21-годишен отвлече и преби бивша приятелка, трябвало да бъде само с него

Родителите на момчето я притискали да оттегли жалбата от полицията
Обновена: 21 окт 2024 09:30 | 21 окт 2024 09:26, Александър Попов
158
21-годишен отвлече и преби бивша приятелка, трябвало да бъде само с него

21-годишен е пребил бившата си приятелка - две години по-младо момиче от Кресна. По думите й, първоначално той я отвлякъл, а след това ѝ нанесъл множество удари в главата.

21-годишният Богдан Димитров е с чисто съдебно минало, бил е задържан за 24 часа. Впоследствие му е наложена мярка подписка, съобщава Нова тв.

Братовчедките Ивана и Йоана се прибрали от чужбина, където учат, за да видят баба си. Докато трите са заедно в къщата, влиза бившият приятел на Ивана, успява да вземе телефона ѝ с насилие.

"След което влезе в къщата, беше агресивен и нападна мен, баба ми и братовчедка ми. Обиждаше ни. Беше оставил букет рози на масата, започна да ги къса и хвърля, докато ме питаше дали имам друг приятел. Настояваше, че ако не съм с него, няма да ми позволи да съм с никой“, разказва пострадалата.

По думите ѝ целта на 21-годишният мъж е тя да не живее в Кресна и да няма друг.

В последствие той я качва в колата му, на седалката до шофьорската.

"Половината ми крака бяха навън и се влачеха. Вратата беше отворена, притискайки ми краката през цялото време. Той тръгна, баба ми ме дърпаше отстрани, братовчедка ми застана пред колата. Той беше брутален, щеше да я сгази и нея", обяснява младата жена пред телевизията.

21-годишният я отвежда на пусто място, където, по думите ѝ, нанася тежък побой.

Братовчедката на жертвата разказва, че я намерили в тежко състояние. „Беше цялата в кръв, разрошена, раздърпана, подута и едвам вървеше. Нечовешко състояние“, добавя Йоана.

Родителите на момчето са посетили къщата на Ивана, настоявайки тя да оттегли жалбата в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Гледам с кеф всички интервюта на Костадинов, харесва ми как размазва водещите или други участници при дебат, които направо почват да заекват и подскачат, а той ги гледа със спокойна усмивка и самообладание. Контролира се напълно и никога не изпуска нервите - това е истински политик. И не само той, всички от Възраждане са така.
83
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Каквито и гуми да сложите запомнете едно .Зимата се кара бавно и внимателно !
82
9
 
2
 
! Отговори
Айсел преди 3 часа
До Копейкин.А в арабсите семейства защо не си бият жените?Защо четири жени живеят в една къща и отглеждат децата от един съпруг заедно,и има мир и любов?Защото е възпитана да бъде жена,майка и съпруга.Защото ако гъкне,я извеждат на улицата и няма кой да си грижи за нея.Става никоя.Затова има ред и няма бой,сополи и сълзи.
81
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
И както много правилно каза Вежди Рашидов - Всяка втора му.рва се е сетила, че някой я е бил преди 10 години.
80
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Тука в пъпно с неамдерталци като чета какви изказвания , затова нацията ви загива евтин гнил днк материал. Жените ви масово бягат да раждат в чужбина вместо с такива комплексари да се снушват. Вие дори не сте като турците те поне правят подобни неща от чест и други подбуди.
79
2
 
4
 
! Отговори
Индийци преди 3 часа
На 100% са индийци!
78
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Едва ли я е бил без причина, стига с тези сълзливи истории!
77
3
 
6
 
! Отговори
Възраждане преди 3 часа
Да пускате активиста на Възраждане на свобода. Това е организирана от МВР акция с цел репресия по нашият млад член. Той просто е следвал най сакралното обичаи на комунизма, а именно: чуждото е общо, моето е само мое. Как така ще дели нещо което си е харесал? Щом го е харесал значи си е негово. А вие тука искате да му ограничавате правата. Атака, победа. Гласувайте за възраждане защото ние сме за Карлуково.
76
2
 
7
 
! Отговори
Безценно преди 3 часа
Да занимаваш цялата държава с ку..рва и късо..пиш.ковец - безценно...
75
3
 
7
 
! Отговори
баба Пена преди 3 часа
Таз мома баща няма ли? Намирам го тея ке=леш и му счупвам главата или краката без значение на кой е човек и кой са неговите родители. Какви са тея родители дето за тях детето им не значи нищо.
74
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
В русия нямаше да го арестуват, щяха да арестуват нея, че не му е помирисала както требе букета с розите!
73
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
У нас се напълни с психопати. Че то има ли жена да не е изневерила по нашите ширини. Абсолютни извратеняци.
72
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Да предположа ли чий фен е мутрата, и за кого ще пусне в неделя?А) кОПЕЙКАТА б) Чалгаджиите в) Тиквоний
71
1
 
6
 
! Отговори
баба Пена преди 3 часа
Вземате една гооляяяяма тояга и го набивате много здраво докато счупите тоягата защото видиш ли тоягата е само едно и само за него
70
0
 
6
 
! Отговори
До 64 преди 3 часа
Колко дълго време според теб може да се люби с някого едно 19-годишно момиче, което учи в чужбина? Когато е била под 18 г. ли се е любил с нея? Ако е така, тогава го грозят и други удари на закона, все пак е 2 години по-голям от нея. Първо мисли, после пиши.
69
0
 
1
 
! Отговори
66 преди 3 часа
Какво? Нали си мъж - разбираш ме! Сестрицата ти я харесвам. Кази ми здрасти един път и така ... Се случиха неща но сега ме не ще. Ех, аз ше и дам избор! Мъж съм все пак - роьите или шамарите! Каквонстана, бе момче? Или викаш от твоето не се дава?
68
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
Ами така ще бъде при положение, че за разлика от арабските страни жените не си знаят мястото...
67
1
 
3
 
! Отговори
Т преди 3 часа
Много добра статия, госпожице Мише!!
66
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 часа
До Баба Гошка - Бабата трябва д а ебила на Конър Макгрегър бабата, че да стане това
65
1
 
8
 
! Отговори
Проблемите са два преди 3 часа
Първо, трябва да се установи дали момчето не страда от онзи вид патологична ревност, която е описана като болестно състояние и НЕ СЕ ЛЕКУВА. Това е много сериозен проблем. Второ, имаме налице изключителна наглост, проявена от неговите родители. С тях трябва да се заеме полицията, защото ако се окаже, че синът им не е психично болен, тогава значи става въпрос за разпасан глезльо, на когото те осигуряват безнаказаност, а той вилнее само заради кефа си и не зачита околните като човешки същества.

Спонсорирани публикации