Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Лидерът на ИТН пита народа помни ли кой го е управлявал
Обновена: 23 юни 2024 20:35 | 23 юни 2024 13:57, Нели Христова
367
Слави Трифонов: Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?
Снимка: БГНЕС

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов зададе няколко въпроса на поддръжниците си във Facebook. Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?, пита той.

Ето какво още написа Трифонов:

Има някои български поговорки, които са меко казано отвратителни. Едната е - “Преклонена главица, сабя не я сече”. Тоест, навеждай се, бъди наведен и няма да има проблем. Сещам се за много такива хора, които са следвали поговорката. А другата е - “Всяко чудо, за три дни”. Тоест, каквото и да направиш, добро или лошо, след няколко дни всички ще го забравят. За съжаление, и това е вярно. Обаче, аз помня и сега ще ви задам няколко въпроса.
Кои партии управляваха страната ни почти една година? Помните ли?

Помните ли кои бяха хората, които крещяха “Нито глас за Пеевски” и “Трябва да пенсионираме Борисов”, а после седнаха в скута на Пеевски и висяха пред кабинета на Борисов?

Помните ли, че подписите на Христо Иванов и Кирил Петков стояха редом до тези на Бойко Борисов и Делян Пеевски, за да променят по най-вредния и абсурден начин българската Конституция?

Забравихте ли, че Кирил Петков седеше с Делян Пеевски и Бойко Борисов на видеовръзка с президента Зеленски, без да има никаква стойност и значение закона “Магнитски”? Важен беше евроатлантизмът, нали?

Забравихте ли, че според всичките тези, “сглобката” беше единствената евроатлантическа алтернатива?

Нима забравихте, че за ПП/ДБ, цитирам дословно, Пеевски се е “променил за добро”?

Помните ли, че Бойко Рашков и Асен Василев са комуникирали с контрабандисти на официални и неофициални срещи в официални институции като Министерство на Вътрешните работи и Министерство на финансите?
Помните ли, че резултатът от тези срещи беше един пудел, захапал пачки евро? После Бойко Рашков се беше снимал със същия пудел- помните ли?

Нали не сте забравили, че първите пари по Плана за възстановяване и устойчивост ги усвоиха фирмите на Кирил Петков и Асен Василев - милиони за ядливи чашки, нали беше така?

Имотната сделка на века с Чаталджа забравихте ли я?

Забравихте ли, че Лена Бориславова и настоящият вече евродепутат Никола Минчев фалшифицираха официални документи, след което ги вписаха в Търговския регистър, за да замажат лъжата на Кирил Петков?

Забравихте ли, че докато НСО бързаше за предизборната кампания на Кирил Петков, блъснаха и убиха човек край Варна?

Забравихте ли, че вместо с 60 км в час, за да се спазва закона и ограниченията по пътищата, колата, която возеше Кирил Петков, летеше с над 140 км?

Нали помните, че още на следващия ден в нарушение на всички правила, умишлено,  преасфалтираха участъка на катастрофата, за да няма следи?

Всъщност помните ли, че бяхте излъгани?

Абсолютно съм убеден, че има много хора, които помнят и които си задават тези въпроси. Както и че има много хора, които нямат нищо общо с поговорките, с които започнах. Защото, ако не беше така, нямаше да има смисъл, нали?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


367
Още от Избори 2024
Борислав Гуцанов за ПП и ГЕРБ: Не бих се учудил, ако се прегърнат
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Този няма ли да умре вече? Патерица на ДПС
62
0
 
5
 
! Отговори
Люксембург преди 1 седмица
От 3 години чегъртане и ентропия. Накрая ще изчекъртате държавата и всеки град ще се обяви за самостоятелнен град държава. Исторически парк вече си имат и армия.
61
1
 
7
 
! Отговори
Гландрагор преди 1 седмица
Славчо се прави на голям мъжкар,ама ако говори очи в очи с Бойко или Пеевски ще мънка като ученик който не си знае урока.Едно е да осмиваш някого и да пееш чалга,съвсем друго е да управляваш държава и да носиш отговорност.
60
2
 
