Linkin Park се събират 7 години след смъртта на Честър

Бандата има нова вокалистка и барабанист
Обновена: 6 сеп 2024 07:53 | 6 сеп 2024 07:51, Александър Попов
13
Linkin Park се събират 7 години след смъртта на Честър
Честър ще бъде заменен от Емили. Снимка: БГНЕС/ЕРА

Linkin Park се събра в нов състав след смъртта на вокалиста Честър Бенингтън през 2017 г. Новата вокалистка е 38-годишната Емили Армстронг от гръндж групата Dead Sara.

На 5 септември Linkin Park представиха новото парче „The Emptiness Machine“ с нейно участие по време на предаване в YouTube. Песента ще бъде водещ сингъл от новия албум „From Zero“, който ще бъде пуснат на пазара на 15 ноември. След това групата ще се отправи на световно турне.

Новият състав включва оригиналните членове Майк Шинода (втори вокал, клавири, автор на текстове), Брад Делсън (китара), Дейв Фарел (бас китара) и Джо Хан (диджей) и новите членове Емили Армстронг (първи вокал) и Колин Бритън (на барабаните).

„Колкото повече работихме с Емили и Колин, толкова повече се радвахме на талантите им от световна класа, на компанията им и на това, което създадохме“, каза Майк Шинода за новите членове.

Говорейки за новия албум „From Zero“, Майк Шинода припомни, че преди Linkin Park първото име на групата е било Xero. „Заглавието на този албум препраща както към това скромно начало, така и към пътуването, което предприемаме сега. По отношение на звученето и емоциите става дума за минало, настояще и бъдеще“, каза музикантът.

След издаването на първия си албум „Hybrid Theory“ през октомври 2000 г. Linkin Park записват още шест албума („Meteora“, „Minutes to Midnight“, „A Thousand Suns“, „Living Things“, „The Hunting Party“, „One More Light“) и печелят множество музикални награди. Всичките седем албума са записани с вокалиста Честър Бенингтън, който се самоубива на 20 юли 2017 г. След това групата спира да изнася концерти и да записва нов материал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още по темата: Linkin ParkЧестър Бенингтън
Още от Рок
Кой спечели покани за Editors в играта Бъди LIVE с Dnes.bg?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
2
 
! Отговори
До номер 4 преди 1 седмица
Вече не помня от колко години съм фенка, а не съм наркоманка. На 41 години съм, а дори цигари не пуша и никога не съм. Правете разлика. Феновете на Linkin Park са високо интелигентни.
9
0
 
2
 
! Отговори
Фен преди 1 седмица
Честър не се е самоубил, убиха го защото е бил готов да свидетелства за педофили заемащи високи позиции в обществото.
8
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Без да съм мед.лица или по какъвто и начин квалифициран - според мен депресията е състояние на мозъка породено вероятно от химична реакция. Тя от своя страна може да е външно подбудена от многото алкохол и дрога, а може и да е вътрешна - стрес, несигурност. *** пример - изпиването на 1гр витамин Ц определено ми влияе ободряващо и антидепресивно. Не случайно има лекарства с документирано странично действие - самоубийствени мисли. За мен чувствата са просто химия.
7
3
 
4
 
! Отговори
Мега преди 1 седмица
Баце, това е мега! Линкин са мега!
6
0
 
6
 
! Отговори
nimportequi преди 1 седмица
Не е оставил предсмъртно писмо, което е подозрително при положение, че има 6 деца дори няма да им каже сбогом?
5
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До 3Краставичар без краставици - Честър го самоубиха, ама се иска малко повече от 5минути търсене на информацив и то не у фейсбукито. Джон Подеста - Опра Унфри - Харви Уайнщайн и организациите им за "Спаси Хайти" са добро начало ако се интересуваш защо този човек така внезапно остави 6 деца и щастливо семейство. Можеш да прочетеш и за Chris Cornel - двамата бяха добри приятели с обща кауза....и двамата се самоубиха през 2017та, какво съвпадение.
4
7
 
4
 
! Отговори
ПП ДБ преди 1 седмица
Мязат ми на наркомани и после феновете подражават на тях
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Единици са онези, които могат да понесат теглото на славата. Не малко известни сами сложиха край на живота си или съзнателно го съкратиха съществено. Славата тежи, много тежи. Човек се опиянява, започва да злоупотребява с медикаменти, алкохол,забранени субстанции,необуздан sex. Всички очи са вперени в него. Жълтата преса халюцинира повече от първа генерация изкуствен интелект. Телефоните не спират да звънят, социалните мрежи се задръстват. Продължителността на живота се скъсява значително.
2
2
 
18
 
! Отговори
Теодоро преди 1 седмица
Поредния уникално селски коментар..
1
33
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Поредните наркоман-алкохоляги свършили денгите за борящник и бяло.