Йотова: Да определиш зърнопроизводителите като терористи е за оставка

Тази промяна е въпрос на промяна за лична употреба, каза вицепрезидентът
17 сеп 2023 12:39, Елка Василева
275
Йотова: Да определиш зърнопроизводителите като терористи е за оставка
Снимка: архив, БГНЕС

"Това да наречеш производителите на зърно в България зърнари и да ги определиш като терористична организация е за оставка, така се прави в цивилизована страна, това е морален акт. Има насъскване на производители срещу преработватели, необходим е консенсусен вариант чрез диалог и предварителен анализ. Играят си с земеделския министър като пинг-понг, аз ако бях на негово място щях да се оттегля". Това заяви пред БНТ вицепрезидентът Илияна Йотова.

Още по темата
"Сглобката" е тип управление, при което на друго място се вземат решенията и се предопределят общите действия. Тази промяна е въпрос на промяна за лична употреба. Подреди се отново старият модел и Николай Денков има лична заслуга за това. Хората все повече губят доверие в "сглобката", коментира вицепрезидентът.

"Трябва да се впрегнат всички усилия на всички власти в България, за да влезе страната ни в Шенген. Призивът на Фон дер Лайен, че е време България и Румъния да влязат в Шенген, е с 13-годишна давност. България беше изпълнила всички технически критерии още през 2011 година, оттогава досега винаги се намираше ново условие. Разширяването по двойки не е най-добрият начин", коментира Илияна Йотова.

Тя изрази надежда Република Северна Македония да изпълни условията, за да започне реалните преговори за членство в Европейския съюз.

"Мониторинговият доклад много отдавна не функционира както за България, така и за Румъния, стана излишен и зацикли, служеше за вътрешнополитически разправии, отпадането му беше предопределено. За отпадането на този мониторинг работиха много правителства", допълни Илияна Йотова.

Относно промените в Конституцията тя заяви, че е обидно, защото "някои от политиците гледат на тях като потребителска кошница".

"Заявката за сериозната съдебна реформа до този момент не е изпълнена", каза още Илияна Йотова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
188
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Денков скоро не е ял шамари в подлеза.
187
1
 
3
 
! Отговори
Не зная Радев преди 11 месеца
дали има намеса в протестите, но от сигурен познат зърнопроизводител научих, че Борисов и ГЕРБ имат намеса и това е логично, след като е ясно, че при следващи избори ГЕРБ ще спечелят толкова колкото им е нужно за да управляват сами, вече подхлъзнаха яко наивниците от ПП които както и ИТН приключват с политиката !
186
7
 
4
 
! Отговори
ОНКОЛОЗИ И ГРОБАРИ преди 11 месеца
ПОДКРЕПЯМЕ ДЕНКОВ И ВНОСА НА УКРАИНСКИ ХРАНИ. ПОДКРЕПЯМЕ И БАЙДЪН ЗА СНАРЯДИТЕ С ОБЕДНЕН УРАН! НАЙ-НАКРАЯ ДА ЗАБОГАТЕЕМ И НИЕ ОТ ВОЙНАТА ДЖАНЪМ t
185
1
 
6
 
! Отговори
Руското жито преди 11 месеца
Е още по евтино! Защо него да не купуваме а??Няма санкции от ЕС за руско жито също :))
184
5
 
2
 
! Отговори
ИСКАМЕ. НОВ ЗАКОН... преди 11 месеца
За ТПС---"ТРУДОВО- ПОЗЕМЛЕНАТА СОБСТВЕНОСТ" И ПРАВИЛАТА ЗА ТЯХНОТО ПОЛЗВАНЕ!!!!Пълна ликвидация на ЧЕРВЕНИЯ ЗЪРНЕН МОНОПОЛ В БЪЛГАРИЯ!!!!
183
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Значи разрешават вноса на украинското зърно за да борят инфлацията, ми да разрешат и руският петрол на 60 долара, още повече, че имам ме и разрешение от ЕС, а не да купуват на 100 долара барела. По логиката на Денков и цялото НС са терористи щом ни карат да купуваме на висока цена
182
6
 
5
 
! Отговори
РУСКОТО БРАШНО преди 11 месеца
ПРЕ. ПИКАНО ОТ ПУТИН И БРАДАТИТЕ ЧЕЧЕНЦИ.... ДА ИМ Е СЛАДКО НА РУСКИТЕ ЕНИЧАРИ....
181
1
 
