Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място

ГЕРБ сме най-силни в сигурността и образованието, посочи лидерът на партията
23 сеп 2024 19:20, Красимир Ангелов
203
Борисов: Мога да работя с всеки, който поставя държавата на първо място

"Ние искаме да дадем гаранция и решения. Затова ние ще правим две неща по времена тази кампания, в което сме доказано най-силни – едното е сигурността", заяви в Боровец лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

"България в момента е най-сигурната държава, още върви инерцията от това, което направихме. Ако българите не заложат на ГЕРБ, релокацията ще започне – Германия, Холандия, Австрия, Унгария започват да затварят и каквото хванат вътре ще го връщат в България", заяви Борисов.

"В последните 4 години България е разграден двор, некадърни началници, колко момчета полицаи загинаха, Бог да ги прости. Това е тема номер 1, темата за сигурността", категоричен е Борисов.

Второто, нещо, което ГЕРБ е направил е образоването. За първи път има такова драстично увеличение на учителските заплати, и не само това, всичко, което направихме като финансиране и програми не мога да го изброя дори. В образованието сме изключително силни и ще надградим, заяви още лидерът на ГЕРБ.

"С всеки мога да работя, който поставя държавата на първо място. Новините започват и свършват в Пеевски. Нашите ще започват и свършват с образование, сигурност, саниране, инфраструктура", заяви още Борисов.

"4 години нищо не се случва. 1 година в София, 1 година във Варна нищо не се случва. Строи се метро, което ние направихме, проектирахме и финансирахме. Капиталовата програма на София не се изпълнява, защото те не могат да правят и пишат проекти", заяви Борисов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от Политика
Назарян: Не повишим ли избирателната активност, няма да излезем от политическата криза
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като демокрация - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като инвеститори - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма
178
0
 
1
 
! Отговори
КО преди 3 дни
МУТРИ ВЪН,САСИПА БЪЛГАРИЯ С ТВОЙТЕ ДАЛАВЕРИ
177
0
 
5
 
! Отговори
ха-ха преди 3 дни
Държавата или парите , бабyuнъm да уточни , че май е допуснал правописна грешка ...
176
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 дни
Дебре воле
175
1
 
9
 
! Отговори
мак преди 3 дни
Пак аз, аз, аз съм най-кадърен, направих най-много и ще направя, само ме изберете, плииис, другите не стават за нищо. Не се ли усеща, колко е см-е-шен. Преди време новините започваха и завършваха с него, сега пеевски е на почит в медиите и това на грандомана не му харесва. За 3 мандата, като е правил много, всъщност нищо не е направил, всичко се скапа на територията.
174
1
 
10
 
! Отговори
anonimen преди 4 дни
ЛЪЖЕ , НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ТОЗИ ШАРЛАТАНИН
173
6
 
2
 
! Отговори
Пълни глупости преди 4 дни
На кой не е ясно , че при превратаджията Радев, Шарлатаните и Бойко Рашков Дамаджаната, държавата се превърна в разграден двор! Хващат мигранти само когато катастрофират, или убият някого! Пуделът на Рашков беше с пачки , койчито бяха истински , от контрабанда! На Борисов в чекмеджето имаше само презервативи, с които ги минаваше с двеста! Парите бяха за фотосесията на Мата Хари/Бобокова/!
172
1
 
10
 
! Отговори
Олимпий Панов преди 4 дни
Клоуна с нова програма!
171
7
 
2
 
! Отговори
Нагъзян Изотзадзе преди 4 дни
Бойко Борисов ще спечели изборите, а ХараКирчо и Кокорчо ще хванат бързия влак за Видин!
170
1
 
8
 
! Отговори
Главанак преди 4 дни
Поредната лъжа! Пък който се хване-ще си скубе косите! А на този, който твърди, че без него животът спира, просто да прочете / между другото/ и какво казва врагът от Северна Македония- Ал. Николоски!И ако той е враг, мнението му се споделя и от други, които не са ни врагове!
169
5
 
1
 
! Отговори
Аман преди 4 дни
...от Щатни полюционери! Събрали се Копейките и Шарлатаните, заедно с клакьорите на Зеленият Чорап, ръсят помия по адрес на Борисов , и се надяват, че като намразят Борисов , някой ще заобича тях? Тъпо... И след такава помия изненадани, защо отблъснали избирателите ? Какво да се прави "отровни са ". Сами се хвалеха .
168
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 дни
Тлъстия крадлив похотливец още ли го пазят 2 взвода снайперисти ?
167
1
 
4
 
! Отговори
vs преди 4 дни
KaпyT номер 1 на държвата си ти!
166
1
 
10
 
! Отговори
Баце преди 4 дни
Еднокнижния се изразява! Тоя ни върна 20 години назад с кражбите и съсипването на държавата!
165
4
 
9
 
! Отговори
anonimen преди 4 дни
ОТВРАТИТЕЛЕН КРАДЕЦ !!!!! ТРЯБВА ДА БЬДЕ СЬДЕН И ВКАРАН В ЗАТВОРА
164
1
 
8
 
! Отговори
Пиян залян преди 4 дни
,, Мога да крада с всеки , който поставя чекмеджето ми на първо място ! "
163
1
 
15
 
! Отговори
хаха преди 4 дни
Нагъл, безочлив, страхлив, алчен, безскрупулен, продажен, лъжец - това е Борисов.
162
1
 
5
 
! Отговори
Гого от Пасарел преди 4 дни
Боцо, работи най-вече с Делян Пеевски или по-скоро работи по ли него.
161
3
 
1
 
! Отговори
НИКИ и Баба Тонка преди 4 дни
БАБА ВАНГА с отличен коефициент на интелигентност и образованост ВЪЗПИТАНИЧКА на монархията на Цар Борис Трети със съмнения че МОЖЕ ДА ПРОГНОЗИРА БЪДЕЩЕТО БЕЗ ДА Е ЯСНОВИДКА като най-близката подобна биография е на Николай Хайтов израснал в изолация в гората слиза в града и изненадващо има само отлични оценки в училищата на монархията на Цар Борис Трети.............Все пак имат някакви разлики с Невена Коканова,Георги Парцалев и други
160
2
 
1
 
! Отговори
ХАЙЛ ЧЕРВЕНО ХАИТИ преди 4 дни
ХАЙКУ се нарича ЛЮБОВНА ЯПОНСКА ПОЕЗИЯ..............НИКОЛАЙ ХАЙТОВ споделя ЧИСТО ПСИХОЛОГИЧЕСКИ следното превеждам:"ОТЛИЧНИЧКАТА като мене Н.Хайтов на МОНАРХИЯТА при Цар Борис Трети БАБА ВАНГА ми беше като моят ДВОЙНИК а иначе ни беше като БАБА ТОНКА примерно Невена Коканова непрекъснато при нея ходеше а пък Георги Парцалев и ДРУГИ ПОЧТИ НИКОГА но ТОВА ни е отбора на АНТИКОМУНИСТИТЕ привлечени от БКП като МОЖЕЩИТЕ и се държахме един за друг ЩОТО СТРАШНО....ВЕРНО ЛИ Е НЕ СЕ ЗНАЙ