Гуцанов: Обединението е безалтернативен път и ключ към промяната

Нинова е затворена страница, отсече председателят на ПГ на БСП
25 сеп 2024 15:52, Гергана Попова
12
Гуцанов: Обединението е безалтернативен път и ключ към промяната
Снимка: БГНЕС

Съобразявали сме се 100%. Никога досега не е имало такова сближаване между местните структури и централното ръководство. Почти няма район от тези 31, в който от централата да не сме се съобразили. Това каза за БНР председателят на ПГ на БСП за България Борислав Гуцанов за подредбата на листите на БСП – Обединена левица за парламентарните избори.

Още по темата
"Не знам защо така излезе в публичното пространство, че е пожелано от Сергей Станишев. Видяхме какво е виждането на старозагорската партийна организация. Наталия Киселова е гражданска квота. Народното събрание има неистова нужда от опитен конституционалист", допълни още Гуцанов.

Според Гуцанов, целта е била профилът на бъдещата парламентарна група да включва специалисти от всички области.

Запитан има ли хора на Пеевски в листите Гуцанов призова тези, "които се правят на големи борци срещу г-н Пеевски да обяснят как с него управляваха и с него промениха Конституцията". Според него "малко в повече идва сега да се опитват да пришият БСП".

"Обединението е безалтернативен път и ключ към промяната в България. Винаги съм бил радетел на това обединение. За жалост, не сме успявали да стигнем до онова, което в момента се случва. Трябва да има критична точка, за да може да стане това обединение. Г-жа Нинова е затворена страница. Всеки си има вина за вътрешнопартийните крамоли, но това не можеше да продължава", заяви Гуцанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: ДПСБСПизбориГуцанов
Още от Избори 2024
Зафиров: Време е да дадем на лявомислещите алтернатива
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 минути
Гуцановците или са много тъ*п*и,или си мислят,че избирателите са такива! Събрали са се все стари "красавици"да правят ново джамбуре,ама няма как да стане! Всичките са политически дискредитирани,корумпирани лъжци и демагози! И няма защо да парадират с някакво обединение,защото това е сбирщина на празни файтони без избиратели,които отдавна не представляват никого,освен неадекватните си лидери! Събраха се с едничката цел да се докопат до властта,лапачката и далаверата,както винаги досега! Под 4%!!!
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 53 минути
Гласят се за патерица на Герб и за папкане по-евроатлантическа линия.Ще излъжат колкото излъжат и слесващиге избори под-чертата.
10
0
 
5
 
! Отговори
BMF преди 1 час
Гуци, голяма част семействата в морските градове се хранеха от моряците, които ти предаде и продаде. Ти докара корупцията в БМФ и на какво се надяваш !?
9
0
 
5
 
! Отговори
Варненец преди 1 час
Гуцан медузата ,още иска да ***! Варненското корумпе няма наяждане!
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 час
Боже, комуняките докъде я докараха, това нещо да говори от тяхно име. Това се е продало на прасетата отдавна и дори бетонираните мозъци на дядовците и бабите го разбират. Няма да минат бариерата категорично.
7
0
 
14
 
! Отговори
Варна преди 1 час
Ако махнат Медузата от листите БСП ще спечелят повече привърженици.Няма как да се забравят подвизите му - с Домусчиев и Калчев унищожиха Параходството, продаде половината град на Дънката, умишлено спира магистрлата до Варна и т.н. и т.н.
6
0
 
4
 
! Отговори
Дядката преди 2 часа
Гуцанов , а няма ли 6 % като се обединят с 1 % да вземе да стане 5 %?Дано не е така ама просто питам!
5
0
 
7
 
! Отговори
Зозо преди 2 часа
Напред с бай Гуцан!!!! 3,5% :))))))))))))))))))))))))))
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
оффф и тоя тъжния клоун само празни лозунги и до болка втръснали фрази,ама то от комунист кво друго да очакваш,то собствена мисъл няма,само заучени монолози.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 часа
ГЕРБ пак печели най-много от цялата. работа. Ще има поне още едни избори, преди Борисов да се закове за 4 години там. Точно на Радев ще му свърши президентстото и ще му е трудно, да се яви директно на праламентарни, така че с времето ще му спада рейтинга.
2
3
 
2
 
! Отговори
Анонимна преди 2 часа
Много читав е Гуцанчето :) Дано има повече гласоподаватели за БСП. Не вярвах да го напиша някога :)
1
0
 
9
 
! Отговори
Нора преди 2 часа
Една торба лъжливи приказки! Толкова свикнахме с тези лъжи, че с избирателна активност от 20% ще свикнете и вие!