Севиля обърна Ман Юнайтед и е на финал в Лига Европа

Резерва и вратар донесоха победата с 2:1
17 авг 2020 07:32, Елка Василева
6
Севиля обърна Ман Юнайтед и е на финал в Лига Европа
Снимка: БГНЕС

Севиля отново е на финал в Лига Европа, след обърна Манчестър Юнайтед с 2:1 на стадиона в Кьолн и спечели полуфиналната битка.

Андалусийци изостанаха рано, след като Бруно Фернандеш вкара от дузпа, но успяха да изравнят в средата на първото полувреме след хубава атака.

Ключови бяха минутите веднага след почивката, в които предимството на английския тим бе огромно, но вратарят Ясин Буну направи серия спасявания, за да запази равенството.

Така се стигна до 78-ата минута, когато резервата Лук де Йонг отбеляза победния гол и по този начин хората на Юлен Лопетеги чакат победителя от сблъсъка Интер – Шахтьор.

Подробности за мача четете на Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от Норвежец Оле стана нЕвежец. толкова грешна тактика. абе от илядо км се вижда че нищо не се получава когато при 11-те шпанели пратиш в наказателното поле още 10 манути. Голът на шпаните бе уникално класически, перфекнто изработен и случайно но точно вкаран където трябва. във вратата на манутите! За жалост подаването дойде от към левия защитник на мунутите, момчето игра с душа, сърце и глава. Най-отдаден бе на терена. с тоя скъп *** дегея нищо не се получава. одъртя и се полакоми. Фернанде
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Юнайтед с поредния провален сезон.Един Бруно фернадеш и Рашфорд.Изгубиха всички важни мачове за купите.Само лудия късмет ги прати в ШЛ където ще отпаднат ,а дано от Севиля.За Севиля суперлативите са малко.Отбор мечта и като игра и като отношение.Повече такива отбори и футболът може и да бъде спасен от залез.
2
8
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
Юнайтед ги сгърчиха, но не вкарваш ли голове ти вкарват! Къде с късмет, къде вратаря спаси или нападателите на юнайтед не вкарваха, но Севиля се промъкнаха. Сега отиват на баварците, а онези са машини!
1
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво, мъже. Не като балерините от Барбилона, дето им обърнаха хастара, напълниха ги като пернато на американски празник, пориха ги като никулденски шаран.. Отнесоха повече секс от любовница на Минко 47-годишния ерген...