Местят България - Унгария на стадиона в Кърджали?

Внесена е и молбата в УЕФА
13 ное 2023 17:38, Александър Попов
84
Местят България - Унгария на стадиона в Кърджали?
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Почти сигурно мачът между България и Унгария от квалификациите за Евро 2024 в четвъртък ще се проведе на "Арена Арда" в Кърджали. Това разкри кметът на града Ерол Мюмюн пред Дарик радио.

"Информацията е вярна, работим по въпроса. Чакаме УЕФА да приеме смяна на стадиона, всичко е на 99%. Внесена е в УЕФА молбата. Мисля, че остава без публика, защото има наказание наложено този мач да се проведе без публика, не съм запознат толкова. Стадионът отговаря на всички изисквания. Не е моя работа, когато става въпрос за националния отбор, не е времето за протести. Трябва да прегърбим всякакви различия и да се обединим около каузата за националния отбор“, каза Мюмюн.

"За нас ще е удоволствие и чест да приемем националите на България и този мач да се състои на нашия стадион, който отговаря на всички изисквания, за да се проведе среща от този ранг. Мисля, че ще се справим с организацията, всичко ще е на ниво. Ще се радваме да приемем футболистите на националния отбор, както и на Унгария“, допълни той.

Мачът между България и Унгария е насрочен за 16 ноември от 19:00 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
0
 
! Отговори
Шарлатанин преди 6 месеца
Шоуто на Голямата перука!
75
1
 
1
 
! Отговори
toti преди 6 месеца
ДАНО УФА ,НЕ ПРИЕМЕ ТЕЗИ ЧУЧУЛА ЗА СЕРИОЗНО И НАЛОЖИ СЛУЖЕБНО И ЗА УНГАРИЯ И СЪРБИЯ !! ДА ИЗВАДИ БЪЛГАРИЯ ОТ ВСИЧКИ КВАЛИФИКАЦИИ,ДОКАТО ТЕЗИ ГРОБОКОПАЧИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ НЕ ИДАТ В ЗАТВОРА И СМЕНИ ЦЯЛОТО РЪКОВОДСТВО !!!
74
0
 
3
 
! Отговори
Хахаха преди 6 месеца
Представям си, как три хидроплана се приводняват във водите на яз. Кърджали. След като акостират между понтоните на ресторант "Моби Дик" и кораб- ресторант "Емона" от тях слизат маджарите. товарят ги на автобуси и през с. Енчец и модерния ромски квартал пристигат пред Хотел "Кърджали".
73
0
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Ако падне метеорит 3 неща ще си останат по старо му: Лили Иванова ще прави всяка година прощален концерт, Нинова ще е начело на БСП и Перукан ще е шеф на БФС. Тоя ще трябва заедно със стола и бъчвата да го извлачат от БФС!
72
0
 
1
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Накрая май дори поляната до която се събира тор ще отговаря на стандартите само и само мач да има,че перуката да има субсидия с която да се докарва до алкохолен делириум и да се прави мармалад. Тоя за една бутилка в готов на всичко! Как още никой не му е предложил каса бира ако подаде оставка и се махне от БФС, на бас, че на секундата е съгласен, само да има с какво да се накраси!
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А,че що там? Можеше направо в Бурса!
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 71София си падат малко украинци, веят украинското знаме на..))))А, в Кръджали си падат МНОГО турци, веят турското знаме.
69
0
 
5
 
! Отговори
Магелан преди 6 месеца
Шок и ужас.Това беше последния пирон в ковчега на футболната Мафия начело с Перуки Тути Капи Алкохолизмо и компания.И нагли мафиотски футболни лейтенанти Гонзо,Лечков,Костадинов и всички некъдърници и крадци.Въпрос на време е да бъдат да бъдат изметени от Бербатов и Стилян Петров и да бъдат вкарани в Кафеза.
68
0
 
4
 
! Отговори
Дедо преди 6 месеца
Нали единия от Изпълкома на БФС е кадър на ДПС. Ударил е едно рамо ,за Кърджали.
67
4
 
2
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 6 месеца
Няма значение къде ще се играе. Кърджали си е точно толкова български град, колкото и София, може би и повече, тъй като в София си падат малко украинци, веят украинското знаме на общината отгоре. Така че кърджалии реално са по големи българи от софиянци ако гледаме фактите кой какви знамена вее.
66
1
 
3
 
! Отговори
Чобан Ходжа PhD преди 6 месеца
Казах ли ви аз че ще пусна мойто стадо офце да опасе терена. Унгарците ще отидат в Диарбекир скапани и там ще ги чакат бг лъвовете отпочинали и озлобени
65
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Унгарците са в пълното си право да се откажат от този маймунарник. Нека да протестират пред УЕФА, ФИФА, ФОФА, и където се сетят. Това е гавра.
64
0
 
3
 
! Отговори
европейски популис преди 6 месеца
Уефа са разбрали че сме на хапчета мож емача да се играе на стадиона в долно кунаре
63
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Ще направят клопка. Мачът ще се играе с пияна нестандартна топка.
62
0
 
2
 
! Отговори
Добре че преди 6 месеца
е Министър Председателят - Пеевски - без него нищо в България - не може да стане!
61
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Предлагам да не казват до последния момент в кой град ще е, даже нека пратят фалшиви автобуси на отборите, за да заблудят феновете. Нека не показваме народната любов пред европейците.
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Остава некой фен малко преди мача да излъже, че има бомба и мача да не се играе. Нищо не сигурно до последният съдийски сигнал.
59
2
 
7
 
! Отговори
Хахаха преди 6 месеца
Най пропадналата държава България удари дъното!!
58
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сега остава ДПС да каже, че не може да се играе в Кърджали, защото баш на 16ти има извънреден Кубан Байрам на стадиона.
57
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Самото название кърджали е срам за бг град, защото кърджалийте са били по - жестоки и от еничарите. Типично турско айдушко название.След като Пловдив изпрати на майната Перукан, той пък изпраща феновете на кърджалийте.