Асфалтираха пътя, където катастрофира Петков, а Главчев нареди проверка

На мястото няма дупки, които да се нуждаят от ремонт
21 май 2024 15:20, Нели Христова
130
Асфалтираха пътя, където катастрофира Петков, а Главчев нареди проверка
Снимка: Twitter

Премиерът Димитър Главчев поиска от министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова да извърши незабавна проверка във връзка с информацията за асфалтирана част от път в района на Аксаково, където преди дни имаше тежка катастрофа с автомобил на НСО. Това съобщиха от пресцентъра на Министерския съвет.

Министър-председателят очаква в спешен порядък писмените обяснения на министъра, както и какво наказание ще бъде наложено на отговорните за вземането на това решение.

За асфалтирането на пътя бе съобщено онлайн, като някои предполагат, че така разследването ще бъде възпрепядствано.

Както стана известно, по-рано днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Коритарова разпореди незабавно да се образува дисциплинарно производство срещу директора на Областно пътно управление – Варна инж. Явор Пасев и началника на отдел "Инвестиционно-ремонтни дейности“ в ОПУ – Варна Севдалина Казълова.

Докато тече дисциплинарното производство служителите са отстранени от работа.

Служителите от ОПУ-Варна със своите действия или бездействия са допуснали асфалтирането на част от отсечка на пътя Варна-Добрич, при изхода на община Аксаково, където преди дни имаше тежък пътен инцидент, който завърши със загуба на човешки живот.

Министър Коритарова изпрати и сигнал до прокуратурата за действията на служителите и на фирмата извършила ремонта – ДЗЗД РОУД ПРОДЖЕКТ, в което участват "ХИДРОСТРОЙ“ АД и "ТРАНСТРОЙ-ВАРНА“ АД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ГЛАВЧЕВ АСФАЛТИРА ЗА ДА ПРЕЧИ НА РАЗСЛЕДВАНЕТО.
101
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Само ПП-ДБ са спасението на България.
100
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонименКИРО Е УБИЕЦЪТ НА МУТРИТЕ
99
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Няма такава наглост! Асфалтираха бързо, да не си вижда че джипът на НСО няма спирачен път. Но това ни е всичко, шофьорът му и Киро убиецът на пътя, пратиха жената на убития в болница, построшена, да се бори за живота си, твърдейки че са "я спасили"?! Кои сте вие, дето сте спасили клетката жена, спасили са я пожарникарите, лекарите и Господ, нейния късмет, дето още не е отишла при съпруга си, където го изпратихте. Нали е бил в шок, как Киро лъжеца е помагал? Информирал се редовно, що за цинизъм!
98
2
 
15
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 месеца
Тия 20-сет метра асфалг са единствените които ще видят иэбирателите му, като те са принудителни иначе нямаше да ги има. Колко требва да си наивен эа да гласуваш эа Кирчо Асенчо, то няма такава скала.
97
2
 
2
 
! Отговори
Русия преди 3 месеца
АНАЛдолскити Кинефи определени от ПОСОЛСТВОТО 4 Военни бази, био лаборатории, Тецове, Вецове, Веита, СМРАД Медии Нова тв, Битивито Митивита, 5 партии итн, Сяка гудина ПОСОЛСТВОТО даа 100 мильона леа на Кинефите да тро0лят. Всичко е на ПОСОЛСТВОТО и от ПОСОЛСТВОТО, турско и американско. Тия атлантици ни дукараа от 27мо място ф света по ИЧР до 127мо и от 9 мильона население до 4 мильона мaaнгали чрез тяхнити туркоробски проксита кинефи Мaaнгала Костуф, Цара Симьон Хасан Две, Двойку бюрЮсуф, Киру *** и Асан Фасилев итн.
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това вече е извън пътя...
95
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Доста съмнителна постъпка,наредена от кой.Тези дето са наредили поръчката към фирмите са получили нареждане от кой.Интерес за прикриване имат единствено извършителите,какви са им лостовете за въздействие
94
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Знакът стоп означава ли, че жертвата е трябвало да седи там няколко седмици или месеци? Версията за знака стоп беше първата версия, която беше пусната едновременно с новината за катастрофата. Още преди да имат репортер на място, медиите обясниха че има знак стоп. Ако нямаше знак стоп възможните сценарии бяха: атентат от Путин, атентат от Петров и Боширов, атентат от Ким Ир Сен, психична болест (убития човек в Стара Загора)
93
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
не е полковник а печенегски мършаляк продажник на *** стероиди. не може да затвори вратата на хладилника трънал българия да спасява. не гласувайте за новото ПП на шамарков и онзи пирамидалния бабаит. възраждане, пасков, но в никакъв случай досегашните ментете
92
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Деветоюнският преврат 1923г е първото клане между българи, първородният грях на Третото Българско царство. Не е случаен изборът на тази дата за избори. Това е 100 годишен завършващ и започващ цикъл, който можете да промените, ако сте достатъчно силни духом. Има исторически прозорец, както казва полк.Марков и не си мислете, че езотериката са празни приказки. "Скритата ръка" или "Комитет 300" така или иначе ви имат за "излишни ядящи". Катастрофата не е случайна. Просто ритуал...
91
0
 
17
 
! Отговори
VladTepes преди 3 месеца
Явно има сериозно превишение на скоростта, участъкът е съвсем приличен. Ограниченията трябва да се спазват.
90
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ПП-ДБ не им ли видяхте тортата, която е копи пейст на тортите от сбирките на г-жа Ротшилд и КАБАЛА сектата?!
89
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
И софиянци гласувате за тези из*ро*ди от ПП-ДБ, които убиват хора и асфалтират веществени доказателства?! Тези са САТАНИСТИ и това беше ритуално убийство!
88
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
нсо не са само некадърници, те са ***, ако има един с трицифрен коефициент на интелигентност няма да работи там. също като в полицията.
87
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
присъдата е колкото е и за тегленето на милиарди заеми, подаряването на цялото ни армейско оборудване на украйна, затварянето на АЕЦ и ТЕЦ, подаряването на реакторите пак на Украйна, разпродажбата на държавна земя на безценица, краденето на 60% от бюджета, трупането на милиярди в арапски банки, безброй убийства и предателства и разбира се за разсипването на една развита държава. не не са американци и руснаци а безгръбначните мижетурки като порко, шишан, крадев, корнелия, полковнико, велчев и тн
86
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя копира тактиките на митсотакис Гръцкия премиер. Тои така асфалтира и мястото на катастрофата в Темпи.
85
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Колко е присъдата за заличаване на доказателства?
84
0
 
15
 
! Отговори
вашата преди 3 месеца
*** ми .а , замитаме следите , а ? Явно има грубо нарушение , то на нсо-то, не им е за оърви път . Сбирщина от некадърници със самочувствие на недисегаеми . Да беше умрял тоя шофьор , барем един сътвер по-малко
83
0
 
37
 
! Отговори
от северозападО преди 3 месеца
Само аз и още няколко коментиращи обърнахме внимание, че никъде няма следи от спирачен път на колата с Киро, и тия за по-сигурно наредиха преасфалтиране!!