Нинова няма да си тръгне, смята Ваня Григорова

Лидерът на "Солидарна България" не очаква президентски проект
13 юни 2024 15:45, Елка Василева
94
Нинова няма да си тръгне, смята Ваня Григорова
Снимка: архив, БГНЕС

"Това, което вероятно ще се случи, е да се състави правителство, като отделни представители на партиите ще бъдат в управлението, но няма да носят отговорност за последиците от решенията, които ще взимат. Това няма да спомогне за това да се провежда политика в интерес на гражданите".Това мнение изказа пред БНР лидерът на "Солидарна България" и общински съветник в София Ваня Григорова.

Още по темата
Все още не се е състоял коалиционен съвет, който да направи анализ на случилото се на изборите, посочи тя, но заяви категорично, че ще продължат взаимодействието си с "Изправи се, България", "Българската Левица" и Обединената Социалдемокрация.

"Нашето взаимодействие не е краткосрочно, не е със самоцел влизане в НС. Това можеше да бъде механизъм, който да ни помогне да осъществим нашите цели, които преследваме от години. Това, че няма да бъдем част от НС, не означава, че сме забравили за това какво искаме да променим в страната, така че българските граждани, работещите такива, да се чувстват по-добре в страната си. Ние ще внасяме предложения в НС. От поведението на народните представители ще се види кой иска и кой не иска реално да спомогне реално за повишаване благоденствието на хората", каза Григорова.

 Тя заяви, че е възможно да работят с отделни личности от БСП. И в момента има сътрудничество помежду ни, уточни тя. Според нея Корнелия Нинова няма да си тръгне. "Опасявам се, че трети път оставка не означава реална воля за поемане на отговорност за това, че БСП беше свита от над 900 хил. избиратели до 150 хил. в рамките на няколко години", каза Григорова.

Тя смята, че няма да има президентски проект, начело на който да застане Румен Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Еднократно клатене. За друго не става момата.
28
5
 
8
 
! Отговори
Корни преди 3 месеца
Моят син е в Принстън-САЩ, новият изкуствен интелект- гений с голям морков...А твойта щерка е в Италия..Дай да ги оженим,да се сватосаме...и обединим ЛЕВОТО....
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Че защо да си тръва, ако членовете на партията я искат? Ще има избор, ако мнозинството гласува за нея, няма да си тръгва. Това е демокрация.
26
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тая защо не е в партията си Евророма? Какво стана бе Ванче, пак машините ли са виновни, че на ромска сватба има повече сватбари отколкото гласуваха за теб?
25
6
 
14
 
! Отговори
Голям кеф преди 3 месеца
Споделям мнението на колегата по долу, хич я няма Ванчето, но за едно клатене става !
24
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази е толкова неприятна като човек, че дори собствените и избиратели пролетарии и пенсионери не в припознаха. А тя само дето не им обеща разстрели и бесилки на чорбаджиите и фабрикантите по улиците и изземване на имуществото им. Но, като мъж, няма как да не призная, че бих я клатил много силно.
23
5
 
5
 
! Отговори
ъъъ преди 3 месеца
Сладурана е, и аз я харесвам. Ама се държа много глупаво през последната кампания.
22
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Добре изглежда Ванчето, не ме интересува какви политически пристрастия има :)))
21
3
 
9
 
! Отговори
ъъъ преди 3 месеца
Ванче, ако се занимавахте малко повече със себе си и по-малко с Нинова, можеше да съберете някой и друг глас вповече - сега не ви знам как ще си делите субсидията.
20
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И Ваня се взе много насериозно. Грешка направи, че се хвана с Маямата. Като синдикалистка я биваше, там трябваше да си седи. Ама, много пък съблазнителна тая политика, беее.......
19
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колкото пъти си е подала оставката, толкова пъти си е тръгнала! Гарантирано!
18
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
какво ми интересуват отнощенията между тия две ромки
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ванче, клечиш, с притворени очи - ветрец от микрофона нежноДупето ти гали! Какъв покой, природата мълчи! Забравяш даже, че сте яли. Във тежък, безфинансов ден - кога гърне с фасулец ти излапаш, гъзътвнезапно, страшно разярен, пролайва кат чифте на трапер. СранетоБратя е поезия! СеретеБратя и сестри! Предпазва от демеция, амнезия... Затуй с пречистено от Ванчето съзнаниеСЕРИ!
16
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
тази лилавата и на малкия и пръст не може да стъпи
15
4
 
4
 
! Отговори
Някой преди 3 месеца
До 1, Абе има Ванчето визия, ама не за политик а за други работи !
14
3
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 3 месеца
григорова е кадър на подкрепа от къде тръгна слуха че е лява понятията в българиясе объркаха тотално няма бъдеще за нея с това петно в биографията и
13
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Какво пречи Нинова на ромката?Дали ще си тръгне или не,е работа на БСП.Тази самозванка,със самочувствие без покритие,какво е направила досега за бедните и онеправданите,за да има право да говори.
12
3
 
9
 
! Отговори
Фен преди 3 месеца
Ванче, аз съм твърд зад теб!
11
3
 
2
 
! Отговори
Има Такава Промяна преди 3 месеца
До АнонименМоже и да е ромка, но марксианка от Марс и Марксуда!
10
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Непонасящите червения цвят се преобличат науйеве и се изстрелват по процепа към черните дупки. Все още никой не се е върнал. Онези, които все пак са имали късмета да бъдат изплюти от някоя чернаПутка обратно, се окичват с Бъз и се молят на една от безбройните лъскави капки, останали по кожата ми от слюнката наПутките, мислейки си, че е некво слънце от милиардите струйки пръчотина. Толкова процепи са бастисвали челцата им, че са се сбръчкали и са станали макаци.