Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Лидерът на ИТН пита народа помни ли кой го е управлявал
Обновена: 23 юни 2024 20:35 | 23 юни 2024 13:57, Нели Христова
366
Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов зададе няколко въпроса на поддръжниците си във Facebook. Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?, пита той.

Ето какво още написа Трифонов:

Има някои български поговорки, които са меко казано отвратителни. Едната е - “Преклонена главица, сабя не я сече”. Тоест, навеждай се, бъди наведен и няма да има проблем. Сещам се за много такива хора, които са следвали поговорката. А другата е - “Всяко чудо, за три дни”. Тоест, каквото и да направиш, добро или лошо, след няколко дни всички ще го забравят. За съжаление, и това е вярно. Обаче, аз помня и сега ще ви задам няколко въпроса.
Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли?

Помните ли кои бяха хората, които крещяха “Нито глас за Пеевски” и “Трябва да пенсионираме Борисов”, а после седнаха в скута на Пеевски и висяха пред кабинета на Борисов?

Помните ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков стояха редом до тези на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за да променят по най-вредния и абсурден начин българската Конституция?

Забравихте ли, че Кирил Петков седеше с Делян Пеевски и Бойко Борисов на видеовръзка с президента Зеленски, без да има никаква стойност и значение закона “Магнитски”? Важен беше евроатлантизмът, нали?

Забравихте ли, че според всичките тези, “сглобката” беше единствената евроатлантическа алтернатива?

Нима забравихте, че за ПП/ДБ, цитирам дословно, Пеевски се е “променил за добро”?

Помните ли, че Бойко Рашков и Асен Василев са комуникирали с контрабандисти на официални и неофициални срещи в официални институции като Министерство на Вътрешните работи и Министерство на финансите?
Помните ли, че резултатът от тези срещи беше един пудел, захапал пачки евро? После Бойко Рашков се беше снимал със същия пудел- помните ли?

Нали не сте забравили, че първите пари по Плана за възстановяване и устойчивост ги усвоиха фирмите на Кирил Петков и Асен Василев - милиони за ядливи чашки, нали беше така?

Имотната сделка на века с Чаталджа забравихте ли я?

Забравихте ли, че Лена Бориславова и настоящият вече евродепутат Никола Минчев фалшифицираха официални документи, след което ги вписаха в Търговския регистър, за да замажат лъжата на Кирил Петков?

Забравихте ли, че докато НСО бързаше за предизборната кампания на Кирил Петков, блъснаха и убиха човек край Варна?

Забравихте ли, че вместо с 60 км в час, за да се спазва закона и ограниченията по пътищата, колата, която возеше Кирил Петков, летеше с над 140 км?

Нали помните, че още на следващия ден в нарушение на всички правила, умишлено,  преасфалтираха участъка на катастрофата, за да няма следи?

Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Абсолютно съм убеден, че има много хора, които помнят и които си задават тези въпроси. Както и че има много хора, които нямат нищо общо с поговорките, с които започнах. Защото, ако не беше така, нямаше да има смисъл, нали?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от Избори 2024
Борислав Гуцанов за ПП и ГЕРБ: Не бих се учудил, ако се прегърнат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
8
 
3
 
! Отговори
Прав е преди 1 седмица
Пп/дб малкото -дпс , направиха така , че доган да упрвлява през герб и в служебните кабинетиИзпирането на баце и шиши отделно
162
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Слави сега какво е написал е точно така
161
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българите гласуват за спасители защо не разбирам от кого българи ви спасяват от вас самите няма кой да ви спаси лъжат ви крадат ви грабят а вие българи продължавате да гласувате за вашите спасители
160
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Забрави ли, че и ти си проект на Доган?
159
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Абе КОЙ е гласувал за тия,бе?
158
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
А ти?Плямпай за себе си.
157
9
 
6
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
До Българин "Да, когато ТИ ни предложи Пацо Шнорхела за премиер" Има ли още някой, който не е разбрал, чр ПП и ИТН са и двете руски проект? Даже и подходите им бяха едни и същи - опит да ни пробутат за "западен" някакъв шарлатанин, които после се оказаха абсолютен фейк нямащ нищо общо с представяното. ИТН бяха "пилотното" предаване за ПП. Шнорхела беше "пилота" за Харварда.
156
9
 
7
 
! Отговори
До 152 преди 1 седмица
ПП постигна целта на някой- провали ИТН, а после му взе по-голямата част от избирателите
155
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Славчоооо, ти избра чужда държава, тоест Македония, пред своята и бутна единственото правителство без участието на ГЕРБ-ДПС...
154
9
 
2
 
! Отговори
До 150 преди 1 седмица
До Димо Всъщност тогава ги провалиха пак ПП....
153
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
КАКВО ТОЧНО ПИТА ЧАЛГАТАЙМА ОТ УЧИНДОЛ,ДА НЕ БИ ДА НИ ПИТА "ПОМНИТЕ ЛИ КАК НИЕ ОТ ЧАЛГАТА ПРЕЦАКАХМЕ КОАЛИЦИЯТА ПОТИВ ГЕРБ ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ???". КАКВО? НЕ!!! ЧИ ЗАЩО, ЧАЛГАТА ГО ПРОПУСКА, ДА НЕ БИ ПАК ДА Е НАДРУСАН??!!!...
152
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Добре че са ПП-ДБ че иначе тия карикатури от ИТН няма да има за какво да говорят...
151
2
 
19
 
! Отговори
Тежки времена преди 1 седмица
СлавчУуу е Антихриста...,
150
2
 
25
 
! Отговори
Димо преди 1 седмица
Ти забрави ли, че спечели изборите и беше първа политическа сила?Сега едвам докарваш 5% с помощта на ДПС.Прави се на голям патриот, но предпочете парите. Страхотна наглост!!!Такъв народ има, но такава долна партия като твоята няма!!!
149
1
 
26
 
! Отговори
Българин преди 1 седмица
Да, когато ТИ ни предложи Пацо Шнорхела за премиер, и се изниза като *** в гaщи!
148
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Величие, ИТН и Възраждане са създадени на едно ии също място - целта на всички тези е да блокират парламентарната демокрация, за да се бута идеята за президентска република, че няма време - руските господари усещат, че изпускат нещата и се опитват да налагат авторитаризъм където могат
147
0
 
29
 
! Отговори
Неразбиращ преди 1 седмица
Помним. Ти ни излъга и изпусна парата при натиска срещу Борисов.
146
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
До gogoТова си го правеше и като водещ на вечерното шоу по bTV. Друго не може и да направи. Толкова са му възможностите. Едно е да критикуваш, друго е да можеш и да направиш нещо. Господин Трифонов е от породата на говорещите нищоправци.
145
14
 
1
 
! Отговори
каркив, каркив преди 1 седмица
Аре пичове давайте да тураме Каркив, вече тръгна из инернета Каркив, Je suis Khakiv, I'm Kharkiv
144
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Да, г'усин Трифонов. Помня как излъгахте хората, преди ПП изобщо да съществува. Вие, г'усин Трифонов и кохортата шоумени, способни да си правят майтапи с всеки друг, но не и със себе си. Видяхме и колко сте неспособни да сътворите нещо читаво в реални живот. Занимавайте се с шоута и си се правете на шутове, каквито сте. Другото не е за вашите устенца. Прекалено малко мозък събрахте в ИТН.