Мария Габриел напусна Скопие заради Лавров

Антъни Блинкен също няма да присъства на срещата
30 ное 2023 12:45, Нели Христова
496
Мария Габриел напусна Скопие заради Лавров
Снимка: БГНЕС

Българският вицепремиер и министър на външните работи Мария Габриел си тръгна от Скопие снощи, за да не присъства на днешното заседание на ОССЕ, на което е и руският външен министър Сергей Лавров, предаде БГНЕС.

Освен Габриел в македонската столица не е и държавният секретар на САЩ Антъни Блинкен.

Специалният пратеник припомня, че България не допусна прелитането на самолета на руския външен министър, защото на борда му е пътувала и говорителката на МВнР Мария Захарова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


496
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
6
 
35
 
! Отговори
До Ей 57 преди 9 месеца
Ако не виждаш величието на Русия и на рускя народ, значи не можеш да видиш и слугинажа и ниското поведение на нашите политици, които не се грижат за България, а за чужди интереси.
75
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Никой няма и да разбере, че я нема. Като оня със сапуните, великата реч, на която никой не отиде. Ако иска изобщо този *** и в България да не се връща.
74
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Що лъжете бе. На Блинкин му свирили на кавала нашите Т. Спасов и сие.
73
5
 
9
 
! Отговори
Бай Дрън преди 9 месеца
Трябва да сме благодарни на СССР, че тръгна да се надпреварва във въоръжението със САЩ. Ако не бяха тръгнали, следващата атомна бомба бе приготвена за Китай. За щастие тогава политическото ръководство на САЩ е надделяло над военното, което е било за атомна бомбардировка. Ако СССР не бе тръгнала напред.с рогата след ВСВ, САЩ вероятно щяха да унищожат света, включително себе си.
72
13
 
3
 
! Отговори
От бургас До 73 преди 9 месеца
Гладни и изолирани са !! В.бг е пълно с руски имигранти Питай тях аз говоря с такива почти всеки ден Съседи имам руснаци от воронеж от петербург . Дето мило и драго дават за виза Д Само да не ги върнат в рая на путин
71
5
 
20
 
! Отговори
Тая наща е толкова преди 9 месеца
безхарактерна, че ако застане до стената ще се слее с тапета. Иначе, Блинкен пък по какъв въпрос ще идва в Македония? Не че и той е кой знае какъв дипломат де, но наща е на друго ниво просто. Нямам търпение да стане премиер та да демонстрираме на целия свят какво е дефиницията за резил. С конкуренти като Байдън няма да е лесно, но аз вярвам в нащо момиче! :D
70
4
 
19
 
! Отговори
Путин преди 9 месеца
Ах, Гаргамел не уважила товарищ Лавров? Очен плохо.....
69
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
След Германия, вече и Швеция официално е в рецесия... Европа все повече затъва в украинското блато, където сама се набута!!!
68
23
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Добре е направила, а путинските зомбита да правят като вятъра !
67
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 71Само една държава е използвала атомната бомба с цел да убива мирно население и интересно защо не е обявена нита за агресор, нито за терорист? Зако ли?////Даже трябваше да им пуснат още две и по СССРто тоже и още тогава да се бе приключило с цирка в Мордора.
66
3
 
17
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 9 месеца
Разплетох си чорапите от мъка, какво зависи от тази креатура?
65
5
 
16
 
! Отговори
Бай Дрън преди 9 месеца
Знаете ли, защо нямаше ядрена война, след като Щатите се пробваха? Защото след опит на СССР с водородна бомба, пусната от Ту 95, пораженията са големи. Веднага след тоя опит САЩ и Русия сядат на масата и се договарят. Ето и затова Русия, тогава СССР, е велика. Досега драскаччи, нямаше да ни има.
64
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Какво разбира тази жена от външна политика? В САЩ, Англия, .... та и дори в Русия хората ги подготвят в академии, имат по 10 - 15 години стаж като аташета, зам. министри а тук единствено по политическа верност. Как да се оправим като държава така?
63
3
 
10
 
! Отговори
До Ей 57 преди 9 месеца
изолирана от света и с нисък стандарт на живот само в американските медии... я виж икономиките в европа и виж коя е единствената с ръст.... лаици!
62
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Само една държава е използвала атомната бомба с цел да убива мирно население и интересно защо не е обявена нита за агресор, нито за терорист? Зако ли?
61
3
 
19
 
! Отговори
До Сата НАТО преди 9 месеца
единствените дето са мятали атомна бомба са едни други отвъд големата вода... а за агресията им има и филми и статии и какво ли ...още от времето на индианците...
60
21
 
7
 
! Отговори
Ей 57 преди 9 месеца
Кое и е великото на русия бре?? Богати на газ петрол злато и какво ли не А по стандарт на живот На нивото на СМ За нас не споменавам.че направо сме богаташи пред тях Велик разбирам държава която живее мирно богато и народа благоденства Руснаците воюват народа едва крета икономика изолирана от света А младите хора ги трепят за този дето духа .Това ли е ВЕЛИКОТО на русия
59
21
 
4
 
! Отговори
Зозо преди 9 месеца
Cеpа на всичко руско и прислужниците им в БГ!!!
58
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Лелеее, Гаргамел напуснала! Браво, истинска българка! Отишла е в апартамента си в Брюксел да консервира брюкселско зеле за зимата.А Лавров, ах Лавров и е махал с кърпичка със сълзи на очи на летището с викове : на кого ни оставяшевро - атлантичке?
57
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тя и да беше стояла, едма ли някой ще я забележи.