Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг пристигна в България

Той ще приветства участниците в пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО
26 май 2024 21:40, Красимир Ангелов
152
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг пристигна в България
Снимка: Пресцентър Народно събрание

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг пристигна в България. Той беше посрещнат на летище София от ръководителя на делегацията на Народното събрание в Парламентарната асамблея на НАТО Даниел Митов.

Ръководителят на българската делегация благодари на генералния секретар за посещението в момент, в който България чества двадесетгодишния си юбилей като пълноправен член на НАТО. Даниел Митов отбеляза лидерството и личния принос на Йенс Столтенберг при запазване единството на Алианса във времена на тежка геополитическа конфронтация.

Народното събрание на Република България е домакин на пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО. Форумът ще бъде открит на 27 май 2024 г. от председателя на Парламентарната асамблея на НАТО Михал Шчерба. Парламентаристите от 32-те държави членки на Алианса ще бъдат приветствани от генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг, от заместник-председателя на Народното събрание Росица Кирова и от служебния министър-председател Димитър Главчев.

Участниците в пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО ще обсъдят ключови теми от дневния ред на евроатлантическата отбрана и сигурност с фокус върху подкрепата за Украйна.

В София Асамблеята трябва да приеме своите препоръки за срещата на върха на НАТО във Вашингтон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


152
Още по темата: НАТОЙенс Столтенберг
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
13
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 4 месеца
Къдравата СЮ , бОКО тИВКАТАИ еврейна с Трабанта ПАСИ ще оправят БГ ама на куково лято ! жалко за БГ
61
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Боко Магнитски Народът е казал " Бог помага , но в кошара не вкарва " , ние се отказахме да спасяваме Родината си и се отвърнахме от нея , харизахме я на айдуци , ти си взел на Бог да се осланяш .
60
0
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 4 месеца
май тия натовци някакси тихомълком пристигат, предупредили са ги за българската народна любов!
59
3
 
18
 
! Отговори
Възрожденец преди 4 месеца
Възраждане ще спаси България въпреки предателите от ППДБГЕРБДПСЛГБТИ+
58
0
 
13
 
! Отговори
до 62 преди 4 месеца
До Боко Магнитскилошото ече не е само БОКО ТИКВАТА И СВИНЕЕВСКИ ....а и Запада основно САЩ ( но не само ) ограбват България напълно безнаказано защото българскияъ" народа " е яко про2ст и го позволява !
57
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Буци има едни пари за опазване , големи пари , " емигрирали " в годините тук и там по Света , евроатлантическия свят , този същия дето му легна насърце напоследък , ама много му легна , възможно ли е ние да идем курбан в името на тези пари , мисля , че да .
56
2
 
9
 
! Отговори
Боко Шиши преди 4 месеца
Ако герб ДПС итн дъното управляват България пак няма да има пари за нищо.
55
0
 
21
 
! Отговори
ааа2 преди 4 месеца
20 годишен пълопраен член на НАТО - някой да е едиял нещо хубаво за БГ от НАТО ,ЕС и Запада ?!?!?! чудя се как има още хора които не схващат че ЗАПАДА и в частност САЩ И АНГЛИЯ само ограбват а не помогат на света с нищо ! ....
54
1
 
16
 
! Отговори
ало ало преди 4 месеца
хесапа от банкета е, ще изядат един курник пилета, три дамаджани вино и едно конско да пращаме войници в украйна за пушечно месо, по заповед на фюрера зеленски!
53
1
 
11
 
! Отговори
Бюлетина 12 преди 4 месеца
Да спасим Европа от безумието на марионетките. После вече ще са ни залели с плътни миграционни маси, които винаги ще гласуват за марионетките от глобалистките предателски партии. Справка - Франция и Германия. Да спасим Майка България и да възродим европейския континент! Време е за Възраждане на България и Европа!
52
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мдааа, време е героичните евроатлантицибда се отправят на далечни и дълги ваканции! Иде време за някои по-неприятни моменти в историята ни като членки на ОСАД. Щом така ни налазиха и заухажваха не е на хубаво. Време е да си заработим новите американски оръжия, предоставени от нашите съюзници! Раята да се стяга! За другите е ясно. Кой в Испания, кпй в Германия... Неотложно е!
51
0
 
8
 
! Отговори
до 54 преди 4 месеца
До Анонимене те ни закопаха вече бро - закъснял си !
50
1
 
12
 
! Отговори
ааааа преди 4 месеца
Сю че му набият неколко чимбера ако не слуша ..сега ще получи поредните нареждания какво да прави ! възможно е да американците да ескалират войната с разни схеми ...тяхната иконмика се храни от ВОЙНИ и крадене на ресурси !
49
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ГЕРБ пак управлява. Ще ни закопае напълно.
48
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Почва да мирише на изгряло , опичайте си акъла за изборите .
47
1
 
17
 
! Отговори
бг смешки 2 преди 4 месеца
Йъдрава СЮ е слуга на тези евро-аталичеснки интереси !
46
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От къде да знае генералния секретар на НАТО че го посреща представител на партия която е сделана в Москва
45
0
 
24
 
! Отговори
123 преди 4 месеца
Не отива в Турция, където е най- голямата армия в НАТО, а идва в бедна България, където имаме символична войска. Говореше се преди, че ще разполагат бази тук, за спиране на руснаците откъм Черно море. Този болен човек, с Бехтерев- автоимунна болест е решил точно нас, православните, които никога не сме воювали пряко с Русия да унищожи. Виновни са за мен правителството, и старото и новото, че продължават да ни въвличат в тази безумна война!
44
0
 
11
 
! Отговори
ДО НЕСЕБЪР преди 4 месеца
До несебърНАТО пази американците и техните оръжейни фирми не ЕВРОПА камо ли българия ! НЕ сте ли го разбрали вече ....
43
1
 
11
 
! Отговори
До А преди 4 месеца
"Някой знае ли защо го посреща "Къдравата Сю"?" - Ами, щот е евров атлантик, кой да го посрещне? Някой от тия, дет го плюят ли?

Спонсорирани публикации