ВМРО с план за реконструкция на 100 квартални улици в София

Програма 100 за кварталите е част от цялостната стратегия на партията
Спонсорирано съдържание | 13 окт 2023 14:24, Александър Попов
11
ВМРО с план за реконструкция на 100 квартални улици в София
Снимка: БГНЕС

На среща с граждани в район „Сердика“ представих идеята на ВМРО, част от програмата ни за управление на София, за ремонт и реконструкция на ключови квартални улици.

ВМРО има план в следващите четири години да се реконструират и изградят 100 вътрешно квартални улици. „Проектите ще бъдат определяни на принципа от периферията към центъра, като започваме с южните и северните квартали на София. Ежегодно във всеки столичен район ще бъде провеждан референдум за определяне и включване на квартални улици в списъка за изграждане и реконструкция. Нарекохме този проект „Програма 100 за кварталите“, заяви кандидатът за кмет на ВМРО Карлос Контрера.

От 2024 г. започваме с:

Основен ремонт и реконструкция на ул. „Любляна“, столичен район „Овча купел“– подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари и ново улично осветление.

Основен ремонт и реконструкция на ул. „Димитър Пешев“, столичен район „Искър“ – подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление.

Основен ремонт и реконструкция на ул. „Слатинска“, столичен район „Слатина“ – подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление и допълнително улично озеленяване.

Основен ремонт на бул. „Христо Смирненски“, столичен район „Лозенец“- подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление и допълнително улично озеленяване.

Основен ремонт и реконструкция на бул. „Илиенско шосе“, район „Надежда“ – подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътна настилка, тротоари, спирки и ново улично осветление.

Основен ремонт на ул. „Иван Йосифов“, район „Средец“ – подмяна на подземна инфраструктура, ремонт на пътното платно, тротоарните настилки и ново улично осветление.

Програма 100 за кварталите е част от цялостната стратегия на ВМРО фокусът в управлението на столицата да бъде в кварталите, а не както досега – в центъра и жълтите павета.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


11
Още по темата: ВМРОКарлос Контрера
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Анонимен 7 Е, де! Челото му не е два пръста. Смущава те лицевата му структура, която не е типично българска и е наследена от латиноамериканския му родител. Важното е, че той се чувства българин.
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До Регистриран - А бе, да слагат колци където е необходимо, но не мога да разбера защо са с пластмасови капаци. Новите "софиянци" по това ще ги познаеш - когато излязат в обедна почивка или когато в свободното си време тръгнат на разходка и по селски пият кафе на крак в пластмасови чашки, първата им работа е да счупят такъв капак, за да използват вместо пепелник металната тръба под него. Някои от колците са с метален, запоен капак. Такива са нужни, заради npocтащuнaта на новите "столичани".
9
0
 
2
 
! Отговори
Регистриран преди 4 месеца
Колци ще слагате ли? Навсякъде, колци за милиони и синя зона.
8
1
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 4 месеца
оставете улиците а се хванете с болниците строени преди 60 години там е единужас в 21 век
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Мошеник с 2 пръста чело Карлос чакала иска луканка :)))
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Какво има да им реконструирате бе? Кметицата Фандъкова вече 14 години улици за чудо и приказ ви направи и модернизира София и я направи европейска столица , те щяли да модернизират.
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Карлос Наркос Контрерас е възпитаник на Пабло Ескобар и Ел Чапо!
4
1
 
3
 
! Отговори
Разочарован преди 4 месеца
В Елин Пелин има кмет от ВМРО,елате да видите какво е корупция,ГЕРБ пасти да яде
3
0
 
10
 
! Отговори
Все пак, да признаем преди 4 месеца
Това е предизборно обещание - конкретно да кажеш какво ще направиш. Ще сваля шапка пред онзи кандидат за кмет, депутат или каквото щете, който не само даде конкретни обещания, но и предварително напише оставката си и я даде за съхранение някъде, с условието, че ако не изпълни обещаното в определените срокове, оставката му да влезе в сила.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Къв е тоя латинопартизанин Карлос Чакала :)))
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
софето не е българия :)))