Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Лидерът на ИТН пита народа помни ли кой го е управлявал
Обновена: 23 юни 2024 20:35 | 23 юни 2024 13:57, Нели Христова
366
Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов зададе няколко въпроса на поддръжниците си във Facebook. Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?, пита той.

Ето какво още написа Трифонов:

Има някои български поговорки, които са меко казано отвратителни. Едната е - “Преклонена главица, сабя не я сече”. Тоест, навеждай се, бъди наведен и няма да има проблем. Сещам се за много такива хора, които са следвали поговорката. А другата е - “Всяко чудо, за три дни”. Тоест, каквото и да направиш, добро или лошо, след няколко дни всички ще го забравят. За съжаление, и това е вярно. Обаче, аз помня и сега ще ви задам няколко въпроса.
Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли?

Помните ли кои бяха хората, които крещяха “Нито глас за Пеевски” и “Трябва да пенсионираме Борисов”, а после седнаха в скута на Пеевски и висяха пред кабинета на Борисов?

Помните ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков стояха редом до тези на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за да променят по най-вредния и абсурден начин българската Конституция?

Забравихте ли, че Кирил Петков седеше с Делян Пеевски и Бойко Борисов на видеовръзка с президента Зеленски, без да има никаква стойност и значение закона “Магнитски”? Важен беше евроатлантизмът, нали?

Забравихте ли, че според всичките тези, “сглобката” беше единствената евроатлантическа алтернатива?

Нима забравихте, че за ПП/ДБ, цитирам дословно, Пеевски се е “променил за добро”?

Помните ли, че Бойко Рашков и Асен Василев са комуникирали с контрабандисти на официални и неофициални срещи в официални институции като Министерство на Вътрешните работи и Министерство на финансите?
Помните ли, че резултатът от тези срещи беше един пудел, захапал пачки евро? После Бойко Рашков се беше снимал със същия пудел- помните ли?

Нали не сте забравили, че първите пари по Плана за възстановяване и устойчивост ги усвоиха фирмите на Кирил Петков и Асен Василев - милиони за ядливи чашки, нали беше така?

Имотната сделка на века с Чаталджа забравихте ли я?

Забравихте ли, че Лена Бориславова и настоящият вече евродепутат Никола Минчев фалшифицираха официални документи, след което ги вписаха в Търговския регистър, за да замажат лъжата на Кирил Петков?

Забравихте ли, че докато НСО бързаше за предизборната кампания на Кирил Петков, блъснаха и убиха човек край Варна?

Забравихте ли, че вместо с 60 км в час, за да се спазва закона и ограниченията по пътищата, колата, която возеше Кирил Петков, летеше с над 140 км?

Нали помните, че още на следващия ден в нарушение на всички правила, умишлено,  преасфалтираха участъка на катастрофата, за да няма следи?

Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Абсолютно съм убеден, че има много хора, които помнят и които си задават тези въпроси. Както и че има много хора, които нямат нищо общо с поговорките, с които започнах. Защото, ако не беше така, нямаше да има смисъл, нали?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


366
Още от Избори 2024
Борислав Гуцанов за ПП и ГЕРБ: Не бих се учудил, ако се прегърнат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
3
 
8
 
! Отговори
До г-н Учиндол преди 1 седмица
Колата летеше с 140 км. в час ти свидетел ли си бил,няма ли кой да ти поправя правописните грешки другарю Славчо,нали си заобиколен от безспорни капацитети и светилаа пък ако почнем да си спомняме за едни космонавти и едни врели и некипели казани о тебе та има и една друга поговорка..не вижда гредата в в собствените си очи , ама вижда да сламката в другите
42
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чалгата се готви да изпере бибитко втори път.... хи хи хи....Опозиция, но ще го направи за доброто на овцете....хи хи хи
41
5
 
