Делян Добрев: Най-важното е да има правителство

Четвърта година сме в безвремие
24 сеп 2024 18:37, Стела Стоянова
67
Делян Добрев: Най-важното е да има правителство
Снимка БГНЕС, архив

Най-важното е след тези избори да се състави правителство. Защото вече четвърта година сме в безвремие. От това страдат гражданите, от това страдат кметовете, които не могат да реализират проектите си“, каза депутатът и водач на листата в Хасково Делян Добрев.

„ГЕРБ Хасково е единствената структура в цялата страна, която повиши резултата си на последните избори и имаме три мандата. Надяваме се да запазим този резултат и отново да имаме трима народни представители. Това е реалистичната ни цел. Вярвам, че подкрепата за ГЕРБ ще се повиши с активното включване на Иво Димов в листата и ще бъдем отново първи по резултат в страната“, коментира още Добрев. „В силната листа на ГЕРБ-СДС е и заместник-кметът на Ивайловград Светла Моллова. Имаме подкрепа от местната власт в тази кампания. Това е в интерес на хората, защото няма ли правителство, проектите по места не могат да се случат“, категоричен е Делян Добрев. И даде пример: „За четири години от европейските фондове са усвоени едва 5% от средствата. Имаме три години, в които трябва да усвоим 95%. Това е невъзможно! Още утре Томислав Дончев да стане вицепремиер и да отговаря за европейските фондове, България ще загуби милиарди евро дори и при най-доброто управление, защото тези четири години са безвъзвратно загубени. Сега трябваше да сме на 30-40% усвояване на средствата, а ние сме на 5%. Къде са тези пари?! Връщаме ги в Европа, защото няма правителство, което да стартира европейските фондове“, подчерта Делян Добрев.

За убедителна победа на ГЕРБ-СДС в Хасковски регион ще работи кметът на Димитровград Иво Димов. „Призовавам хората да гласуват, защото това безвремие трябва да бъде прекратено. Нищо не е нормално, от това което се случва в държавата! Включването на успешните кметове на ГЕРБ в листите е гаранция за изпълнение на политиките и ангажиментите, които сме поели. Знаете какво се случи със санирането?! Масово недоволство сред хората, проектите не вървят. Това трябва да бъде прекратено веднъж завинаги и единствената алтернатива е ГЕРБ. Излезте и гласувайте, за да има стабилно управление и нещата в държавата да се случат“, призова Иво Димов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от Избори 2024
Още две партии влизат в "БСП – Обединена левица"
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
5
 
! Отговори
ха-ха преди 14 часа
Ха-ха , с две нови марионетки , зад които надничат старите гербави муцуни ,работа няма да стане , другарю Добрев ( сигурен съм ,че и ти , както и менторът ти от Банкя още си пазите партийните книжки от БКП) .Значи , наруши се темпът на "усвояване" и настъпи "безвремие" - т.е. безпаричие , нали ? Кой да говори за безвремие , смях в залата !Щеше да е смешно , ако не беше тъжно .
55
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 15 часа
Важното било да има правителство сещайте се но на ГЕРБ и тръгват волтаиците да светят денонощно с ударни цени. Всеки град го напълниха с волтаици, земеделска земя също , ето за това искат пак правителство на ГЕРБ повече да усвояват.
54
0
 
10
 
! Отговори
Стоян Стелий преди 17 часа
За кого е важно, гербидж???
53
0
 
6
 
! Отговори
Самоцел преди 19 часа
Правителство на всяка цена?! Вече я плащаме. Колко ще издържи. Имахте достатъчно време да си играете на демокрация. Демокрация, която ще доведе Путин на бял кон.
52
0
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 23 часа
със старите му-цу-ни в герб няма как да стане нови избори напролет
51
8
 
4
 
! Отговори
Биляна преди 23 часа
Избори през 6 месеца си е пладнешки обир на народа по законен път .Който има акъл ще го разбере ,който няма си оставатъпак
50
3
 
