Боби Михайлов: Може догодина да има конгрес

С какво би помогнала оставката ми сега, попита шефът на БФС
13 ное 2023 20:10, Александър Попов
81
Боби Михайлов: Може догодина да има конгрес
Снимка: БГНЕС

"Когато хората не са доволни от резултатите на собствените си отбори, те търсят проблема на друго място. Трябва първо да се огледат в собствените си клубове. Иначе човек винаги може да мисли за оставка, но с какво би помогнала тя три дни преди мача. Имам още две години мандат - може да го изкарам или да не успея. Може през следващата година да направя Конгрес и всички да се успокоят тогава. Към момента най-мъдрото решение е на хората, които трябва да определят дали да има мач", обяви президентът на БФС Борислав Михайлов пред БНТ.

Още по темата
"Не съм мислил дали ще продължа да управлявам след още един Конгрес, но по-скоро не. Вече работя по това да подготвя група от заместници. Никой не се ражда президент, въпреки че аз имам всичките дипломи, които човек трябва да притежава, ако иска да се занимава със спортен мениджмънт", допълни Михайлов.

Михайлов коментира и казуса с мача между България и Унгария, който трябва да се играе в четвъртък. "Няма причина мачът да не се играе там, където УЕФА е разпоредила. В последната седмица повечето от моите колеги отдадоха цялото си време, за да обяснят хронологията на събитията. Получихме писмо от СДВР, че се готвят протести на и извън стадиона. Това няма нищо общо с това дали мен ме е страх. Аз цял живот съм бил вратар, а после и президент на БФС. Това са много ветровити и горещи места. Ние запознахме УЕФА с това писмо и като организатор на мача оттам взеха решение мачът да се играе в Пловдив. Напрежението се създава изкуствено от хора, които искат да вземат властта в БФС. Но затова нещо си има правила, има си Конгрес. Няма истина в това, че ние сме провокирали някакво решение в УЕФА. Те решиха мачът да бъде в Пловдив и без публика, защото стадионът е по-компактен", обясни той

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още по темата: Борислав Михайлов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
1
 
! Отговори
Може преди 6 месеца
Може догодина да има конгрес..,а може догодина и да няма конгрес.Боби
71
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
догодина ама коя
70
0
 
10
 
! Отговори
Дан Тан преди 6 месеца
Под сегашното ръководство на БФС футбола в България се превърна в средство за прибиране парите на хазартно зависимите.Празни и порутени стадиони,уговорени мачове,внос на никому неизвестни и некадърни чужденци служещ единствено за изпиране на мръсни пари.В резултат на всичко това националния отбор копае дъното,а клубните не могат да прескочат предварителните кръгове.
69
0
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Както наркоманите са готови да убият за да си купят дозата, така и пияницата Перукан е готов да затрие футбола, само да има достъп до безплатно пиене и да си задоволява зависимостта! Да се забрани алкохолна на територията на централата Ана БФС и Перукан сам ще напусне защото няма да може да си взима дажбата!
68
0
 
14
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Перука, как да не сте виновни за състоянието на българският футбол? Кой назначава треньорът? Кой му казва кои фиданки и дървета трябва да се поканят в отбора защото са наши хора? Скоро и гредите на вратите ще изкарате виновни за загубите, само не и ръководството!
67
0
 
8
 
! Отговори
ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ преди 6 месеца
КУПУВАШ от КАУФЛАНД да подкрепиш ХРИСТО СТОИЧКОВ а парите ти отиват право при БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ...................Последното ИНТЕРВЮ на Христо Стоичков гласеше:"БЪЛГАРИТЕ САМИЧКИ СА СИ ИЗЦЯЛО ВИНОВНИ ЧЕ НИЕ СПОРТИСТИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ГИ УПРАВЛЯВАМЕ".........Удари в земята Супата на Любослав Пенев,Христо Стоичков с това последно КУЛТОВО интервю..........Абсолютно всички които харесвали него:Христо Стоичков ДА ТАКОВАТ СУПАТА му е мнението......НЯКАК си поне това е НОРМАЛНО
66
0
 
17
 
! Отговори
edin ot... преди 6 месеца
Мокет ,изтрезней иска ти се оставката за да има благополучие футбола ни ,не ти се иска завещание нито удостоверение за наследници все пак "бфс"не ти е бащиния,просто изчезни ,не в отпуск а в забвение заедно с антуража ти???
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
ето онзи надолу пише - Бербатов му е виновен, не е истина.
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
а може и да няма...
63
0
 
4
 
! Отговори
Цирк преди 6 месеца
A може и да няма..... хи хи хи
62
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не иска да пуска кокала и това е. Жалко за всички. На човека не му пука, че съвсем затри името си и вече никой не го гледа с уважение, нищо достойно и мъжко не му е останало.
61
0
 
26
 
! Отговори
аа1820 преди 6 месеца
Щял да подготви екип който да го наследи.....аре нема нужда да подготвяш нищо.
60
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе и Батето пиеше, но не беше *** като Михайлов.
59
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мъжки генитал за БеФеСе Оле Оле!
58
2
 
7
 
! Отговори
До 61 преди 6 месеца
Нали някой трябва да се осмели и да разклати системата иначе още 18 години ли искаш същото? И не е правилно да го сравнявате със терористите както и не е правилно БФС да сравнява нас феновете като пияници, наркомани и какво ли не още.
57
0
 
11
 
! Отговори
мдамм преди 6 месеца
с тези самостоятели футболни съюзи по света , се доказва че футболерото е едно голямо тото, с нашите хора и далаверите до живот. не можело да го смени никой, той папата могат да го сменят, тези шапшали до гроб ...
56
23
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Митко Бабруков се оказа голямо лeкe заложи стабилноста на цялата система само и само да разклати перуци , бих го сравнил с терористите от хамас
55
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това е на България, дъртите не пускат кокала и все младите им са виновни.
54
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Който пие облак троен, той за всичко е спокоен.
53
0
 
12
 
! Отговори
Финт! преди 6 месеца
Мач в Кърджали? ХА! това не го очаквахте. Шах с пешката!