—јў свал€т ирански дронове, насочени срещу »зраел

¬ключиха се и британски изтребители
ќбновена: 14 апр 2024 08:08 | 14 апр 2024 06:19, ѕетър Ѕойчев
205
—јў свал€т ирански дронове, насочени срещу »зраел
—нимка Ѕ√Ќ≈—

–азположените в Ѕлизки€ изток американски сили са свалили ирански дронове, насочени към »зраел. “ова за€ви представител на ѕентагона, цитиран от ј‘ѕ.

"—ъгласно наши€ непоклатим ангажимент в подкрепа на сигурността на »зраел, американските сили в региона продължават да свал€т дронове, пуснати от »ран и насочени срещу »зраел", каза този представител, пожелал анонимност. "Ќашите сили остават в позиции да оказват допълнителна подкрепа в сферата на отбраната и да защитават американските сили, действащи в региона", добави той.

 ралските военновъздушни сили на ¬еликобритани€ също съобщиха, че техни изтребители се използват за свал€не на ирански безпилотни самолети.

¬зривове и сирени за въздушно нападение отекнаха в …ерусалим след полунощ, след като »ран предприе атака с дронове и ракети срещу »зраел в знак на отмъщение за удара по дипломатически комплекс на »ран в ƒамаск от началото на април. “ова е първи€т път в който »ран нанас€ директен военен удар на »зраел, въпреки че враждата им датира още от »сл€мската революци€ през 1979 г.

¬еликобритани€ нарече иранското нападение срещу »зраел "безразсъдно", »тали€ изрази тревога, ‘ранци€ осъди "дестабилизиращите действи€" на “ехеран, а √ермани€ изрази опасение, че цели€т регион може да бъде вкаран в хаос.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


205
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
132
3
 
12
 
! ќтговори
 онфуций преди 2 месеца
јмериканското оръжие никой не го брои, това е жел€зо за скрап, което вс€ка държава получава срещу рекета от 2% от Ѕ¬ѕ уж за закрила от —јў. ј въпросната "закрила" е всъщност нещо като обещание да не се пали чергата на въпросната държава, да не се създават изкуствени конфликти от страна на —јў. “ака че двата процента да си ги задел€ме чинно а оръжи€та по-добре да не идват че с т€х върв€т и косвенни разходи за подръжка.
131
2
 
8
 
! ќтговори
ѕепа Ѕойчева преди 2 месеца
—амо вижте налудничави€ маниакален поглед на мYми€та на снимката и €ростно вдигнатото нагоре предно копито на псиX€салата бабка...≈то такива и33вратен€ци подкреп€те и им лижжжете краварските междубузи€,мили жълт00паветни цветнополови трансатлантичета...
130
1
 
3
 
! ќтговори
—тига бе, преди 2 месеца
...не богохулствай! јко на тебе богът е един Ѕункерен карлик, сигурно има и такава "логика"? ўе ти изстрел€т стотици ракети, но било "съгласувано"? Ќ€ма такива сцъркани мозъци?  ато си верват на лъжите си, мисл€т , че и другите ще им се вържат!
129
2
 
4
 
! ќтговори
ѕ–≈ƒ Ћ»÷≈“ќ Ќј Ѕќ√ј преди 2 месеца
ƒори във ‘айненшъл “аймс разбрах, че изл€зла вчера информаци€, че целите на иранските ракети и дронове са вече съгласувани със —јў (и косвено с »зраел) с цел да се постигне достатъчно "шумен" военен отговор и да се съхрани "репутаци€та и честта" на »ран и в същото време да не се нанесат сериозни щети на »зраел, особено що се отнас€ до жертви. "√ќЋяћј“ј »√–ј" продължава.  олкото и гол€ма да е играта, ѕ–≈ƒ Ћ»÷≈“ќ Ќј Ѕќ√ј ≈ ћ»ћќЋ≈“Ќј » Ќ»ўќ∆Ќј.
128
0
 
