Мария Габриел напусна Скопие заради Лавров

Антъни Блинкен също няма да присъства на срещата
30 ное 2023 12:45, Нели Христова
496
Мария Габриел напусна Скопие заради Лавров
Снимка: БГНЕС

Българският вицепремиер и министър на външните работи Мария Габриел си тръгна от Скопие снощи, за да не присъства на днешното заседание на ОССЕ, на което е и руският външен министър Сергей Лавров, предаде БГНЕС.

Освен Габриел в македонската столица не е и държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен.

Специалният пратеник припомня, че България не допусна прелитането на самолета на руския външен министър, защото на борда му е пътувала и говорителката на МВнР Мария Захарова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


496
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
336
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Леле, каква "сериозна" бъзик акция на Гаргамел? Вчера дадоха по CNN как Лавров и Захарова реват навели глави в един ъгъл и никой не може да ги успокои, защото им липсва "незаменимата" Гаргамел. Направо ги съсипа жиравфката. Обаче защо изобщо ходи до Скопие да троши пари, след като си тръгва? Пък и да остане, тя е безгласна буква, кух резонатор негоден да генерира нищо свое, само може да усилва вибрациите на Блинкен.
335
4
 
29
 
! Отговори
Vassil Delchev преди 9 месеца
Голяма сензация. Мислите ли, че на световел лидер като Лавров му пука, че някаква тъповата жена с исконното българско име "ГАБРИЕЛ" е напуснала срещата. Вероятно той не е забелязъл даже това..... Може би си е помислил, че е част от тези, които им носят сандвичи.... Тази е постъпила правилно, защото никой не я счита за български министър. Всъщност такъв няма....по-добре да питат за външните ни дела САЩ-ския посланик (американски няма, защото няма такава държава Америка). Това Лавров го знае.
334
11
 
7
 
! Отговори
Who Cares преди 9 месеца
До ББСи питал Путин защо се ослушва 8 години докато укрите избиваха децата и старците в ДНР и ЛНР...
333
0
 
26
 
! Отговори
Екоцид преди 9 месеца
Чудно нещо е политиката петролен шейх е домакин на събранието за глобалнот затолеяне и намаляване на горивата.На самата среща пък не присъстват двете държави ,които отделят над 50% от вредните емисии в Света. Дето се вика пак бай Иван със стария си голф ще го отнесе като му сложат зверски данъци и такси или въобще го лишат от правото да шофира стара кола оти нема пари за нова или електричка (дето за направата и са израходвани огромни ресурси и реално е еко само в главите на модерните хипита ).
332
7
 
34
 
! Отговори
хахахxaxa преди 9 месеца
ужас тя тази пикла си мисли,че големите държави им пука за малка българия !!
331
3
 
33
 
! Отговори
чуек преди 9 месеца
тая Гаврия Парциел и изправена е наведена, гърбав жираф безгръбначен
330
35
 
4
 
! Отговори
ББ преди 9 месеца
Подкрепа г-жо,да седнеш на маса със убиец деца и жени е...грях!!!
329
17
 
3
 
! Отговори
ББ преди 9 месеца
Службите на САЩ и кРАЛСТВОТО...НА ес,СЕ ДЪРЖИТЕ КАТО РУСКИ РОБИ,Оставки...защото сте превзети...по делата ви съдим...ограбените!!!защо е жив ОАрбан???...Доган?...Пеевски...Борисов???Война е...и финансирате враговете си глуповати и примитивно!?!?!?Народите ни го виждат...Вие не...купи ли ви путин??????
328
15
 
4
 
! Отговори
ББ преди 9 месеца
Въобще Си питал ли е путин защо убива децата на Украйна и Русия???г-н Си попитайте "приятеля" ви защо убива чужди деца!!!...от глад??? от бедност?...,убива ги заради егото си и липсата на Бог!!на цености,вярвате ли в Бог г.н Си,имате ли ценностна???как ще обясните на децата и внуците Ви,че трябва да умрат заради алчноста и егото на...пУтин??!?
327
18
 
5
 
! Отговори
ББ преди 9 месеца
Подкрепа г-жо,налагат ми цензура от гроб.дпс,да седнеш на маса с убиващ жени и деца е съучастие,ЦРУ мъртво ли е???защо доган-борисов не са в магнитски...рико и всичко възможно...доказани руски агенти са,защо са ЖИВИ...е ще изтрият поста ми във форума но службите са го прочели...Война е...вземете се в ръце за бога...ТСВ. ОК,Справедлив Свят...или мъртъв по-добре!!!
326
16
 
8
 
! Отговори
sd преди 9 месеца
холандският волен/копейкин е от майка индонезийка и с пластични операции крие дръпнатите си очи. евала на правителството, добре се справиха!
325
15
 
9
 
! Отговори
Ахахах преди 9 месеца
На Лавров дъщера му що живее в щатите ве?!? Всичко е едни пари дето се въртят напред-назад, а бедняците да *** от глад и по фронта.... И без това сме много народ на тая планета, трябва да се понамалим малко...
324
11
 
36
 
! Отговори
Татул преди 9 месеца
Ех, не се научи България от грешките си. Марийке, Марийке! Не се ли научи, че руснаците са сила с която се съобразяват даже и твоите господари - кравари. Само че те нямат куража да се опълчат директо. А насъскат мастиите си да правят това. Язък ни за държавата и за хората, които милеят за нея. Определено ти не си от тях.!
323
8
 
27
 
! Отговори
отговор преди 9 месеца
КОЛКО европейски лидери са напуснали - НУЛА - само жирафа и хамериканците - а ужким сме държава от ЕС ??!!??!!???!!??
322
7
 
17
 
! Отговори
Шенген Менген преди 9 месеца
Може би се прави на голям враг на Русия за да ни пуснат в Шенген за награда, но в Холандия изборите ги спечели техния Волен Сидеров и за него българите и румънците са като беха ромите за Волен -с тях/с нас плаши избирателите...
321
6
 
25
 
! Отговори
Падаря преди 9 месеца
Не ,че нещо, но целта на създаване на ОССЕ е диалога със СССР за да се избегне ядрена война вследствие на липсата на диалог. С подобни безмислени действия като забрана на полета на Лавров и напускане на заседанието страната ни не печели нищо само превлича вниманието на руснаците ,които ще чакат удобен момент да си го върнат по начин както само монголо-славяните си знаят ;)
320
5
 
40
 
! Отговори
абе преди 9 месеца
тая камила дали знае за какво е била там, най вероятно са я инструктирали да отиде, за да напусне в знак на протест.
319
4
 
19
 
! Отговори
Конспирации само. преди 9 месеца
Изконили са я макетата щото е носила български книги и е казала, че Цар Самуил е българин а той както пише в македонските учебници е чист македонец. Цял свят знае, че е бил Цар на велика Македония.
318
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да връща сега похарчените държавни пари и да ходи на село да ниже тютюн
317
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
а га смучеше на Бойко масуря що не напусна катъра смотан