Slipknot в Берлин вместо в България

Новината потвърди и официалната страница на бандата
Обновена: 10 юни 2011 07:53 | 9 юни 2011 21:08,
70
Slipknot в Берлин вместо в България
Снимка: Mp3.bg

Една от бандите, която трябваше да забие на второто у нас издание на Sonisphere 2011 на 21 юни - Slipknot, обяви на същата дата концерт в Берлин.

Той е рекламиран като ексклузивно шоу в Columbiahalle, като вече се продават билети и се разпространяват рекламни материали.

На официалната страница на бандата вече потвърдиха, че ще пеят в Берлин.

Там пише: "За съжаление промоутърите на Sonisphere България решиха да отменят шоуто".

Засега в официалните сайтове на Iron Maiden, Mastodon и Apocalyptica няма и ред за отмяна на участията им в България, докато на Alice Cooper датата 21 юни въобще не присъства в официалното му тур разписание.

Mp3.bg се свърза с организаторите, които отказаха коментар на този етап. Те ще излязат с официално становище утре или най-късно вдругиден.

Още музикални новини

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още по темата: Slipknot
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
25
 
! Отговори
rock-n-rollah преди 13 години
явно българските фенове не са се класирали с необходимата бройка билети и за това промоутъри/мениджъри и секви такива са решили да ги пратят в Германия, където със сигурност продажбите на билети ще са повече...
8
2
 
17
 
! Отговори
c0ldblooded преди 13 години
тъц тъц..искаме обаче 150лв за билет...
7
26
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Някой хора май бъркат стойностна с популярна група - мейдън имат маса албуми между които няма грам разлика, слипнот имат няколко и всичките са различни, и малко дете може да си направи сметката коя група е стойностна и коя върти едни и същи протрити шлагери деситилетия наред.Болшинството хора на този концерт отиват заради слипнот, мейдън сме ги гледали вече, поредното насиране на нашите мили родни организатори, честито на тия дето се набутаха за билет...
6
3
 
25
 
! Отговори
Kristian преди 13 години
Аз лично на тоя концерт заради Slipknot и Apocalyptica щях да отида понеже... .всичките групи съм ги слушал вече.... а миналата година Stone Sour (Corey Tailor) направи мазало....Много жалка и добре че найстина си купувам билетите в последния момент.
5
14
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И по-добре, че няма да ходиш - такива мрънкала като теб развалят хубавите събития. То не, че билета не е скъп де, ама да кажеш, че Maiden не са стойностна група... или Mastodon. Айде стига.
4
3
 
33
 
! Отговори
Raven преди 13 години
това ако е истина ще бъде просто невероятна излагация..,миналата година беше страхотно,а тази май може да се получи едно голямо АКО....
3
48
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
голям праз кви са тея смешници бре да се махат.
2
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За пореден път се убеждавам, че постъпвам правилно, купувайки си билет в за концерт в Бг в последния момент. Макар да е с 5-10 лв по-скъп.
1
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
супер тъпо. освен апокалиптика друга стойностна група не остана. май няма да се ходи на това мероприятие.