Йотова: Да определиш зърнопроизводителите като терористи е за оставка

Тази промяна е въпрос на промяна за лична употреба, каза вицепрезидентът
17 сеп 2023 12:39, Елка Василева
275
Йотова: Да определиш зърнопроизводителите като терористи е за оставка
Снимка: архив, БГНЕС

"Това да наречеш производителите на зърно в България зърнари и да ги определиш като терористична организация е за оставка, така се прави в цивилизована страна, това е морален акт. Има насъскване на производители срещу преработватели, необходим е консенсусен вариант чрез диалог и предварителен анализ. Играят си с земеделския министър като пинг-понг, аз ако бях на негово място щях да се оттегля". Това заяви пред БНТ вицепрезидентът Илияна Йотова.

Още по темата
"Сглобката" е тип управление, при което на друго място се вземат решенията и се предопределят общите действия. Тази промяна е въпрос на промяна за лична употреба. Подреди се отново старият модел и Николай Денков има лична заслуга за това. Хората все повече губят доверие в "сглобката", коментира вицепрезидентът.

"Трябва да се впрегнат всички усилия на всички власти в България, за да влезе страната ни в Шенген. Призивът на Фон дер Лайен, че е време България и Румъния да влязат в Шенген, е с 13-годишна давност. България беше изпълнила всички технически критерии още през 2011 година, оттогава досега винаги се намираше ново условие. Разширяването по двойки не е най-добрият начин", коментира Илияна Йотова.

Тя изрази надежда Република Северна Македония да изпълни условията, за да започне реалните преговори за членство в Европейския съюз.

"Мониторинговият доклад много отдавна не функционира както за България, така и за Румъния, стана излишен и зацикли, служеше за вътрешнополитически разправии, отпадането му беше предопределено. За отпадането на този мониторинг работиха много правителства", допълни Илияна Йотова.

Относно промените в Конституцията тя заяви, че е обидно, защото "някои от политиците гледат на тях като потребителска кошница".

"Заявката за сериозната съдебна реформа до този момент не е изпълнена", каза още Илияна Йотова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
6
 
6
 
! Отговори
"Да живее" преди 11 месеца
мммамма ви подла червена", как не ви е срам да защитавате едни бездарни "бизнесмени" които не могат да живеят в условията на конкуренция и без държавни и европейски помощи бе бедняци и ***, къде живеете сред сибирските русомахи или в цивилизована Европа, а може жи още не сте напуснали пещерата на първоубитаците ?
147
1
 
7
 
! Отговори
А да си агент преди 11 месеца
На чужда държава е за импичмънт и затвор
146
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Лaвaнgyлa зa Moлeцa!
145
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Всеки, който заплашва, че ще "събори държавата" е терорист, няма какво да се правят на ощипани, другарите олигарси.
144
9
 
8
 
! Отговори
ЗЪРНАРИТЕ В СИБИР..! преди 11 месеца
РУСКИ ПОМЕЩИЦИ, СЛУГИ НА БРАДАТИ ЧЕЧЕНЦИ....
143
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Значи разрешават вноса на украинското зърно за да борят инфлацията, ми да разрешат и руският петрол на 60 долара, още повече, че имам ме и разрешение от ЕС, а не да купуват на 100 долара барела. По логиката на Денков и цялото НС са терористи щом ни карат да купуваме на висока цена
142
7
 
8
 
! Отговори
Въпрос преди 11 месеца
Трактористите милиардери защо не протестират пред руското посолство,че руснаците не пускат украинското зърно?Зеления чорап и свинята майка защо не протестират пред руското посолство,че руснаците не пускат украинското зърно?
141
11
 
1
 
! Отговори
НАНЕ - ЕВРОАТЛАНТИК преди 11 месеца
Я НЕ САКАМ ДА ИМАМ БЕНТЛИ, А САКАМ НА ЗЪРНАРО ВУТЕ ДА МУ ГО ЗЕМАТ. Нъц!
140
5
 
