Кой кара мерцедеса - Мис Силикон или кучето й? СРП ще каже

Образувана е преписка за опасно шофиране
15 фев 2024 12:45, Петър Бойчев
136
Кой кара мерцедеса - Мис Силикон или кучето й? СРП ще каже
Снимка Фейсбук

Софийска районна прокуратура образува преписка срещу девойката, станала известна като Мис Силикон, след подаден сигнал за опасно шофиране по бул. „История Славянобългарска" в София.

В сигнала е посочено, че на видео, разпространено в социалните мрежи се вижда, че докато К.Й. шофира, тя гали куче и не държи волана на автомобила си с ръце, съобщи Районна прокуратура- София.

След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е преценил, че за да бъдат установени обстоятелствата по случая е необходимо да се извърши проверка. Такава е възложена на 02 РУ – СДВР, като наблюдаващия прокурор е дал указания за действия, които следва да бъдат извършени в хода й.

Кръвната проба на Мис "Силикон" Катрин Йорданова даде положителен резултат за кокаин. Във вторник тя бе освободена от ареста на Седмо районно в столицата. Районната прокуратура образува дело срещу нея и наложи гаранция от 5 хил. лв.

След освобождаването си тя отрече да е шофирала след употреба на наркотици.

Йорданова бе арестувана в понеделник след проверка в Студентски град. Малко по-рано тя пусна поредно видео в социалните си мрежи, на което се видя, че кара кола със стикер на парламента. Досега не е ясно дали той е автентичен.

Българската асоциация на пострадалите при катастрофи обяви, че ще внесе сигнал срещу  Йорданова заради публикуван от нея клип, в който се вижда управление на автомобил без ръце. Това каза пред Нова тв Владимир Тодоров от асоциацията.

"Прокуратурата има целия арсенал от възможности, може да се назначат експертизи, които да докажат, че именно Катрин е на този клип", каза Тодоров като по думите му наказанието за подобно провинение е до 3 години лишаване от свобода.

Пред bTV Владимир Тодоров от асоциацията каза, че във въпросния клип се виждат поне 5 нарушения:
"Тя говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце. Има и още. Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
21
 
! Отговори
Бай Чеп преди 6 месеца
Да се отнеме книжката на КУЧЕТО!
14
2
 
21
 
! Отговори
Pen преди 6 месеца
*** , стига ни занимавахте с тая силиконка! Напишете кой управлява държата а не мерцедеса ! Шиши ли я управлява ? Посолството ли ?
13
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А котето дали е било мокро?:)
12
2
 
14
 
! Отговори
Смях в залата преди 6 месеца
5k гаранция? Че то само кучето и струва повече...
11
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Трябва да я накажат за дръзко хулиганство и умишлено създаване на предпоставка за тежко ПТП. След това могат и да и направят проверка за укриване на данъци и доходи, проституция и много други неща!
10
2
 
14
 
! Отговори
Бай Дрън преди 6 месеца
Има и още едно нарушение-шофира дрогирана. А кой кара колата...по пътищата има предостатъчно камери, които са можели да установят това. В крайна сметка нали живеем в дигитализирания ЕС, не в блатная :) Макар че те май в Блатная са по-напред от нас, след като в Москва пътищата се почистват от роботи, без участие на водач.
9
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А чии е мерцедеса?Държавна тайна ли е?
8
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А защо въпросът не е, на кого е колата със стикер от НС?
7
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Аз знам какво ще кажат от СРП-че кученцето е карало мерцедеса.
6
2
 
20
 
! Отговори
iq negative преди 6 месеца
Мис Тъпa Уфсъ май се уши. Набълбука и шефчето, спонсор на каляската. Колко *** трябва да си...
5
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 4. Основното е "бла бла бла".
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Автомобила отнет ли е? ако не е на Мис..., както и да е там и е отнет заплатена ли е стойността на автомобила или не. В райна сметка закона важи ли за всички или не? нали уж безкомпромисно прилагане на закона..... бла, бла, бла и т.н.?
3
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Сигурно е от новите с автономно управление толкова ли не можете да се сетите че ИИ го управлява понеже няма естествен такъв.
2
3
 
32
 
! Отговори
MИТ преди 6 месеца
Сериозно ли по този въпрос трябва да се произнесе прокуратурата? Евала.
1
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Айде стига с тая цоцолана, бе... Качила се 1во на осма употреба S-класа, струваща наполовина на нов нисък клас електрическа кола, после на G-Класата на фирмата на тати, лизингова с 4к месечна вноска. Wow, че богата фирма- може да си позволи 4к заплата на рецепционистка за вноска на кубче...

Спонсорирани публикации