Рецептата Dnes: Чоризо с гъби и подправки

Вкусно хапване
21 сеп 2024 10:39, Михаела Лазарова
16
Рецептата Dnes: Чоризо с гъби и подправки
Снимка: Istock

Продукти:

  • 400 г чоризо
  • 300 г кафяви или бели печурки, може и микс
  • ½ ч.л. нарязан пресен розмарин – по желание
  • 1 с. л. пресни листа от мащерка - наситнени

Приготвяне:

  • Нарежете чоризото на филийки.
  • Загрейте дълбок тиган и го сложете.
  • Гответе, като бъркате от време на време.
  • Гъбите се нарязват на фини резени.
  • Добавят се към чоризото.
  • Добавете подправките и разбъркайте.
  • Гответе докато саламът стане златистокафяв, а гъбите се сотират.
  • Сервирайте и се насладете на това вкусно хапване.

По идея от tasty.com

Още рецепти може да намерите в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: рецептигъбичоризо
Още от Бизнес
Сушата в Бразилия и Виетнам вдига цената на кафето
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
0
 
! Отговори
Анонимна преди 39 минути
А аз мислех да хапна свински уши в ***, за да си набавя колаген. :))
14
1
 
1
 
! Отговори
Фед Красивия преди 56 минути
Кога ще има рецепта за Горнооряховски Суджук?
13
1
 
1
 
! Отговори
ЧориСо! преди 1 час
В испанския език или както е оригинално КАСТИЛИСКИ з няма!!!
12
0
 
2
 
! Отговори
Анна преди 2 часа
Ако е оригинално "чирозо"е вкусен салам.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анна преди 2 часа
До Анонимен 1 Защото е испанска марка.
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Как може да си цапате тигана с такава мpъсотия и след това тая мpъсотия да я ядете?
9
3
 
4
 
! Отговори
:/ преди 2 часа
Ужасна мазнотия. Погледнах снимката и ми се отяде месо за месец напред.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Става дума за думата "***" или "***"
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Нещо
6
2
 
3
 
! Отговори
хахахха преди 2 часа
"Нарежете чоризото на филийки". Как се реже салам на филийки бе... хахаха
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
ТакиваНЕЩА не ям! Продавачите на такъв салам сами да си го ядат! Понеже думата ..........."н е щ а" е забранена повече да се използва и не можеш да напишеш "Такива неща не ям - ТакиваНЕЩА не ям" може да си го натикате в .... оная работа тоя салам заедно с рецептата!
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
До Анонимен 1 - Според мен, защото повечето днес не знаят, какво е бабек.
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Първо си нарежете всичко и тогава пускайте тигана. Пуснете гъбите в отделен тиган, на слаб огън за няколко минути, да си пуснат водичката. В друг тиган, на среден огърн, сложете мнооого малък слой олио, сложете шайбите с чижрижото и запечете за около 30-60 секунди, като върите, докато почне да има лек. загар. Добавете малко маслко, като не го смествате веднага с чиризото, ами добавята подправките, да се напоят с маслото и тогава объкватае. Смесете с гъбите, без водата.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
Такива *** не ям! Продавачите на такъв салам сами да си го ядат!
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
И защо на бабека му викаве чирозо...Ееех умрели българино, що се срамиш да се наречеш българин