12
 
! Отговори
Политкоректен преди 1 седмица
Мда, помним, че ни излъга, Славчо. И още боли. Унищожи последните надежди на хората.
59
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Реално погледнато-единствено чалгите са спазвали обещанието си.
58
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Помня, че бяхме излъгани. ИТН станахте първи, защото казвайте, че ще изчегъртате ГЕРБ, но но излъгахте о не го направихте. После всяко чудо за три дни - народа ви би шута.
57
0
 
2
 
! Отговори
Политиката преди 1 седмица
Е средство за решавате на проблеми на държавата и народа и за прогрес това е което е но в България няма политика а някаква псевдо имитация това е театър на ДС кукловоди и гнусни фат маци целящ единствено ограбването на народа и поробването му!!!!
56
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Славуца е дърт ерген - излъга че ше сваля Тиквата :)))
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Чалгарино, като спечели изборите те запомнихме с това че най-важното нещо се оказа да пратим македонец в космоса, че чак и от самата Македония ти се подиграваха че не ги пускаме в ЕС, ама искаме в космоса да ги пращаме... Жалка картинка сте
54
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Излъгаха много хора, факт е. Всички са лъжци. Киро и Асен обаче са международни измамници и лъжци. Асен Василев е и крадец - откраднал код за софтуер и го продал на китайското правителство. Помним, че хората на Слави намериха Мортен Лунд и той потвърди, че Асен е много умен измамник. Хората на Слави намериха и къщата на клошаря (някаква баpaка в храсти), който купил фирмата на Спецов, която е фалирала и дължи милиони данъци. После какво стана? ИТН управляваха заедно с шарлатаните. Нали?
53
2
 
11
 
! Отговори
Професор Х преди 1 седмица
Всъщност помните ли, че бяхте излъгани..... от мен?
52
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Защо му трябваше да влезе в политиката, въпреки че не той а хората му влязоха? Нали години наред казваше че политиката е мръснаааа работа? Защо? Жалъъък!
51
2
 
14
 
! Отговори
АзъКанъАзъ712136860 преди 1 седмица
До приятелят 57. Слави не е слуга на мафията,а един от мафията,на които ние сме роби. Иначе клокнах,че ми харесва коментарът ти,приятелю.
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Самият факт, че евроатлантик Трифонов се впечатлява само от пудели, но не и от пачките и кюлчетата на Баце, говори достатъчно ясно. Който разбрал, разбрал. Който иска, да помисли.
49
4
 
17
 
! Отговори
ХИЧО преди 1 седмица
Как да забравим?Нали щеше да изчегъртваш ГЕРБ,а после гласува с тях и с ДПС?Продажник...
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Когато гостуваше при Тото Дългия преди година и нещо и Тото въпреки че му е приятел го пита неудобния въпрос : Добре, как става така от продавач на мартеници да станеш шеф на предаване? Откъде тези пари? И Дългия: Ми от участия по халтури. ...Жалка история.
47
1
 
11
 
! Отговори
Рендето преди 1 седмица
Дълъг.., "Всички лъжат!!!" - д-р Хаус. Включително и ти!!!
46
1
 
16
 
! Отговори
Духина Шпекова преди 1 седмица
Слави е просто слуга на мафията
45
1
 
16
 
! Отговори
Някой си преди 1 седмица
Помним и още как помним Славчо! Помним,че И на теб дадохме " властта"! А ти завалията,пак ни прати на избори,белким " спечелиш" на 100 ,% и партията ти ми управлява пълен мандат? Е не стана! Нямаше и как да стане! И интересно,че при такава ниска избирателност е време е България Изборите да станат ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ!-:) Обаче ГЕРБ си траят!БСП също!ПП и те не схващат какво следва!В това НС Прокарайте поне този Закон! И на края при избори,най накрая ще се преброим!!!-:) Ама не,ти още се занимаваш с глуп
44
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
´Странно е защо всички плюят ПП-ДБИнтересно е че България въпреки че е кратко управлявана от ПП-ДБ всички сме по-добре! Като започнем от пенсионери и стигнем до директори!´ - кой е по-добре? България в момента е най-зле! По-зле не сме били никога. Двама пенсионери заедно не могат да стигнат минималната сума за издръжка на един човек в България. 40г ако взимаш средната заплата за страната без да харчиш не можеш да си купиш тристаен апартамент в София? Кое е добре?