Според зодията: Кои имат най-голям шанс за дълъг живот?

Скорпионите са обсебени от здравето си
16 юли 2023 15:35, Теодора Драгоева
18
Според зодията: Кои имат най-голям шанс за дълъг живот?
IStockphoto

Тайната на дълголетието е не само в здравословния начин на живот и правилната психологическа нагласа. Оказва се, че количеството време, което ни е дадено, може да се повлияе от зодиакалния знак.

Астролозите са открили такава зависимост и са откроили 5-те водещи зодии в хороскопа, на които им е особено лесно да преодолеят възрастовите ограничения и да останат жизнерадостни и весели. Кои са тези щастливци?

Скорпион
 
Скорпионът е един от знаците на Зодиака, който е просто обсебен от красотата здравето. Представителите на този знак много внимателно се грижат за себе си и не пестят нито пари, нито време. И изглеждат по-дълго време млади.
 
Същото важи и за стила в облеклото. Често те вървят срещу модните тенденции, като избират неща, които да им подхождат - и в крайна сметка са притежатели на вечната класика. По един или друг начин Скорпионите успяват да се "консервират" в продължение на много години, а неизменният им имидж мистично влияе на личността и продължителността на живота като цяло.

Близнаци
 
Като гледат Близнаците, за околните може да е доста трудно да разпознаят на колко години са. И всичко това, защото умните Близнаци знаят как да се открояват и най-вече как да общуват с хората така, че те да бъдат въвлечени във вихъра на тяхната харизма. Не само комуникативните качества обаче участват в поддържането на красивия им външен вид.
 

Те винаги са прави: Три зодии, с които не може да се спори

Пет зодии, сред които има най-много енергийни вампири

Зодиите, които имат най-голям шанс да сбъднат мечтите си

Представителите на този зодиакален знак - хора с достатъчно силна воля, спазват правилна диета в продължение на години. В това отношение Близнаците трябва да са пример - отказват бързата храна, спират да пируват след шест вечерта или си приготвят сутрин овесена каша. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
Па и аз съм Скорпион преди 1 година
От хоия ми капе sperма, и мъдете ми произвеждат толкова много, че не знам какво да я правя. Сигурно това ще ми донесе дълъг живот, но от толкова карате срамната ми кос вече ме наболява.
10
3
 
1
 
! Отговори
Скорпион преди 1 година
Скорпион съм, живея на Запад от 33 години, имам две деца, половин дозина внуци и внучки, пия квалитетни питиета, пуша по една пура на ден, любовниците ми не са по-възрастни от 30 години, не преяждам, не препивам, много пътувам по света и не у нас, дишам чист океански въздух, кожата ми е изпъната, кръстът е повече от здрав, вкл. и атрибутите за продължаване на човешкия род, свиря на китара и пиано и не мога да се отърва от гаджета, макар че отдавна съм надхвърлил шестдесетака и съм пенсионер.
9
0
 
1
 
! Отговори
Шаман от с.Пиперково преди 1 година
Ергените...особено онези които ръбат моркови!
8
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Фашагите, които живеят цял живот на чужд народен гръб! Без значение коя "зодия" са.
7
0
 
7
 
! Отговори
Комунистите тормозат преди 1 година
Репресират и ограбват народа под една или друга форма 2023г немогат да си позволят същите директни и брутални репресии като през 44та но сега държат целия бизнес Дават смешни заплати и се подиграват с хората само защото са на власт но какво ако ние сме на власт тогава те ще ни станат роби.И това време ще дойде.
6
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Който яде лапад.
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В астрологията, не в жълтата преса, като тази, дълголетниците са в края на зодиака стрелец, козирог, риби. Тук не знам какво са съчинявали, няма и да го чета.
4
4
 
2
 
! Отговори
Човек в 21 век преди 1 година
Аз нямам ОФИЦИАЛНА социална среда от хора, сам съм , защото някои хора са настройвали други хора против мен, искат да нямам мои хора , както и любовница, даже и деца!Става въпрос за хора, които са расисти, алчни дяволи, промити мозъци и завистливи дяволи, които гледат около мен винаги да бъде чисто, в смисъл такъв, че да няма любов към мен и цял живот да съм зле и това, даже искат някога за в бъдеще да бъда унищожен и това е!Заради тези хора аз съм самотен човек и не съм добре финансово !
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 3 Такъв може да се спомине сравнително рано, защото цял живот е бил нащрек да не разгневи някой властимащ. Душевните притеснения също поболяват.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези, които се обичат!
1
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дами! Четете и си правете сметката, че ако се омъжите за един от гореизброените, нямате шанс да се впишете в категорията "Веселата вдовица", поне не и докато сте все още млади и хващате око :)

Спонсорирани публикации