни 2024 15:45, Елка Василева
94
Нинова няма да си тръгне, смята Ваня Григорова
Снимка: архив, БГНЕС

"Това, което вероятно ще се случи, е да се състави правителство, като отделни представители на партиите ще бъдат в управлението, но няма да носят отговорност за последиците от решенията, които ще взимат. Това няма да спомогне за това да се провежда политика в интерес на гражданите".Това мнение изказа пред БНР лидерът на "Солидарна България" и общински съветник в София Ваня Григорова.

Още по темата
Все още не се е състоял коалиционен съвет, който да направи анализ на случилото се на изборите, посочи тя, но заяви категорично, че ще продължат взаимодействието си с "Изправи се, България", "Българската Левица" и Обединената Социалдемокрация.

"Нашето взаимодействие не е краткосрочно, не е със самоцел влизане в НС. Това можеше да бъде механизъм, който да ни помогне да осъществим нашите цели, които преследваме от години. Това, че няма да бъдем част от НС, не означава, че сме забравили за това какво искаме да променим в страната, така че българските граждани, работещите такива, да се чувстват по-добре в страната си. Ние ще внасяме предложения в НС. От поведението на народните представители ще се види кой иска и кой не иска реално да спомогне реално за повишаване благоденствието на хората", каза Григорова.

 Тя заяви, че е възможно да работят с отделни личности от БСП. И в момента има сътрудничество помежду ни, уточни тя. Според нея Корнелия Нинова няма да си тръгне. "Опасявам се, че трети път оставка не означава реална воля за поемане на отговорност за това, че БСП беше свита от над 900 хил. избиратели до 150 хил. в рамките на няколко години", каза Григорова.

Тя смята, че няма да има президентски проект, начело на който да застане Румен Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ще бъде чудесно,ако повече не ни я навирате в очите тази женица! Изключително нескромна, нарцистична,досадна и неприятна! След огромната демагогия,пропаганда, билбордове из цялата страна да вземеш един процент,е крещящо доказателство,че не ставаш! А и хората нагледно видяха как мислите за тях,като си вдигнахте в пъти собствените заплати!Мантрата за политическата отговорност е изтъркано клише.В БЪЛГАРИЯ никой политик,никога не е поемал отговорност за съсипаната ни държава и изчезващ народ!!!
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нинова изпрати отворено писмо и в писмото казва да не се дава БСП на търговците. Също пише, че оставката била истинска, явно демонстрира, че знае как я подиграват понеже трети път подава оставка.
7
3
 
1
 
! Отговори
Исо Хазара преди 3 месеца
До Анонимен Да, истинското й име е Ваня Костова - пак певица, но чачачалга.
6
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Имало едно време един процеп, който водел доПутката. Нея я наричат сега "черна дупка", по модерному, ама тя винаги си е била една най-обикновенаПутка. Наложително е да се отбележи, че колкото и да бъка от черниДупкиПутки наоколо, те все не могат да запълнят пространството. Така че нашият свят, космосът, всички вселениц, си остават безформени. Чудните форми и геометрични цветови конфигурации са в семето, То, по произход е бял прашец и се среща в мака. А той е червен по подобие нагъза на Макака!
5
4
 
8
 
! Отговори
Буда нудиста преди 3 месеца
До Анонимен.За Ваня само чалгата е преди печалбата!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анти-ЕС преди 3 месеца
До стоян Това величие е направо като "божествено сияние"- засенча Слънцето Тиквуний..... :))))
3
30
 
6
 
! Отговори
стоян преди 3 месеца
Истината е във Величие.
2
5
 
30
 
! Отговори
VladTepes преди 3 месеца
БСП има нужда от лидер от ранга на Михаил Миков с отлична юридическа и алкохолна подготовка, но не се вижда такъв.
1
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Върви си госпожа, не ставаш, добре че не те направиха кмет - твърде си пpoстовата за това, а и нямаш визия