Вашите сигнали: Опасни дървета и нагла служителка в Банкя

Вижте какво ви тревожи тази седмица
Обновена: 19 апр 2024 16:02 | 19 апр 2024 15:45, Александър Попов
18
Вашите сигнали: Опасни дървета и нагла служителка в Банкя
Снимка: БГНЕС

Продължават да пристигат сигнали в платформата на Helpbook.info за опасни дървета, неизвозени клони и листна маса.

Съобщиха ни за огромна надвиснала топола намираща се в междублоковото пространство в район „Красно село“, която при силен вятър има опасност от падане и представлява опасност както за преминаващи хора, така и за околните сгради, поради непосредствена близост до тях. (целият сигнал тук)

Писаха ни и от Русе за опасно дърво, което се счупило през зимата, заради падналия сняг, но до ден днешен е надвиснало над покрива на къща и е само въпрос на време да падне. (целият сигнал тук)

Получихме оплакване адресирано до Столичен инспекторат с молба за проверка по следния сигнал: „В Банкя на кръстовището на улиците „Републиканска“ и „Росица“ има изхвърлена листна маса. Два месеца звъним в инспектората в Банкя и два месеца те казват, че ще дойдат да я изхвърлят. Днес след поредното обажадане от мен към тях те категорично отказаха да я изхвърлят, като мотивът им беше, че боклукът бил много. Госпожата, с която говорих се държа нагло и през цялото време ми се караше. Да, много стана боклукът, но след още два месеца ще бъде още повече. Защо тези служители взимат заплата, след като не вършат работата, за която са наети. Техните заплати идват от нас гражданите и с какво ние сме заслужили подобно отношение - грубо, нагло, обидно. Моля да се вземат мерки към служителите. Те се държат като дерибеи. Казаха, че ако искаме- ще го изхвърлим, ако не искаме- няма. Какви точно се явяват. Аз плащам данък смет въпреки всичко, искам не искам - плащам, така че и те да бъдат така добри да си свършат работата“. (целият сигнал тук)

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Snaiper...i nared...
17
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Банкянския селленин си е изчистил двора и е напраил маззало на улицата, сега некой вместо да го глоби, иска да му го чисти!
16
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 1 седмица
До 7. Доста плоско изказване. Щеше да има смисъл, ако не плащахме данъци за това! Ако не плащам данъци с кеф ще изчистя улицата, но пък хем да плащам за това, хем да си чистя листа и клонки няма как да стане.
15
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
хората от банкя са б0клуцu
14
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Служителката в Банкя е русофилка,а тая подала сигнала също е русофилка, поне да се разберат по тая линия.
13
5
 
2
 
! Отговори
До Анонимен преди 1 седмица
Не виждам защо не си заминал за Индия вече... само комплексари, услугите в България са в пъти по-добри отколкото в някои западни държави, където съм живял.
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В България повечето хора гледат на работата си просто като на хранилка. Не само в държавният сектор. Никакво достоинство или гордост от свършена работа. "На мен не ми плащат колкото искам, и аз няма да си мръдна пръста, освен ако някой не ме накара". Услугите ни са много под нивото на индийските.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Щом е от Банкя, как да не е нагла... :) Шегувам се, не го взимайте навътре :))
10
2
 
4
 
! Отговори
До Анонимен 7 преди 1 седмица
Личи си, че нямаш дете, импотентен ***. Няма как да скучаеш докато гледаш дете. Не стига, че хората като теб не си мърдат г.за за нищо а и тръгнал да обяснява как и другите хора не трябва да си го мърдат. Я си направи сепуко и не се мъчи.
9
0
 
8
 
! Отговори
доко преди 1 седмица
Бързо да се вземат мерки и да се докладва на БАЦЕ.
8
0
 
8
 
! Отговори
Там всички са нагли преди 1 седмица
Наглите и подкупните! Не им е предложено да им заплатят достъчно, че да си свършат работата по длъжностна характеристика какъвто вожда, такова и племето
7
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
По правило такива глупави сигнали се пускат от скучаещи ***, които си уплътняват времето докато гледат детето..Имало изхвърлена листна маса ?! Ами запретнете ръкави и я съберете в една торба, може би ще ви отнеме по-малко време от това да правите снимки и да пишете мейли. Но ние сме научени така. Някой друг да ни свърши работата
6
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Не вярвам да е по-нагла от най-известният банкянец!
5
0
 
7
 
! Отговори
да не е рода тая преди 1 седмица
на оня наглия от зайчарника (дано стане музей после) в банкя дето през година кара неговите и на кирчо хората пак да ги преизбират.
4
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Баба маро няма да живееш с орлите,какво се кахъриш? Глей си боба да не ти загори
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
дрьта гербаджийка дето се пази за бойко ама той никога не я поглежда :)))
2
0
 
8
 
! Отговори
баба мара преди 1 седмица
люлин2 заформя се строеж до блок 206 и 207 всички блокове наоколо нямат давидят слънце и светлина а може общината да го изкупи и да го залеси с подходящидървета за повече кислород спрете се вече стария кмет от герб 2 мандата сега иманов от пп отровиха ни живота
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аве пичуи от Банкя, кибрит нещо нямате ли???