Кой кара мерцедеса - Мис Силикон или кучето й? СРП ще каже

Образувана е преписка за опасно шофиране
15 фев 2024 12:45, Петър Бойчев
136
Кой кара мерцедеса - Мис Силикон или кучето й? СРП ще каже
Снимка Фейсбук

Софийска районна прокуратура образува преписка срещу девойката, станала известна като Мис Силикон, след подаден сигнал за опасно шофиране по бул. „История Славянобългарска" в София.

В сигнала е посочено, че на видео, разпространено в социалните мрежи се вижда, че докато К.Й. шофира, тя гали куче и не държи волана на автомобила си с ръце, съобщи Районна прокуратура- София.

След запознаване със сигнала, наблюдаващият прокурор е преценил, че за да бъдат установени обстоятелствата по случая е необходимо да се извърши проверка. Такава е възложена на 02 РУ – СДВР, като наблюдаващия прокурор е дал указания за действия, които следва да бъдат извършени в хода й.

Кръвната проба на Мис "Силикон" Катрин Йорданова даде положителен резултат за кокаин. Във вторник тя бе освободена от ареста на Седмо районно в столицата. Районната прокуратура образува дело срещу нея и наложи гаранция от 5 хил. лв.

След освобождаването си тя отрече да е шофирала след употреба на наркотици.

Йорданова бе арестувана в понеделник след проверка в Студентски град. Малко по-рано тя пусна поредно видео в социалните си мрежи, на което се видя, че кара кола със стикер на парламента. Досега не е ясно дали той е автентичен.

Българската асоциация на пострадалите при катастрофи обяви, че ще внесе сигнал срещу  Йорданова заради публикуван от нея клип, в който се вижда управление на автомобил без ръце. Това каза пред Нова тв Владимир Тодоров от асоциацията.

"Прокуратурата има целия арсенал от възможности, може да се назначат експертизи, които да докажат, че именно Катрин е на този клип", каза Тодоров като по думите му наказанието за подобно провинение е до 3 години лишаване от свобода.

Пред bTV Владимир Тодоров от асоциацията каза, че във въпросния клип се виждат поне 5 нарушения:
"Тя говори по телефона, което е забранено. Шофира без колан. Има домашен любимец в скута си, което е изключително опасно. Освен това шофира без ръце. Има и още. Всичко това са груби нарушения на правилата за движение по пътищата".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Доколкото видях по репортажите, тя се държеше толкова кротко в ареста, че явно си е мислела, че ще си направи реклама, ама затова си има Ергенът по бТВ :)))
54
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 54 G класа как ще има километраж 330км/ч? Ти нормален ли си бе? Нали при 300 и ще се обърне тоя високия куфар?
53
2
 
4
 
! Отговори
Написаното преди 6 месеца
в статията не отговаря на истината. Това е долна инсинуация с цел злепоставяне на девойката.
52
2
 
3
 
! Отговори
до 55 преди 6 месеца
Бензът, с който разви 256 е дърта S-класа милионник с първите дигитални табла (бая ретро изглеждат в сравнение с нов Мерцедес...), която струва колкото нов Опел Корса. G-класата по начало е доста по-скъпа. Чудно ми е какво толкова гледате кой с каква кола е?! Няма значение. Важното е непочитането на законите.
51
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Разбира се, че по-интелигентното от двете създания е шофирало и мисля, че е крайно време кучето да си поеме отговорност.
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
до 49 Това не е G класата която тази пиккличка кара в София с надпис на НС, а мерцедеса с който разви 260 на Тракия, брачед!
49
1
 
5
 
! Отговори
Lina преди 6 месеца
Бг я зариват в маngusali , нез пбразование, без култура, екстремисти, а ние обсъждаме циgankata на един депутат. Успешно изтриват Бг, който има пари - на Занзибар, който няма при мигрантите , 18 на бр
48
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Вее още не са казали чии е автомобила. Все още не е ясно направи ли се проверка на живо на стикера на нс. Много бързо казаха без да са видяли че не бил истински. Явно за да не става скандал. Айде извадете цялата истина на яве.
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
То в България не всяка реклама се приема добре, момичето го е осъзнала това нещо и кучето ще е виновно :)))
46
2
 
6
 
! Отговори
Галя от EmbassyTO преди 6 месеца
Чухме и ние , че шиша го е закъсал и е стигнал до най - ниското ниво ро млянки( като тази), явноинформацията ни е вярна.
45
5
 
5
 
! Отговори
До 27 преди 6 месеца
Това е G-класа на Около 6 години. Доста под 250к евро струва. Да кажем струва колкото нова Е класа с доволно екстри. Демек колкото кола на един нормален развил се кариерно софиянец. Въпросът е, че тази не е такава и колата е на фирмата на тати, най-вероятно. Гуси сериозно е, има проблеми с наднормено тегло и се съмнявам толкова да е търсена. Иначе сума ти компаньонки познавам с хубави коли, ама изписани изваяни, не гусита като туй, па и на диалект говори...
44
2
 
12
 
! Отговори
Патриот преди 6 месеца
Това косматото, което се подава, според мен е котето й.
43
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тя е искала да привлече внимание и известност, а то било кучето :))
42
1
 
7
 
! Отговори
Али'бега преди 6 месеца
Дайте ОЩЕ НОВИНИ за КАТРИН! Днеска какви простотии е вършила, кучето къде е ей такива неща искаме да знаем
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Мис СЕ ЛЕ НИЯ - яко ще го отнесе..
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Занимавате обществото с глупости! През това време от западна Европа пристигат самолети със бежанци! Нашите марионетки да излязат и да кажат колко бежанци ще приемаме от западна Европа и къде ще ги настаняваме! Кой ще ги храни тия хора?
39
0
 
18
 
! Отговори
Емил преди 6 месеца
Бях убеден, че кучето е шофирало и е виновно за всичко... Горкото момиче, ще го отнесе заради едно куче...
38
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Оставете я вече тази простотия бе! Какво още чоплите и популяризирате тези нещастни същества "мис силикони", "диони" и техния прокажен род... Няма ли за нещо порезно, поучително и позитивно да пишете?
37
9
 
1
 
! Отговори
МВР 2024 преди 6 месеца
МВР масово избиват хомосексуални хора в България, използват и роми!
36
1
 
18
 
! Отговори
Объркан читател преди 6 месеца
Малко съм объркан - когато пишете "кучето", към животното ли се обръщате, или към госпожата?

Спонсорирани публикации