8
 
! Отговори
2014 след Майдана преди 11 месеца
И в Украйна бяха довели разни с канадско и американско гражданство в Украинските правителства! Ние знаеме ри колко и какви гражданства имат хора като Киру, Габриел, Лорел дето ни управляват!! На кой са лоялни?! Не на България това е ясно! Ще ни хревърнат и нас в Украйна..
180
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Нали разбирате, че Денков казва каквото му наредят Киро и Асен? Ако не изпълнява Киро ще го бие в кабинета. Някои от сектата на Шарлатаните вече ядоха шамари и тукати от Киро. Денков е един хамстep и нищо повече. Снощи е звънял на Зеленски да реве, че му искат оставката.
179
5
 
5
 
! Отговори
Оставка преди 11 месеца
За Денков!
178
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
А тази и чорапа са за импийчмънт
177
6
 
3
 
! Отговори
Имитиращи преди 11 месеца
Хранителни Продукти - това ще е на масата ви пRоSто българско стадо до края на живота ви, без конкуренция, за да има пари които да подпомогнат зърнарският бизнес защото е пред "колапс", а това в условията на "РАЗВИВАЩ СЕ СОЦИАЛИЗЪМ" е нещо недопустимо, ние да не сме капиталисти та да оставим да страдат червените наследници от които зависи нашият ХЛЯБ !
176
6
 
6
 
! Отговори
Кой се появи? преди 11 месеца
Тая дебелата пак се търкаля към Масква.
175
2
 
5
 
! Отговори
Да дадат преди 11 месеца
На Денко почетно украинско гражданство и докторска титла от университета в Лвив! Сакто направиха с Джонсънюк!! Но ако посре Денко се превърне в политически труп като Джансънюк и бъде осъден да не се учудва!!
174
5
 
6
 
! Отговори
РУНДЮ И ЙОТОВА.... преди 11 месеца
...ОТНОВО ВДИГАТ ЮМРУЦИ И ИСКАТ ДА ВИ СПРЕТНАТ НОВА ИНФЛАЦИЯ И МЕТЕЖИ , ЗА НОВА ГЛАДНА ЗИМА И ВЛИЗАНЕ В ЕВРАЗИЯТА НА ПУТИН!ТОЗИ ПЪТ, ОСТРИЕТО НА МЕТЕЖА СА ТРКТОРИСТИ--ТЕРОРИСТИ ОТ ЧЕРВЕНИЯ ЗЪРНЕН МОНОПОЛ !....ЧАКА ВИ ГЛАД И МИЗЕРИЯ АКО ГИ ОСТАВИТЕ ДА ВИ МАНИПУЛИРАТ
173
5
 
6
 
! Отговори
УКРАИНСКИИ ОЛИГАРХ преди 11 месеца
БРАВО ДЕНКОВ ! БРАВООООООООО !!! КОНГРАЧУЛЕЙШЪНС ТИ МНОГОООО !!! ТИ НАДМИНА И ТАГАРЕВ ТОВАРИЩ !!! СПАСИБАААААААААААААаааааааааа. ТИ МНОГО, МНОГО НАШ ЧОВЕК. ТИ ПОВЕЧЕ УКРАИН ОТКОЛКОТО БОЛГАР. СЛАВА ТЕБЕ. НАГРАЖДАЕМ ТЕБЯ С ПРЕЧУПЕНИИ КРЕСТ.
172
2
 
8
 
! Отговори
Тагаренко преди 11 месеца
Киру Канадеца, Габриел и Лорер не са българи! Бойко е тиква!
171
3
 
7
 
! Отговори
България се превърна преди 11 месеца
В една територия за вони и военни цази, пазар за САЩ и Украйна, икономическо пушечно месо за санкции на САЩ, банка за финансиране на геопоритически войни да хегемония на САЩ!
170
6
 
4
 
! Отговори
Д-р Емилов преди 11 месеца
Все за жито тия дни се говори. От житити се прави леб. Кой яде леб сега, бре. Живейте здравословно, не яжте леб и лебни изделия. Същото важи и за чипсове, бургери, газирани напитки, захарни изделия и всичко, което представлява бавно убийство.
169
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Извинявам се за грешно посочената година в коментар. Да се чете: След това на 2.09.2020г. до подлеза на президенството палеха със слама жандармерията в 10 ч. В 20:00 нахлуха платени ултраси и започнаха да мятат по полицията и жандармерията бомбички, павета други предмети. Киро и Асен изобщо не бяха на протеста, но Радев ги назначи за министри по препоръка на Алексей Петров.