Slipknot в Берлин вместо в България

Новината потвърди и официалната страница на бандата
Обновена: 10 юни 2011 07:53 | 9 юни 2011 21:08,
70
Slipknot в Берлин вместо в България
Снимка: Mp3.bg

Една от бандите, която трябваше да забие на второто у нас издание на Sonisphere 2011 на 21 юни - Slipknot, обяви на същата дата концерт в Берлин.

Той е рекламиран като ексклузивно шоу в Columbiahalle, като вече се продават билети и се разпространяват рекламни материали.

На официалната страница на бандата вече потвърдиха, че ще пеят в Берлин.

Там пише: "За съжаление промоутърите на Sonisphere България решиха да отменят шоуто".

Засега в официалните сайтове на Iron Maiden, Mastodon и Apocalyptica няма и ред за отмяна на участията им в България, докато на Alice Cooper датата 21 юни въобще не присъства в официалното му тур разписание.

Mp3.bg се свърза с организаторите, които отказаха коментар на този етап. Те ще излязат с официално становище утре или най-късно вдругиден.

Още музикални новини

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Slipknot
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
9
 
! Отговори
Говедарин преди 13 години
Тоя Петър ПетроФФФ само да провали и Мейдън... Ем ше го бия, Ем ше го клатя, дорде му не пусне патката врЕла вОда!БоклукЯзе като разбрах, че Мейдън и Слипнот ше идат си удрИх гъзо у тавана от кеф, билет купих на втория ден
68
0
 
9
 
! Отговори
ss преди 13 години
Сонисфиър ще има, ама догодина, вече е предложена по-добра локация за феста, а именно нива близко до Подгумер, цените също ще бъдат актуализирани- кръгло 300лв.Промоутърите се надяват да проявите разбиране.
67
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
еееех искам Мейдън и Алис Купър, за другите не ми дреме, ама като няма да има фестивал ми остава да се утеша с Уайтснейк и Джудас
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
много слухове станаха, че изобщо няма да го има сонисфер в бг, билетите се продавали много зле, заради цените
65
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А след като организаторите са им скроили такъв номер Slipknot надали вече дори и ще помислят за концерт в България...Все пак това не са пайнерките, а световно известна група
64
0
 
6
 
! Отговори
ZAX преди 13 години
Ако JUDAS ги местят в София със сигурност съм там.Абе това с хиподрума в Банкя да не е по идея на Боко? :)
63
0
 
15
 
! Отговори
Asmodey преди 13 години
Господа, госпожи и госпожици от "Balkan Entertainment", започнете да си вдигате телефоните, които сте обявили за връзка! Искам си 150-те кинта, които дадох за фен-зоната на фестивала Sonisphere! И да Ви съобщя, че никога повече няма да отида на нещо, което Вие организирате!
62
0
 
3
 
! Отговори
ROCK преди 13 години
И да не е на Армията (макар, че е най-добрият вариант), може и на Герена да е, може и на Академик да е. Но не - защо концертите да не са в работен ден и извън града... Judas Priest не са Iron Maiden, но ще бъде петък, ще си бъде в Борисовата... За такива концерти мястото е много важно и това организаторите вече се убедиха и сами!
61
0
 
3
 
! Отговори
;) преди 13 години
Не знаех, че София Рокс ще го местят на армията, но това е един прекрасен вариант за концерти! Няма да затварят половината център, защото стадиона е навътре в борисовата градина. Стадиона е в центъра и в парка, далеч от повечето жилищни сгради. Варианта е идеален. Трябва да проверя и ако е истина ще отида ;)))
60
0
 
5
 
! Отговори
Muscarin преди 13 години
То за това май СОФИА РОКС го местят от Хиподрума,на Българска армия
59
0
 
22
 
! Отговори
Иван преди 13 години
- издъниха се с оакания хиподрум- издъниха са да е само 1 ден- издъниха се да струва майка си и баща си- издъниха се със Слипнот, които бяха основни тъй като не са идвали в БГ.Sonisphere 2011 = BIG FAIL :)
58
1
 
10
 
! Отговори
СПОНДЖБОБ преди 13 години
Слава Богу!!! Няма за какво да се ядосвам, че няма да го посетя! Другите са ясни...Тази година голям провал и ще бъде супер слабо посещението...И все пак много бира и куфеене на феновете, които ще го посетят! :)(ROCK)
57
0
 
5
 
! Отговори
Брус преди 13 години
кинти сгънаха от биг фоур,време е за пародия.Ако беше самостоятеле Мейдън щях да отида,ама сега не!!!
56
0
 
7
 
! Отговори
Muscarin преди 13 години
На 19-ти са в Истанбул,така че къв е проблема,ето го къде е !
55
0
 
9
 
! Отговори
ZAX преди 13 години
Следващият път може и на ливадата на някое пернишко село да направят концертите. Големи *** са организаторите!
54
0
 
6
 
! Отговори
... преди 13 години
То е ясно какво е станало - няма такъв голям интерес към ливадата в Банкя, няма толкова продадени билети, колкото се очакваше и Сонисфинктер България няма да могат да си покрият разходите за групите. Така е, като се правиш на интересен и не ти се плаща наем за националния стадион...
53
1
 
10
 
! Отговори
до 37 преди 13 години
Хей, "разбирач", спокойно с определенията към Мейдън, че леко неподготвен звучиш. Ходи си направи една клизма, белким ти се проясни малко мозъчето =))За Слипнот - лоша новина, сонисфиъра май е на път да се превърне в сонисфинктер. Ако и с другите изпълнители се омажат нещата... кофтаж.
52
2
 
9
 
! Отговори
GunMan преди 13 години
50, ти си неизвестен. След подобно изказване за една от малкото сравнително нови стойностни групи те съветвам да излезеш на улицата и да фраснеш една глава на първия възможен стълб - ще ти поолекне.
51
1
 
9
 
! Отговори
До 20 и 29 преди 13 години
До 20: Има Мейдън фенове тук. Въпросът е принципен: харесвам Stone Sour, на Slipknot харесвам няколко песни. Миналата година билетът за 2 дни беше 89 лв. с големи имена и с добра локация. Тази година не стига, че ще е на ****ната си, но вчера като си купих билет, само за Judas и Whitesnake беше 69 лв. А сега като отпада и една от групите е още по-тъпо. До 29: Че хеви метълът е стил в рок музиката - така е, но AC/DC свирят хард рок все пак ...
50
16
 
5
 
! Отговори
Varg преди 13 години
Пак боклучави групи ще свирят дъртите пенсионери maiden цигуларите apocalyptica и някакви си неизвестни mastodon