Борисов: След изборите хората ще определят кой и как ще управлява

Хубаво било да се мисли преди вота, а не след това
339
Борисов: След изборите хората ще определят кой и как ще управлява
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира, че висша форма на демокрацията е след изборите хората да определят кой и как да управлява.

"Заради това е хубаво да мислим, когато има избори, а не след това. Не мога да си изкривя душата и да кажа нещо лошо за Христо Иванов, за Атанасов, за Петков, за Василев, с които 9 месеца сме защитавали едни и същи каузи и министри, политики и всички сме казвали, че сме свършили добри неща", каза той.

Така лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на упреците, отправени му по-рано днес от Кирил Петков в тв ефир.

На критиките на съпредседателят на ПП-ДБ той отговори, че може да говори само от името на ГЕРБ, да отговаря само за себе си и партиите, които представлявам.

"Оценките, които се дават, са право на всеки лидер. В единият случай казват: Бойко, помогни ни, после е виновен за всичко", коментира Борисов.

Лидерът на ГЕРБ повтори, че след преговорите и компромисите, които е направил, е можело да има правителство.

"На ГЕРБ е работа, ние ще решаваме с кой ще управляваме", отговори Борисов на въпрос за това дали са готови да управляват с ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


339
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко престъпникът, който ни губи времето е за затвор!!!
198
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АМОН , ами тия 70% да си размърдат мързеливите здници и да гласуват!
197
1
 
12
 
! Отговори
АМОН преди 1 месец
На изборите ходят да гласуват само 30 % от имащите право на глас!! ОСТАНАЛИТЕ ИЗПИТВАТ ИСТИНСКО ОТВРЪЩЕНИЕ ОТ ТОВА КОЕТО ЗАДКУЛИСИЕТО Е ИЗБРАЛО!!Що за представителност в Народното събрание имат партии от СГЛОБКАТА ДПС -ГЕРБ?!Двете партии заедно управляват с 12-13 % представителност!! НИМА ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ?!! Това си е чиста форма на ДИКТАТУРА при която МАЛЦИНСТВОТО налага интересите си над МНОЗИНСТВОТО!! В Русия има ДИКТАТОР!! А какъв е Борисов със стоящото зад него ДПС с агент СОВА!!
196
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само дето не ще да признае, че Гуци му е шеф!
195
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Борисов е един крив старец, който не знае кога и от къде ще бъде получи заслуженото си за убийствата и кражбите. Аз лично пожелавам от сърце на Борисов кокаиновият му приятел Любомир Спасов да оперира малкия му Бойко
194
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тук има само наети от облачните
193
13
 
6
 
! Отговори
Striker преди 1 месец
Бойко, както винаги ги сложи в малкия джоб! Хахах!
192
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко ви се подиграва, че нямате смъртна присъда в името на народа, защото това заслужава от името на народа, а не избори. Да го обесят като дядо му в централния софийски и да си спомнят сто години за неговите престъпления над гражданите за европейско развитие на България . Питайте го веднъж как мислите, че бихте свършили като подобен политик в България със смъртна присъда.
191
6
 
3
 
! Отговори
Винету преди 1 месец
Бойко ще е по подходящ за работа с Тръмп, на едно ниво са .
190
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ОБЛАЧНИТЕ НЯМАТ ЕЛЕКТОРАТ СТИГА ЛЪЖЕТЕ КИРО КАЗА ИЗМИСЛЕТЕ НЕЩО ДРУГО НО НЕ МОЖЕТЕ
189
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Защо лъжете наетите за пари сигурно
188
2
 
21
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 1 месец
Електоратът на ПП-ДБ се интересуват от Реформите в регулаторите, съдебната система и службите, от влизането на България в Шенген и по суша, влизането на България в Еврозоната, от вдигане на заплатите и пенсиите, от повишаване на чуждите инвестиции. Електоратът на ГЕРБ се занимават с омраза и клевети, интриги и клюки и са на интелектуално ниво 5-ти клас !
187
4
 
3
 
! Отговори
Сармат преди 1 месец
Ракетата Сармат няма аналог. Може да достигне от всяка до всяка точка на планетата. В нея могат да се заредят до 12 отделни секции с тедмоядрени заряди. Неуловима е от пво. След удар със Сармат няма живи, които да отвърнат на удара. Една такава и в европа ще остане само тишината.
186
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Аз гласувах за Бойко преди години заради това,че обеща да вкара в затвора престъпниците , корумпираните хора от БСП и ДПС. Сега ше гласувам за всеки,който обещае той да завърши в затвора до 1-2 години.
185
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Българи, на нас Българите дреме ни на Кууура кой ще спечели изборите левите или десните партии. Та той нали е по средата на двата крака - левия и десния. Най - важното е да не е обpезан и да не е комунист, а българин - Българският Бог по средата.
184
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Все още си спомням обещанието на ГЕРБ - Бойко как ще вкара всички орестъпницо в затяора, как всички от БСП и ДПС ще бъдат в затвора. Все още си спомням любовното обътщение към народа как на всякъде шяло да има магистрали , нови пътища , паркове и цветя като в лошата Германия ,Швейцария и Гърция. Все още си спомянм обещанието за всипки доходи и пенсии. При Бойко средна заплата 1300 лв. и средна песния 350 лв.Това е през 2019г. Сега средна заплата 2300 лв. и 750 лв.пенсия
183
2
 
20
 
! Отговори
Право на мнение преди 1 месец
Бойко Борисов се страхува от Реформи, защото има тъмно минало обвързано със съмнителни хора. Страхува се каго напровят истинската съдебна реформа да не го съдят.
182
1
 
23
 
! Отговори
Мдааа преди 1 месец
Борисов е един посредствен чонек свикнал да налага мнението си силово, защото идва от силовите редици! Той не е демократ, а диктатор. Той каквото кажел... цяла България му е заложник на глупостите и ината!
181
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Бойко и дружество се страхува от промяна в законите и промяна в службите и правосъдната ситема. Защо, не знам. Може да го питате него и неговите другари. Защо Бойко искаше да махне Габриел? Бойко ще бъде премиер с ГЕРБ, Възраждане и ИТН и скритите им партньори ДПС. Бъдете щасливи.
180
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е друго си беше с ГЕРБ и пенсия от 300 лв. и след това добавка от 50 лв. за Коледа и Великден. Сега със средна пенсия от 760 лв. е гадно . Върщайте ГЕРБ та да се рабваме на 50 лева за Коледа и Великден. И друго си беше да си учител по време на ГЕРБ с до 1000лева заплата. Сега с 2200-2500 лв. след две години е гадно..И друго е да ти обещаят от ГЕРБ магистрали и да караш по бабуни или по дупки.