Петков: Доган има огромен грях към държавата

Той отказа да назове име за равно отдалечен премиер
13 окт 2024 21:00, Нели Христова
113
Петков: Доган има огромен грях към държавата
Снимка: БГНЕС

Кмпромис с корупцията не правим. Там, където се усъмнихме, веднага се разделихме с хората. Не разбрахме защо Гвоздейков остана в служебното правителство. Не знам дали е заради корупция. В момента, в който той взе това решение, се разделихме на секундата. Това каза съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред NOVA.

"В името на това да има управление не сме готови да загубим още. В името на това България да върви напред, по начина, по който ние вярваме – да“, посочи той. И допълни, че "няма никакъв шанс" от ПП-ДБ да бъдат в управление с Делян Пеевски.

"Доган има огромен грях към държавата. Това, че имаме Пеевски днес, е защото сме имали Доган преди“, каза още съпредседателят на ПП-ДБ.

Той беше категоричен, че равно отдалечен премиер е единствената възможност за управление след предстоящите избори. И подчерта, че не държат той да бъде предложен от ПП-ДБ, но трябва да са сигурни, че не може да бъде купен. Петков отказа да назове имена.

Той заяви, че не е нормално в една държава човек да има два имунитета – за депутат и за кандидат за депутат.

Съпредседателят на ПП-ДБ каза, че през последните три години са увеличили средната работна заплата с над 50%, пенсиите с над 100%, икономиката ни се развива по-бързо от много от европейските страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от Избори 2024
Радев: Нека като обеца на ухото виси споменът за "сглобката"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 дни
Къф е тоя петков?
102
0
 
2
 
! Отговори
Киро тъпото преди 4 дни
Дава оценки! Киро, кажи нещо за боевете на Шипка? Абе, не под храста шипка, а на връх Шипка! Да те е у таратуткака! Я покажи Арвардската диплома!
101
1
 
4
 
! Отговори
бг преди 4 дни
Керванът си лае Доганът си върви
100
0
 
3
 
! Отговори
емо преди 4 дни
хубаво говори, но направиха сглобка с герб, като по този начин ги легитимираха. и понеже влезе в политиката с лъжа, не е сигурно, че след новите избори няма да направят отново сглобка - ще кажат, че националния интерес го изисква или нещо подобно. така че и герб, и пп-дб са двете страни на една и съща монета.
99
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До МайораE това може да се очаква от лъжеца Киро-този,който ни ограби и съсипа всичко,до което се докосна !! НАГЪЛ ЛЪЖЕЦ !!!
98
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
100% проС
97
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Някои имат грехове, други са прости нагли престъпници. Шарен политически свят.
96
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
100 Процента прав!!!
95
5
 
10
 
! Отговори
Вили Стоянова преди 4 дни
Може да не харесвате Кирил Петков, но това, което казва за Доган и Пеевски е самата истина. Единият е продукт на другия, с корупцията, схемите от обръчи и пуснати пипала навсякъде в държавата.
94
4
 
15
 
! Отговори
Майора преди 4 дни
Когато фактите говорят и Боговете мълчат , но не просто Киро и Кокорчо!Какво увеличение на заплати и пенсии след като е постигнато с нови заеми , дупка в бюджета на НИИ от 10 млд лв и подарени а Путин и Русия близо 6 млд долара от дерогацията! А като прибавим искането за овладяване службите и цялата власт в страната , разбираме що за хора са!
93
4
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 4 дни
До Непоклатим 91И защо ще гласуваш за ПП? За да ни управляват пак един kypваp и един пасивен пeдepact ли? Говори се много, че само Асен е откраднал 1 милиард. Но дори това не е най-страшното. Страшното е, че с политиката им на раздаване на пари помпят инфлацията. Виждаш как всичко се увеличава пред очите ни. Борели се с корупцията... А пуделът с пачка в устата му? Външната им политика - навеждане и блюдолизничество пред силните на деня. От техните глупости македонците ни се качиха на главата.
92
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Радев ни натресе тия международни измамници и вече няма оттърваване от тях. Кой гласува за тях, не знам или пак ще влязат с ала, бала. Потрес!
91
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
До 92може да гласуваш и за Василев крадеца на милиарди ,избора е твой,)
90
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Киро кристала беше в нова и отново се хвалеше и бълваше лъжи,пожелаваме ти 3%на изборите крадци
89
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Ало не е сащ ,тоз *** никои нема да го знае .
88
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
покъртително за това магаре напират да гласуват, единственото което прави е диверсии срещу българската икономика, и финансова система с цел унищожение пълно. по заповед отвън. магарето си няма собствен орган за мислене.
87
17
 
6
 
! Отговори
ВРЕМЕ Е преди 4 дни
Време ни е за Промяната! Пак ще гласувам за ППДБ, но този път с преференция за Ивайло Мирчев, а не за Изо Хазарта. Може и за Божидар Божанов.
86
17
 
12
 
! Отговори
Непоклатим преди 4 дни
Пак Ще Гласувам За ППДБ.
85
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Браво бе в тази нашата държава само бавноразвиващи живеем та еи такива тарикати се правят на мега наивни малеееее хора за нас дъно няма ли или найстина сме яко бавнозагряваши.
84
5
 
7
 
! Отговори
Спешно изселване преди 4 дни
На населението различно от православните християни.

Спонсорирани публикации