Бойко в свой стил: Дойде нов Ковид, а ние план още нямаме

Рядко глупави сме, каза още Борисов
Обновена: 11 окт 2024 13:56 | 11 окт 2024 13:53, Инна Ангелова
201
Бойко в свой стил: Дойде нов Ковид, а ние план още нямаме
Снимка: БГНЕС

Бойко Борисов сподели, че икономиката ни дванадесети месец върви надолу. “Това, което мога да обещая е, че ще положа всички усилия и ще направя компромиси, за да направим правителство”, каза лидерът на ГЕРБ по време на среща с партийния актив в Русе.

"С тези четири години популизъм, като корабът без котви по Дунав вървим. Тук е голяма вина на ГЕРБ, а и моя лична, че партията не остана като котва. Държава от Африка сме направили, ТИР, ТИР гледам тук, не ви ли е срам?!? Четири години, откакто сме си тръгнали, сега решихте, че трябва да показвате, че правите по нещо по магистралата преди изборите оставих 12 милиарда”, продължи Борисов.

Като потенциален проблем номер едно той определи засилващия се мигрантски натиск, но и приемането на България в сухопътен Шенген, за което Австрия все още ни спира.

"За нелегалната миграция предстои голям проблем, ако не сме ние и го решим. Темата Шенген, не че не е важна, не че няма да се борим, но и днес да ни приемат, на границата с Германия няма Шенген, на границата с Австрия няма Шенген и там пак ще ви спрат. Да, когато никой не искаше да говори с Ердоган, аз направих среща във Варна и дойдоха всички от Европа и решихме, че ще се плати и ще стоят в Турция. Това е моя и наша заслуга, че спряхме мигрантите", акцентира Борисов, като припомни събитията.

"Рядко глупави сме - и лидерите на ПП-ДБ, и на ДПС, и ние. Тук споменавам аз, другите не можеш да ги преброиш колко са. Те казват, равно отдалечени, какво значи това. Вместо да излизаме да говорим какво успяхме да свършим заедно, цялата редица тук излиза и говори срещу ПП-ДБ, без да им споменава имената. А всъщност не са много вариантите”, каза Борисов.

Лидерът на ГЕРБ подчерта, че по негово време еврофондовете са се усвоявали на 99,3-99,7. Днес един План за възстановяване и развитие не може да бъде направен като хората и България е на път да изпусне средствата по него. “Дойде нов Ковид, а ние план още не сме дали“, подчерта още Борисов.

На русенци Бойко Борисов припомни постната пица на Дянков, за която толкова са му се подигравали на времето, но и това, че след затягането на коланите за година е оставил държавата пак метафорично - с "мазнинка".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от Избори 2024
Нейкова, ЦИК: Дефектни машини няма да се използват на вота
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
9
 
2
 
! Отговори
Вали дъЖ преди 1 седмица
А Бойко беше мъЖ
157
5
 
13
 
! Отговори
Герб си отива? преди 1 седмица
Отива ли си ГЕРБ?
156
2
 
8
 
! Отговори
Деляндор Дали преди 1 седмица
Творецът Делян подготвя финалният си шедьовър. КТБ и ДПС ще ни се сторят като детска картинка в сравнение с шедьовъра "Закриването на ГЕРБ", картина която ще бъде нарисувана през недалечната 2025-та година.
155
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ей тоз човек от маймуни на хора ни направи или от хора на маймуни ни направи. И аз вече не знам, няма такова животно като България.
154
3
 
9
 
! Отговори
Петъчни мисли преди 1 седмица
Делян Пеевски вече взима властта в България и Борисов си мисли, че е на сигурно, като му слугува. Подлизуркото Борисов си мисли, че още живее през 90-те години и това да си послушко ще му донесе позитиви. За съжаление остарялото му мислене го поставя на дузпата и е само въпрос на време господин Пеевски да го изстреля към вратата за радост на цялата евроатлантическа евро-фен-маса. А тя в България, противно на очакванията не е малка, защото българите масово забогатяха в Европейския Съюз.
153
3
 
14
 
! Отговори
Мата Хари преди 1 седмица
Толуп,нищо повече.Шкафччета,пачки и кюлчета.
152
1
 
