Нинова няма да си тръгне, смята Ваня Григорова

Лидерът на "Солидарна България" не очаква президентски проект
13 юни 2024 15:45, Елка Василева
94
Нинова няма да си тръгне, смята Ваня Григорова
Снимка: архив, БГНЕС

"Това, което вероятно ще се случи, е да се състави правителство, като отделни представители на партиите ще бъдат в управлението, но няма да носят отговорност за последиците от решенията, които ще взимат. Това няма да спомогне за това да се провежда политика в интерес на гражданите".Това мнение изказа пред БНР лидерът на "Солидарна България" и общински съветник в София Ваня Григорова.

Още по темата
Все още не се е състоял коалиционен съвет, който да направи анализ на случилото се на изборите, посочи тя, но заяви категорично, че ще продължат взаимодействието си с "Изправи се, България", "Българската Левица" и Обединената Социалдемокрация.

"Нашето взаимодействие не е краткосрочно, не е със самоцел влизане в НС. Това можеше да бъде механизъм, който да ни помогне да осъществим нашите цели, които преследваме от години. Това, че няма да бъдем част от НС, не означава, че сме забравили за това какво искаме да променим в страната, така че българските граждани, работещите такива, да се чувстват по-добре в страната си. Ние ще внасяме предложения в НС. От поведението на народните представители ще се види кой иска и кой не иска реално да спомогне реално за повишаване благоденствието на хората", каза Григорова.

 Тя заяви, че е възможно да работят с отделни личности от БСП. И в момента има сътрудничество помежду ни, уточни тя. Според нея Корнелия Нинова няма да си тръгне. "Опасявам се, че трети път оставка не означава реална воля за поемане на отговорност за това, че БСП беше свита от над 900 хил. избиратели до 150 хил. в рамките на няколко години", каза Григорова.

Тя смята, че няма да има президентски проект, начело на който да застане Румен Радев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
*** Мери
48
3
 
8
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 месеца
"Тя заяви, че е възможно да работят с отделни личности от БСП". Вероятно с тези, които са готови да се отцепят от БСП. Хора с незадоволени амбиции винаги се намират. Така няколко кандидати за председателският пост напуснаха БСП. Явно кариерата за тях е била най-важна.
47
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тя и да си тръгне, ти нямаш шанс да я наследиш. А и, ако по някакво вселенско стечение на обстоятелствата я наследиш, то това значи БСП да се закрие като партия, защото ще падне под 1%. На хората им писна от заядливи политици, които си мислят, че ще спечелят избирателите си като непрекъснато плюятт срещу някой опонент. Освен това не сме те чули да предлагаш някаква смислена политика, освен - да ограбим злите богаташи и да раздадем парите на бедните. Тая игра вече сме я играли през 1944.
46
2
 
6
 
! Отговори
Ббб преди 3 месеца
Тая да не и яде *** на Корнелия..
45
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази ли ще е новата *** на БКП след Крушовската?
44
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Така не се прави, ванче. Да получиш подкрепа и използваш левия електорат за кандидат кметската си кампания, а след това да отцепваш гласове от левия център. Както изглежда, още не си дорасла да си партийна лидерка. Не се сравнявай с Нинова. Тя е класи пред теб. Иначе много ги приказваш ала бала, но само с приказки не се баламосват хората.
43
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Григорова изглежда на снимката така, сякаш е видяла нечие мъничко мъжко достойнство на човек, който преди това се е хвалел с това, че достойнството му е голямо хахаха
42
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Спал съм с ромки, Ванчето не ми изглежда на такава, приятна жена е :) Аз съм бял, но има българи дето сие имат боята, включително вожда ви Боко :)))
41
5
 
8
 
! Отговори
Гуииффъиигфт преди 3 месеца
Лошо ще е Ванче ако си взела кинти за кампанията и ся трябва да се връщат, а за Нинова не мисли ,тя без работа няма да остане , виж се е върнала на старата служба в НСС !?
40
10
 
8
 
! Отговори
Йосиф преди 3 месеца
Разбира се че Нинова няма да се откаже от потопяването на п.п БСП Тя е виновна за затъването на п.п БСП !!!Без НИНОВА БСП може да се възстанови като политическа партия !!!
39
5
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 3 месеца
Нинова не ти е виновна, че не ставаш и хората не те искат!
38
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Со керес, *** како? Що ти трябваше да се захващаш с Мая. Майчето е като бубонна чума, откъде мине, трева не никне.
37
8
 
7
 
! Отговори
ароматния пръч преди 3 месеца
Хубава жена.Като я гледам е с по-добра визия от останалите лидери.Странно не срещнах да е в парламента,но не се учудвам след като не гласуваме с тайфата.
36
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ванчето толкова се е намерила, че чак се мери с Нинова. Но Нинова е висока топка, ванче. Много хляб трябва да изядеш още, за малко повече опит. Само с логорея не става. Непочтеността също е проблем. Веднъж ще подлъжеш, но не и втори път.
35
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
0.5 процента от българите вярват, че политиците са полезни. 14.5 процента симулират, че вярват и участват в избори, защото знаят, че има доносници, и не искат да си загубят държавната заплатка и пенсийка. Статистиците, пардон стъкмистиците, умножават бройката по 2 и се радват на 30 процента ВЯРА В ИЗБИРАТЕЛНОТО ШОУ ! ДЕ ФАКТО БЪЛГАРИНЪТ Е МЪДЪР, НЕ СЛУЧАЙНО СТОЛИЦАТА НИ Е СОФИЯ. БЪЛГАРИНЪТ СЕ ЗАБАВЛЯВА С ПОЛИТИЧЕСКИТЕмаймуни от парламентарния зоопарк. 130 партии, АМИ ТЪЙ ДЕ ! ЩО КВИЧЕНЕ ПАДА !
34
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Не Ванче, идеята на Нинова е да се чупи, ИТН и БСП ще са патерица на ГРОБ и ДПС и тя ще си измие ръцете и ще се върне. Като през цялото време ще е на заплатка с имунитетче в НС и комисийки...
33
5
 
16
 
! Отговори
Радослав преди 3 месеца
Като не се уреди да стане депутат в тандем с Мая сега се оглежда за нова позиция и явно ще иска да заеме мястото на Нинова. Тая ромка само и дай на избори да се явява, явно страда от месиански комплекс
32
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тази ли си мечтае за поста на Нинова?
31
4
 
17
 
! Отговори
Константин преди 3 месеца
Жалко за Нинова,че ниско челото и кречеталото ще и дават оценка. Надявам се да не и приемат оставката и да продължи да работи,защото има авторитет,интелект и образование.
30
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Нинова ще си тръгне, първо, защото до няколко дни БСП ще подкрепят ГЕРБ-ДПС, а тя твърдеше че няма, та да не олекне много. И второ - защото пак ще се кандидатира.