Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Лидерът на ИТН пита народа помни ли кой го е управлявал
Обновена: 23 юни 2024 20:35 | 23 юни 2024 13:57, Нели Христова
366
Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов зададе няколко въпроса на поддръжниците си във Facebook. Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?, пита той.

Ето какво още написа Трифонов:

Има някои български поговорки, които са меко казано отвратителни. Едната е - “Преклонена главица, сабя не я сече”. Тоест, навеждай се, бъди наведен и няма да има проблем. Сещам се за много такива хора, които са следвали поговорката. А другата е - “Всяко чудо, за три дни”. Тоест, каквото и да направиш, добро или лошо, след няколко дни всички ще го забравят. За съжаление, и това е вярно. Обаче, аз помня и сега ще ви задам няколко въпроса.
Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли?

Помните ли кои бяха хората, които крещяха “Нито глас за Пеевски” и “Трябва да пенсионираме Борисов”, а после седнаха в скута на Пеевски и висяха пред кабинета на Борисов?

Помните ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков стояха редом до тези на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за да променят по най-вредния и абсурден начин българската Конституция?

Забравихте ли, че Кирил Петков седеше с Делян Пеевски и Бойко Борисов на видеовръзка с президента Зеленски, без да има никаква стойност и значение закона “Магнитски”? Важен беше евроатлантизмът, нали?

Забравихте ли, че според всичките тези, “сглобката” беше единствената евроатлантическа алтернатива?

Нима забравихте, че за ПП/ДБ, цитирам дословно, Пеевски се е “променил за добро”?

Помните ли, че Бойко Рашков и Асен Василев са комуникирали с контрабандисти на официални и неофициални срещи в официални институции като Министерство на Вътрешните работи и Министерство на финансите?
Помните ли, че резултатът от тези срещи беше един пудел, захапал пачки евро? После Бойко Рашков се беше снимал със същия пудел- помните ли?

Нали не сте забравили, че първите пари по Плана за възстановяване и устойчивост ги усвоиха фирмите на Кирил Петков и Асен Василев - милиони за ядливи чашки, нали беше така?

Имотната сделка на века с Чаталджа забравихте ли я?

Забравихте ли, че Лена Бориславова и настоящият вече евродепутат Никола Минчев фалшифицираха официални документи, след което ги вписаха в Търговския регистър, за да замажат лъжата на Кирил Петков?

Забравихте ли, че докато НСО бързаше за предизборната кампания на Кирил Петков, блъснаха и убиха човек край Варна?

Забравихте ли, че вместо с 60 км в час, за да се спазва закона и ограниченията по пътищата, колата, която возеше Кирил Петков, летеше с над 140 км?

Нали помните, че още на следващия ден в нарушение на всички правила, умишлено,  преасфалтираха участъка на катастрофата, за да няма следи?

Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Абсолютно съм убеден, че има много хора, които помнят и които си задават тези въпроси. Както и че има много хора, които нямат нищо общо с поговорките, с които започнах. Защото, ако не беше така, нямаше да има смисъл, нали?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от Избори 2024
Борислав Гуцанов за ПП и ГЕРБ: Не бих се учудил, ако се прегърнат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
0
 
11
 
! Отговори
Ганьо преди 1 седмица
Има и друга поговорки и вицове, които са още по-отвратителни и не съм сигурен дали не са само наши: Нане - "Не искам на мене да ми е добре, а на Вуте да му е зле": както и за казана с българи в ада, където няма дяволи да пазят.
183
0
 
14
 
! Отговори
д-р Цв. Гълъбова преди 1 седмица
" Пробвал ли си да бъдеш откровен първо пред себе си "
182
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Шнур за шарлатаните от ПП ДБ. Вън, неможачи!
181
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ето и я днес обяснява, че не такава, не взима кеш от батковци да свири по поръчка
180
4
 
21
 
! Отговори
Пиян залян преди 1 седмица
Дълъг чалгарин , ти излъга всички , които гласуваха за теб ! Продажник !
179
15
 
10
 
! Отговори
Мда преди 1 седмица
Хубавото е , че наесен се разделяме с -пп/дб , поне така мисля
178
12
 
8
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 седмица
Пп/дб излязоха пуделите на бацоОставаше само снимка как кирчо носи в уста пачка евро по-500 , кьм шкавчетоСлави излезе напьлно прав *шарлатани от сой
177
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Славуцата оцеляла след прйда
176
3
 
16
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 1 седмица
Всъщност , помниш ли какво направи по поръчка оня ден?
175
0
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
В момента санкционирани по закона Магнитски заради корупция са съпредседателят на ДПС Делян Пеевски, бившият хазартен бос, подсъдим за укриване на данъци у нас и лидер на нов политически проект Васил Божков, бившите министри на ГЕБ Владислав Горанов и на БСП Румен Овчаров, бившият висш служител на спецслужбите Илко Желязков, лидерът на движение "Русофили" Николай Малинов, който е подсъдим за шпионаж в полза на руснаци, както и бившите директори на АЕЦ "Козлодуй" Иван Генов и Александър Николов.
174
9
 
10
 
! Отговори
пияница мистик преди 1 седмица
Всъщност за всичко съм съгласен със Славуцата този път, с едно изключение. Сложи под една шапка Бойко Борисов и Делян Пеевски в списъка "Магнитски". А Борисов НИКОГА НЕ Е БИЛ в този списък. Понеже няма да ми стигне тук мястото, затова ще пусна друг пост в които са всички от списъка
173
4
 
7
 
! Отговори
До Възмутен преди 1 седмица
Не зная за кого си гладувал(а и не ме интересува).Но ,когато и да вляза в този сайт,ти си на линия .Мисля че си просто *** или *** ***.Без значение .
172
2
 
15
 
! Отговори
Сложили преди 1 седмица
Са му снимка от преди 20г.Сега Трифонов е един грохнал старец,много,много болен .
171
1
 
12
 
! Отговори
Лъжците преди 1 седмица
Е, че то 34-35 години ни лъжат. Първо ни лъжеха от СДС. После ни лъга НДСВ. Лъжите на ГЕРБ бяха и все още са най-големи и продължителни. В последните години за кратко ни лъга и ИТН, а после и ПП-ДБ.
170
4
 
22
 
! Отговори
перде преди 1 седмица
От теб, Слави, със сигурност бяхме излъгани!
169
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До Вьзмутен Разберете веднъж завинаги, че на български избори става дума да гласувате или за България или за руско-турския гнет върху нея. Не става дума само за "ДПС". ДПС се ръководи от Доган, бивш агент на ДС, която е клон на руските служби. ДПС не е нищо повече от руска партия прикрита за "етнически" вот. При нея Русия и Турция си съласуват политиката в Българиям, но водещата роля има КГБ.
168
0
 
13
 
! Отговори
Добре ще е преди 1 седмица
Да помнят, че и той ги излъга !
167
2
 
17
 
! Отговори
Всъщност преди 1 седмица
Помним, че Слави Трифонов очалгаджи България !
166
13
 
3
 
! Отговори
Вьзмутен преди 1 седмица
Гласувах за -пп/дб на предишните избори - но те се оказаха ибрихчии на доганДано слави не ме подведе защото дадох гласа си за него
165
3
 
10
 
! Отговори
Анонимна преди 1 седмица
Обърнете внимание на татуировките на Слави на една от тях пише : ,, im coming and hell come whit me ,, в превод ,,Аз идвам и водя ада след себе си.,, На друга има изобразен готически конник размахал нож ятаган. и т.н.