8
 
! Отговори
Мария преди 23 часа
А бе вие пенявещите се ,или сте мошеници от класа или не сте нормални или сте и двете заедно С избори през 6 месеца пълним ние ,народа с нашите пари партийните каси със субсидиите по законен начин с десетки хиляди и милиони ,отделно с тлъстите им заплати Що за безумен начин на мислене е това бе?!Ами те се чувстват много добре така .Лъжат,народа не трябвало да е разделен и в същото време те ни разделят.Нямало да правят коалиция и хоп след 6 месеца пак избори и пак печалби с хиляди и милиони
49
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Няма да има правителство Успешни саботажници успешно пълнят банковите си сметки с милиони СИЕЛА ЧАСТНА ФИРМА ПРИБИРА МИЛИОНИ ОТ ДЪРЖАВАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ШАРЛАТАНИТЕ НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО ИМА МИЛИОНИ ЗА СИЕЛА ИМА СГРАДА ЗА МИЛИОНИ КУПЕНА ОТ АСЕН ВАСИЛЕВ
48
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Нима? Най-важно за всеки е да е добре, да вървят нещата. Досега като имаше правителства, какво? Най-важното в този смисъл е един ден да изберем хора за правителство, защото иези, колкото и да ги избираме, очевидно не стават.
47
18
 
3
 
! Отговори
Егати преди 1 ден
...лъжите ! ГЕРБ изобщо не са имали правителство ! Подкрепяха Шарлатаните , надявайки се на някаква ротация, но онези започнаха да окупират цялата власт и се самозабравиха! Затова и им показаха картон на изборите! И не забравяйте , ГЕРБ все още са партията , с най-голямо доверие от българският избирател! И то при избори, провеждани от Радев--Мадуро!
46
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
За Вас е най-важно да има пачки в зелено и да може да убивате както и до сега! Нали имахте правителство, но го развалихте защото не искахте справедливо законодателство! Сега какво ще искате!
45
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Тези много са долллннни! Нали имаха правителство и го развалиха! Боже, тези искат да спечелят избори със само 10% гласуващи! Мафиоти долни! Не на тези, а на последващите избори ще гласува 10% и спечелилите изборите ще имат под 50 хиляди гласоподаватели! А след това само 5 хиляди!
44
1
 
23
 
! Отговори
На хубаво е! преди 1 ден
За народа е по-добре да няма правителство, което постоянно да ни вдига таксите, цените, данъците, а то да краде и да се наслаждава на хубав живот!!
43
1
 
21
 
! Отговори
Най-важното! преди 1 ден
Най-важно е честните и можещи българи да вкарат мутрите при бай Ставри
42
1
 
18
 
! Отговори
Най-важното! преди 1 ден
Най-важно е честните и кадърни българи да се обединят и да изметат Парламента!!
41
1
 
11
 
! Отговори
Асоциация преди 1 ден
Като му обърна снимката напреки се сещам за гаджето си....
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Споко!До пожарникаря застава шофьорчето , което е кмет на Бургас!То е завършило Автото и знае как се върти кормилото на властта!Московски стипендиант !След като разкопа Бургас и загроби 21 милиона общински пари в банката на Цецо Крадецо , идва ред да закопа държавата!
39
1
 
21
 
! Отговори
Гражданин преди 1 ден
Най важното е да влезнеш в затвора до живот и да върнеш всичките стотици милиони които открадна от нас народа а цялата ти шайка от БКП ГЕРБ разстреляна до стената
38
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 ден
Най-важното е народът ни най-после да се осъзнае и да не позволи нито един от продажните ни управници от последните 35 год. да припари до властта! На крадците им трябва правителство за да се докопат до еврофондовете и да си ги усвоят за себе си! До народа ни няма да достигне и лев,всичко ще потъне в ненаситната алчна паст на политическите крадци и мафиоти! Тоя да не се фалоти с резултатите на герб в Хасково,защото хищните им пипала са обрамчили всичко и буквално са задушили града!
37
4
 
21
 
! Отговори
Левон преди 1 ден
Мистър Хасково, който назначи цялата си рода която познава и не познава на хранилка накрая добави - "Абе най-важно да сме живи и здрави...."