9
 
! Отговори
Борисов, внимавай преди 1 седмица
Делян Калигула изигра доста по-близки до него, като шефа на КТБ и шефа на ДПС и намирисва, че ти ще си следващия - дори да му игpaeш по мелодията. Калигула иска всичко само за себе си. И момчето вече си го взима....
151
2
 
6
 
! Отговори
Кифладжия без Кифли преди 1 седмица
Борисов беше мъж за пример! Цяла България го уважаваше, но одъpтя и завалията вече се излага като политик без политики. Какви ги разправя?! Та той не може да вземе властта никога повече. От политик, който имаше патерици, вече самия той е патерица.
150
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Твоите" планове " са ясни като бял ден! " Властта", която Ти се Изплъзва вече Мноооого пъти!-:) Другарю Борисов,времето ти като " дерибей" с " жичката" Приключи! Какво се напъваш Още бре???! Ако Не " спечелиш" изборите с 51%, което Няма как да се случи,за Пореден 6 ПЪТ,ОПОЗИЦИЯТА,ПАК НЯМА ДА ТЕ ДОПУСНЕ до Реалната ВЛАСТ!!!-:) Знаеш ти,ама се правиш на Улав! Така ти отърва в момента!! ГЕРБ Приключи с Голямата Власт! Вече само " участвате" в " изборите"!!!-:)
149
1
 
6
 
! Отговори
Само ГЕРБ! преди 1 седмица
Аз вярвам само на Бa6yня от Банкя, че ще свърши "работа, работа" и ще донесе "стабилност" в шкафчето.
148
1
 
10
 
! Отговори
booooring.... преди 1 седмица
Лидера на ОПГ ГРАБ с поредна доза хуморески.
147
1
 
7
 
! Отговори
Грабвай Пуканките! преди 1 седмица
Момчето ще пожертва ГЕРБ. Скоро.
146
1
 
9
 
! Отговори
БЕЗПОЛЕЗЕН БОРИСОВ преди 1 седмица
Разбирам защо борисов се "бъзикa" по този начин. Вече е безполезен за България. Сам го знае. От първа политическа сила, вече е патерица на Пеевски. ГЕРБ няма да управлява никога повече. Часовника бавно отброява минутите, след които ГЕРБ ще стане ненужен на Пеевски. Накрая Момчето ще приключи и ГЕРБ. Той приключи своите, пък Боко ли няма да пожертва? Да не му е брат? ГЕРБ изгоре.
145
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ДОНОСИТЕ НА ДБ ХВАЩАТ НЕВЕЖИ УСЛУЖЛИВИ ТЕЛЕВИЗИИ САЙТОВЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ ДОНОСИТЕ
144
2
 
4
 
! Отговори
Мафията си има д-ва преди 1 седмица
Премиерчето на мафията. Недосегаемия. Някой ден ще има филми за него - Narcos Bulgaria или нещо такова
143
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
ТОВА СА ДОНОСИ ОТ ДБ ОТ ГОДИНИ В МОМЕНТА ПРОСТО УПОТРЕБЯВАТ ЕВРОПРОКУРАТУРАТА ЗА ДА ХВАЩАТ НЕВЕЖИ ХАХАХАХАХА БЕДНИ ХОРИЦА СЕ ХВАЩАТ НА ВЪДИЦАТА НА ШАРЛАТАНИТЕ
142
3
 
8
 
! Отговори
Кой беше този? преди 1 седмица
Този много ми прилича на един, дето беше шофьор на Тодор Живков. Може и да греша.
141
3
 
7
 
! Отговори
Сик преди 1 седмица
МутраГананьо пак се напъва.Давай Спасителю,ти си нашия баща, ти си Слънцето, ти си нашия Бог.
140
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
не е възможно да направиш никакво правителство -- освен за няколко месеца в някаква "коалиция" и толкоз -- ти си престъпник и не е здравословно за никого да прави правителство с теб. никой не иска да си цапа ръцете с теб -- ще бъдеш направен нежизнеспособен, без някой да те пипа с пръст, след това политическата ти кариера ще рухне. за причината би трябвало да се досещаш, най-малко ?
139
2
 
8
 
! Отговори
Ах-ах-ах-ах шегобиец преди 1 седмица
Паднах си от смях. Народа се търкаля от хумора на този прекрасен шегаджия.... .... не ви ли е малко срам, а? Кьовеши разследва Портних, а вие тука търкате имиджа на Тиквунчо.

Спонсорирани публикации