Туск: Над Франция и Европа надвисна голяма опасност

Полският премиер коментира изборите
1 юли 2024 17:30, Петър Бойчев
117
Туск: Над Франция и Европа надвисна голяма опасност

Над Франция и Европа е надвиснала голяма опасност, каза днес във връзка с резултатите от първия тур на парламентарните избори във Франция вчера полският премиер Доналд Туск, цитиран от Франс прес.

Според АФП думите на Туск са свързани с контекста на надигането на крайнодесни сили в Европа и на засилване на влиянието на Русия в европейските страни, предаде БТА.

"Това започва наистина да изглежда като голяма опасност. Не само резултатите от първия тур на френските избори, но и информациите за влиянието на Русия и на руските служби в много от крайнодесните партии в Европа", заяви Туск пред журналисти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още по темата: Францияизборитуск
Още от Миш-маш
Вижте любовния си хороскоп на 3 юли
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Айде, сега пак Русия им е виновна за тяхната сбъркана политика! Във Франция е пълно с мигранти и гета. Всички те получават социални помощи. Меркел ги покани в Европа, като им каза, че всички са добре дошли. Хората бягат от войната, не са виновни. Не е виновен който яде баницата, а който им я дава. На Макрон жълтите жилетки ще му се видят приятели пред протестите, които се заформят. Фермерите фалираха заради Украйна. Французите няма да търпят. Още снощи започнаха да палят и чупят.
5
1
 
24
 
! Отговори
До едно преди 4 дни
Не забравяй ,че "политическите влечуги" понеже са зверски накапани с пари ще са първите които ще се изнесат при атака, остава тъпанарският народ да се бие с каски срещу дронове и артилерия която обстрелва от 80 км + ... И 300 балъка пехота, само ги локализират, една касетъчна и от пехотата помен няма. Не могат да ги и разпознаят, никой не ги и търси. Така ,че ако има предатели са горе и са първите които ще се изнесат при каквато и да е ситуация. Понеже са крали пари и им се живее 3 живота.
4
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Полша се тревожи че вече не я бръснат за слива.
3
5
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Кой е виновен? Кой ги кара да пращат оръжие за Украйна? Хората не са съгласни да се подклаждат войни.
2
4
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Защо те е страх от нормалните хора марионетен Туск? Теб даже и поляците те мразят.
1
4
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Опасност за вас, политическите влечуги. Не и за нас, нормалните граждани.