7
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ћного интересна снимка! ¬ъобще в “ехеран, “ел јвив и ¬ашингтон зна€т ли какво пише ƒнес.Ѕ√?
127
3
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“ои достатъчно ги прецака .1 най-евтиното оръжие на света стрещу най- скъпото такова ,цената на един дрон е колкото на един калашник ,колко струва ракета за патриота.:)≈¬јЋј Ќј ѕ≈–—»“≈. 1-0 за т€х »звадиха на€ве вс€ка ѕ¬ќ позици€ в »зраел и не само 2-0 за т€х ѕоне 30% минаха -това е потвърдено от видеата в инстаграм и тубата 3-0 за т€х ўели да им отвърнат -дали ...а после ще карате колите с речна вода
126
9
 
13
 
! ќтговори
’ристо ’ристов преди 2 месеца
»ран тр€бва с руски ракети да свали сателитите на —јў!
125
3
 
22
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Ќе в€рвам на евреите
124
14
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ўом »зраел имат патриоти от 80 г на минали€ век (по новите даже не им тр€бват) то се вид€, че нищо не минава през него ако има достатъчно разположени. ƒаже колхозниците си вкараха в панделата констукторите на новите им хипер дупер супер префалени но само в тубата както винаги ракети. ќнова си ги свал€ и въобще не му дреме за глупостите на путинака. ƒаже швейцарците си поръчаха такива като неутрална държава
123
9
 
5
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
јйдеее,да се готвим за нови групи бежанци. јма нали ни управл€ват краварски *** та и това н€ма да направим. √раницата ще си остане все така разграден двор. “о впрочем рова е нарочно,за да лапат от трафик на бежанци. ѕо 2-3 хил€ди евро на човек. Ќа ден минимум по 100 такива. —умата за месец става прилична.
122
0
 
9
 
! ќтговори
–”—— »… ќ  ”ѕјЌ“ преди 2 месеца
–азбира се, господарите на терористите подкреп€т савите терористи!
121
23
 
5
 
! ќтговори
¬реме е преди 2 месеца
ћогъщите армии на запада да се разправ€т със силите на «лото веднъж и завинаги. »ран, —.  оре€, ƒжуджето и дори  итай тр€бва да им бъде показано, че не могат да диктуват правилата и да бъдат навр€ни в миша дупка.
120
0
 
15
 
! ќтговори
към 138 преди 2 месеца
»сус е Ѕожи син, а майка му е арамейка, майчини€т език е арамейски, ѕилат в писмото си към император “иберий го описва като висок, с б€ло лице, сини очи и тъмноруса коса с червеникав оттенък
119
3
 
26
 
! ќтговори
–осен преди 2 месеца
—ащите са най-големите терористи в света. и—раел е измислена организаци€ на същите. —ега, обаче, се захванаха с не когото тр€бва. »ран е €дрена сила и на €нките не им стиска да направ€т такъв терор като в ’ирошима и Ќагасаки.  оето е най-големи€т терористичен акт в истори€та на човечеството!!!
118
0
 
19
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
поредни€т несполучлив английски проект
117
3
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
"Ўахедите не се произвеждат в гараж! —ъбуди се!" - “очно пък шахедите се произвеждат в гаражи!
116
2
 
10
 
! ќтговори
Ћогика на христи€нин преди 2 месеца
ћрази хората от близки€ изток, но боготвори евреинът »сус от близки€ изток.
115
11
 
6
 
! ќтговори
Ѕрей, преди 2 месеца
... руски таракан щ€л да учи "***" на медии? Ќ€ма такава перверзи€! √ледай си Ѕлагна€, че там само да споменеш думата "война", даваха от 5 до 8 години затвор!
114
4
 
38
 
! ќтговори
Ћогиката на българин преди 2 месеца
»зраел хвърл€ бомба в суверенна чужда държава (—ири€) и унищожава посолството на трета държава (»ран) и убива високопоставен ирански генерал и други невинни хора. «начи »ран са започнали първи!
113
3
 
29
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
Ѕа…Ѕай√анчoвците не им идва на ум, че телевизиите които гледат и вестниците които четат са собственост на евреите и ще чу€т и ще вид€т само каквото е изгодно на »зраел. ўе ви кажа каква е действителността: ¬€рно доста дронове са свалени, но и много са паднали на територи€та на »зраел. Ќа вас обаче ви казват само, че »зраел всички дронове е свалил и »ран нищо не са успели да направ€т. » за жертвите сред израелските войници в √аза не ви казват, че са над 10 000.

—понсорирани публикации