Петков: Доган има огромен грях към държавата

Той отказа да назове име за равно отдалечен премиер
13 окт 2024 21:00, Нели Христова
113
Петков: Доган има огромен грях към държавата
Снимка: БГНЕС

Кмпромис с корупцията не правим. Там, където се усъмнихме, веднага се разделихме с хората. Не разбрахме защо Гвоздейков остана в служебното правителство. Не знам дали е заради корупция. В момента, в който той взе това решение, се разделихме на секундата. Това каза съпредседателят на ПП-ДБ Кирил Петков пред NOVA.

"В името на това да има управление не сме готови да загубим още. В името на това България да върви напред, по начина, по който ние вярваме – да“, посочи той. И допълни, че "няма никакъв шанс" от ПП-ДБ да бъдат в управление с Делян Пеевски.

"Доган има огромен грях към държавата. Това, че имаме Пеевски днес, е защото сме имали Доган преди“, каза още съпредседателят на ПП-ДБ.

Той беше категоричен, че равно отдалечен премиер е единствената възможност за управление след предстоящите избори. И подчерта, че не държат той да бъде предложен от ПП-ДБ, но трябва да са сигурни, че не може да бъде купен. Петков отказа да назове имена.

Той заяви, че не е нормално в една държава човек да има два имунитета – за депутат и за кандидат за депутат.

Съпредседателят на ПП-ДБ каза, че през последните три години са увеличили средната работна заплата с над 50%, пенсиите с над 100%, икономиката ни се развива по-бързо от много от европейските страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от Избори 2024
Радев: Нека като обеца на ухото виси споменът за "сглобката"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
И ти имаш. Че излъга сумати народ да те направят първи и след това им се подигра в очите. После се сдуши с Боко. Вън!
2
1
 
2
 
! Отговори
Войводата преди 5 дни
1. ЗА НЕЯ. 2. САЩ воюват с мен от 10 г. Аз знам, че са бандити. Някои зарадни служби воюват дори по отдавна НО никога не са нарушавали така законите, както цру. 3. Колко по бързо ги изхвърлим толкова по скоро ще живеем нормално
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Само Доган ли? И ти Киро имаш, и още много от колегите ти. Негласуването не е случайно.

Спонсорирани публикации