3
 
! Отговори
Помним, което трябва преди 1 седмица
А ти помниш ли, че единствените пари по ПВУ дойдоха при служебния кабинет на президента Радев? А помниш ли, че на Киро нищо не му дадоха от ЕС, защото го знаят, че работи за евроатлантикм Пеевски също като евроатлантик Трифонов? А знаеш ли, че от ЕС няма нищо да дадат и на евроатлантик Трифонов, защото го знаят какъв е? А помниш ли кой щеше да чегърта и какво щеше да чегърта и какво изчегърта в действителност?
40
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Нищо не сме забравили, "защитнико на народа" и няма да забравим...как пееше на ушенце на олигарсите, как с кючеците ти " възпитаваш " български деца и как дърпаш конците на партията си зад завесата, подобно на един друг твой авер. И се задавам въпроса:Къде е разликата?!
39
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Самият факт че Трифонов е бил приятел и с Илия Павлов и с Георги Илиев говори достатъчно. Иначе бил много амбициозен...продавал мартеници в подлези в София преди 35 години ..и ХОП влиза в телевизията. Та милиардера Илия Павлов ако не беше щеше да свириш с виолата си по кръчмите само.
38
2
 
26
 
! Отговори
е помним преди 1 седмица
Помним, Слави, помним. Ама помним и как преди ПП да ни излъже ни излъга и ти. Беше пръв и не се изплаши, скри и отказа да поемеш отговорност. Помним и как му се наведе на Бойко за онова смешно интервю. Помним много. (е не всички, щом ГЕРБ и ДПС са лидери, ама това е друга и обширна тема)
37
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Помним как Слави имаше Ива Митева за шеф на НС. Помним как Слави ходеше с Бойко Борисов на кино. Играеше шах с Борисов когато бяха приятели.Помним, че в един момент Слави поиска 50% от ГЕРБ и точно тогава настъпи война между Слави и Бойко Борисов.Цялото шоу на Слави започна да се върти около образа на Борисов. Помним един скеч в НС, където Слави и Август Попов обути в чорапогащници и рокли разиграват труженички в политиката. Клипът вече е свален от нета. Защо ли?Нали там мечтаят да са депутатки?
36
3
 
7
 
! Отговори
Поликарп преди 1 седмица
Трима дебелаци е пророческата приказка от Юрий Олеша, написана през 1924 г., разказва историята на революция, водена от бедните срещу богатите (Дебелите) в страна Чалгария. А дългият изобщо не е подходящ за ролята на Просперо или Тибул.
35
3
 
11
 
! Отговори
TheGreatest преди 1 седмица
Слушайте интервюто на Радан Кънев в Стълбището на ДАРИК!За ушевата ченгеджийска ДС мафия която управлява държавата зад коликите и вие си вислите че нещо зависи от вас!Ще гласувате ли?!
34
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Винаги си бил държанка на мутрите Славун, а и колкото книги да прочетеш, винаги ще си останеш селски пъдар, нали викаш много, все едно гониш овцете на село :)))
33
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този е като Стоичков...велик в професията си ( да прави шоу), но нищожество като човек.
32
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Българи защо се оставяте да ви лъжат да ви оправят живота някакви дето нищо не знаете за тях защо
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Слави да отговори защо всички партии са срещу ПП-ДБ!
30
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Дълъг скаааапаняк, а ние помним как народа те направи първа политическа сила и не прие мандата от Радев когато ти го връчи. Ти ли точно ще ни говориш за лъжене бе?
29
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Пеевски му казва какво да каже!
28
1
 
18
 
! Отговори
Да бе! преди 1 седмица
Като се възползва от това, че в България няма интелигенция, селският "интелектуалец" Трифонов се зае с опро.стачване на нацията. Сега пак дава акъл, без да си дава сметка, че краят на войната в Украйна ще сложи край и на чалгарските и политическите му изяви.
27
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Всички са срещу ПП-ДБ. Това в факт! Защо? Много ясно, не искат да има работеща прокуратура, полиция, ДАНС и съд!
26
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Шарлатаните разрушиха всичко тук саботираха всичко стани да седна 30 % инфлация разруха е назначени от божковите протести са
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Мееен... :))) Защо се правиш на умен, като въобще не си такъв, не си и фактор вече, отивай на диванчето и си кротувай :)))
24
3
 
12
 
! Отговори
Веждата преди 1 седмица
Що вика че заедно с него си надувал дрегерите на мултаците?