8
 
! Отговори
Оставка преди 11 месеца
На Американската Българска Колониална Администрация!
139
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Картелът на зърнарите заплашва със събаряне на държавата, защото вече има условия за конкуренция. Не е известно за безродния олигарх, но конкуренцията е задължително условие в една пазарна икономика. Но те откъде ще го знаят, те са приватизатори, внуци на национализатори, те знаят само как е наготово.
138
12
 
7
 
! Отговори
?!? преди 11 месеца
Тая като типично злобно човече наглее, забива клин и раздор в това управление. Но Не е ясно вече кои повече мразят Борисов или техните отрочета Кирил и Асен! Във всичко това което каза тая няма грам защита на българския интерес. Срамно е! Но не е учудващо, даже е съвсем нормално за бедната и просттовата душица на тази.
137
11
 
9
 
! Отговори
РУСКАТА СГЛОБКА преди 11 месеца
ПОМАГА НА ВОЙНАТА НА РУСИЯ И ПУТИН СРЕЩУ ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ..... ИСКАТ ДА ВКАРАТ БЪЛГАРИЯ В ЕВРАЗИЯ И ДА ВЗЕМАТ ЗЛАТНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ, КАКТО В МОМЕНТА РУСИЯ С ВОЙНАТА ВЗЕМА ЗЛАТНАТА УКРАЙНСКА ЗЕМЯ.......
136
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Денков ,ти си терорист ,тормозиш цял народ с лакейството си ! ОСТАВКА !!
135
5
 
10
 
! Отговори
НЕ НА ГЕНОЦИДА преди 11 месеца
Фон дер Лайен може да иска санкции срещу Китай за евтините му електромобили, за да защити германските автомобилостроители, а ние да не можем да искаме да защитим производителите на хляба на трапезата си. Дори точно обратното - да ядем хляб с ГМО и горещи частици от Чернобил/Украйна и то с главен виновник за това собствения ни премиер - химик, физик, който много добре знае за какви отрови иде реч?! КОЙ Е ТЕРОРИСТА ???Това се казва умишлен геноцид г-н ДенкOFF.
134
5
 
8
 
! Отговори
Ауу нали зърното преди 11 месеца
Беше за гладуващите в Африка??? Ние Африка ли сме? Май да!
133
5
 
3
 
! Отговори
Емигрант преди 11 месеца
От тази статия в която са се развихлили в коментари червените терористи се доказва, че е СРАМНО да се наречеш българин, тук е местото за излагация на българския род,тук е местото на което се доказва защо българинът е беден, тук е местото на което българинът мачка всичко българско в името на комунизмът и русофилството,тук скъпият хляб става още по-скъп защото това иска простотията, която "произвежда" беднотията ! Хак да ви е беднотията, скъпотията, заслужавате си ги ! Успокойте се с минуси овце !
132
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Протестират хора, свикнали да получават наготово. Ако не са се закачили за държавата, няма да могат да изкарат и 5 лева в нормална конкурентна среда. Сега се появи конкуренция и олигарсите-монополисти са в паника. Те не знаят ка да се справят с нея, освен по един начин - ще съборим държавата и други заплахи. Какъв друг начин знае един гангстер да се справя с проблемите си.
131
5
 
7
 
! Отговори
Ааа вече преди 11 месеца
Занисими военно и енергийно напълно от САЩ! А сега зависими за храна и за ( ток?!) от Украйна!!
130
6
 
9
 
! Отговори
ЦЕЛТА е преди 11 месеца
ДА СЕ ФАЛИРА БЪЛГАРСКОТО ЗЕМЕДЕЛИЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ ДА ИЗКУПЯТ НА БЕЗЦЕНИЦА ЗЛАТНАТА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ. КАКТО СТАНА В УКРАЙНА. ЗАЩОТО В СВЕТА СЕ ЗАДАВА КРИЗА С ИЗХРАНВАНЕТО И ХЛЯБА СТАВА ОРЪЖИЕ
129
4
 
7
 
! Отговори
ЕС се превърна преди 11 месеца
В организация за защита и налагане на геополитическите и икономически интереси на САЩ в колониите им в Европа!